kolpi2 07.12.06, 19:25 Czy ktoś się orientuje kto buduje nowy blok przy ulicy Czerechowej na Rogatce Warszawskiej? Jakiś developer czy spółdzielnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej IP: *.lublin.pl 09.12.06, 20:06 Może chodzi raczej o inwestycję przy ul.Bajkowej, naprzeciwko kościoła Ojców Pallotynów (ten z czerwonej cegły). To inwestycja spółdzielni mieszkaniowej "OAZA" (która też mieści się przy tej ulicy) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej 09.12.06, 20:24 Z tego co wiem developer i wszystkie mieszkania sa sprzedane już. Budynek będzie na rogu Baśniowej i Kolorowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej 10.12.06, 17:13 Po pierwsze: "Bajkowej" a nie "Baśniowej" a poza tym nie ma czegoś takiego jak róg Bajkowej i Kolorowej bo te ulice sie ze sobą nie stykają w żadnym miejscu. Wiem bo mieszkam na Kolorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej 10.12.06, 20:02 A ja mieszkałam na Baśniowej... Wbrew pozorom Baśniowa i Kolorowa się ze sobą na planach stykają, tylko jeśli ktoś tam mieszkał od jakiegoś czasu, to zna sprawę działki zagarniętej pod drogę przez spółdzielnie bez zgody właściciela, którą to działkę właściciel później ogrodził gustownym szlabanem. Na rogu Baśniowej i Kolorowej jest dosyć długi blok w kształcie litery L, którego jedno skrzydło ma adres Baśniowa, drugie Kolorowa. Dojazd do budynku który mam na myśli jest faktycznie od Kolorowej, ale ludzie będą mieli adres Baśniowa... Buduje się naprzeciwko przychodni Sanitas Przejdź się łaskawie na spacer i pooglądaj. Bajkowa i Kolorowa faktycznie się ze sobą nie stykają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz2 Re: Inwestycja przy ul. Czeremchowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:22 tak to Oaza ( na przeciwko kościoła) nawet zapisywalismy sie na mieszkanie tam potem jednak zrezygnowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś