Dodaj do ulubionych

Inwestycja przy ul. Czeremchowej

07.12.06, 19:25
Czy ktoś się orientuje kto buduje nowy blok przy ulicy Czerechowej na Rogatce
Warszawskiej? Jakiś developer czy spółdzielnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: magi Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej IP: *.lublin.pl 09.12.06, 20:06
      Może chodzi raczej o inwestycję przy ul.Bajkowej, naprzeciwko kościoła Ojców
      Pallotynów (ten z czerwonej cegły). To inwestycja spółdzielni
      mieszkaniowej "OAZA" (która też mieści się przy tej ulicy)
    • mamamonika Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej 09.12.06, 20:24
      Z tego co wiem developer i wszystkie mieszkania sa sprzedane już. Budynek
      będzie na rogu Baśniowej i Kolorowej ;)
      • wypasiona_foczka Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej 10.12.06, 17:13
        Po pierwsze: "Bajkowej" a nie "Baśniowej" a poza tym nie ma czegoś takiego jak
        róg Bajkowej i Kolorowej bo te ulice sie ze sobą nie stykają w żadnym miejscu.
        Wiem bo mieszkam na Kolorowej.
        • mamamonika Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej 10.12.06, 20:02
          A ja mieszkałam na Baśniowej...
          Wbrew pozorom Baśniowa i Kolorowa się ze sobą na planach stykają, tylko jeśli
          ktoś tam mieszkał od jakiegoś czasu, to zna sprawę działki zagarniętej pod
          drogę przez spółdzielnie bez zgody właściciela, którą to działkę właściciel
          później ogrodził gustownym szlabanem. Na rogu Baśniowej i Kolorowej jest dosyć
          długi blok w kształcie litery L, którego jedno skrzydło ma adres Baśniowa,
          drugie Kolorowa.
          Dojazd do budynku który mam na myśli jest faktycznie od Kolorowej, ale ludzie
          będą mieli adres Baśniowa... Buduje się naprzeciwko przychodni Sanitas
          Przejdź się łaskawie na spacer i pooglądaj. Bajkowa i Kolorowa faktycznie się
          ze sobą nie stykają
          • Gość: grzegorz2 Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:22
            tak to Oaza ( na przeciwko kościoła)
            nawet zapisywalismy sie na mieszkanie tam
            potem jednak zrezygnowaliśmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka