Dodaj do ulubionych

dr Marek Okoński

IP: *.devs.futuro.pl 10.12.06, 17:10
prosze o opinie na temat pracy dr Okońskiego ortopedy
Obserwuj wątek
    • Gość: Morticia Re: dr Marek Okoński IP: 89.186.21.* 10.12.06, 20:51
      A czy to przypadkiem nie ten słynny ortopeda który przez pomyłkę zoperował
      dziecku nie ta nogę którą powinien? chyba właśnie p.Marek Okoński.
      • Gość: Małgosia Re: dr Marek Okoński IP: *.devs.futuro.pl 11.12.06, 08:54
        jestem w szoku!cos o tym słyszałam ale.nie skojarzyłabym nazwiska.jesli jestes
        pewna prosze o potwierdzenie.dziekuje i pozdrawiam
        • basiek13 Re: dr Marek Okoński 11.12.06, 10:05
          Tak ten sam.
          • Gość: ojciec Re: dr Marek Okoński IP: *.vlan186.corcoran.lubman.net.pl 11.12.06, 10:21
            Pomomo wszystko to jest bardzo dobry ortopeda, zaś tamten bląd był zespołowy
            • Gość: Małgosia Re: dr Marek Okoński IP: *.devs.futuro.pl 11.12.06, 11:09
              dziekuje za informacje, znalazłam innego dr Karskiego moze cos o nim wiecie
              ? znajomi mi go polecili
              • Gość: basiek13 Re: dr Marek Okoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:15
                Odradzam Karskiego!!!!!!!
                Miałam z nim przeprawy jak uwziął sie na moja córkę i wmówił nam ,ze dziecko ma
                poważną dysplazję bioderek. Po 2 latach rozwierania nóżek i naszego wspólnego
                cierpienia facet od RTG kazał nam dać sobie spokój bo on już dawno zauważył,że
                dziecko jest zdrowe. Poszliśmy na kontrolę do innego lekarza i okazało się ,ze
                faktycznie nie ma lub nawet wcale nie było problemu.
                Koleżanka miał podobną historię. Polecam z hipotecznej Łapickiego czy
                Łapińskiego,on przychodzi również do domu i własnym Usg.
              • Gość: Bastiatan Karski... IP: 212.106.24.* 08.02.07, 21:41
                Nie wiem jak ten Pan postępuje z dziećmi chorymi. Naszemu małemu też wmówił
                kilka skrzywień oraz poważnie przedawkował wit. D. Potem się okazało, że
                dzieciak jest zdrowy, a kształt nóżek mieści (i zawsze mieścił się - nowemu
                ortopedzie pokazaliśmy wszystkie wcześniejsze zdjęcia RTG i USG) się w normie.
            • Gość: Maga Re: dr Marek Okoński IP: 89.186.21.* 11.12.06, 11:10
              Pomimo zoperowania dziecku nie tej nogi to jest bardzo dobry ortopeda???
              czegośtu nie rozumiem.Ja bym sie trzymała z daleka jednak.
              • Gość: ;) Re: dr Marek Okoński IP: *.it-net.pl 11.12.06, 13:32
                To się trzymaj...
                • Gość: Ania Re: dr Marek Okoński IP: *.vlan186.corcoran.lubman.net.pl 11.12.06, 13:43
                  Ja również korzystam z usług dr i jestem bardzo zadowolona, wiem że w
                  środowisku lekarskim jest wiele zazdrości i te opinie mogą być z tym
                  związane,ostatnio doktor operował córce stopę i jest bardzo ładna.
    • Gość: gość Re: dr Marek Okoński IP: *.lublin.mm.pl 11.12.06, 19:28
      polecam dr L. Gila - ze "środowiska" słyszałam, że jest świetnym diagnostą. Mój
      synek od 5 lat jest pod jego opieką-jestem zadowolona. Wizyta (dla rodziców)
      jest przyjemnością, dla dziecka z przyczyn oczywistych (wykręcanie kończyn :))
      nie zawsze... Lekarz informacje przekazuje w sposób dostępny. Leczenie przynosi
      pozytywne efekty. Na temat dr. Okońskiego nie słyszałam (od koleżanek) tak
      pozytywnych opinii. Z tego co wiem nie jest zbyt przyjemny... Osoby, którym
      poleciłam Gila były zadowolone i już nie chodzą do Okońskiego...
      • Gość: m... Re: dr Marek Okoński IP: *.chello.pl 08.01.07, 21:12
        dr marek okonski wyleczyl mnie z bardzo ciezkiego schorzenia ortopedycznego
        bioder kiedy bylem dzieckiem bylo to co prawda 13 lat temu ale do tej pory
        jestem mu za to wdzieczny.
    • Gość: koniował Re: dr Marek Okoński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:36
      Tak,to jest ten słynny ortopeda,który operuje zdrowe nogi,aby były jeszcze zdrowsze,natomiast chore nogi zostawia na później.No i co ważne-jest "niedrogi"
      • natasza997 Re: dr Marek Okoński 09.01.07, 10:17
        Nic w życiu nie jest czarne lub białe. Tak samo jak ludzie nie ma idealnych.
        Wszyscy popełniają błedy nie wszystkie da się usprawiedliwić lub
        naprawic.Pomimo takiej złej sławy Dr.ma bardzo wielu pacjentów nikt ich nie
        zmusza ich do wizyt....Ja również do nich należę .Z własnego doświadczenia
        wiem, że nie można nikomu ufać bezgranicznie ,zawsze mozna skonsultowac się z
        innym lekarzem i wysłuchać opinii.Takich przypadków z pomyłkami jest
        wiele ,winnych jest niewielu .Ja doświadczyłam leczenia w poliklinice
        Jaczewskiego bez rezultatów pół roku leczona i przeniosłam się do Wawy na
        leczenie i cudownie ozdrowiałam u prof.Góreckiego.w 2 miesiące wszystko się
        zagoiło.Nikt nawet mnie nie przprosił za błąd,nie wspomne o kosztach.Lubelski
        sposób leczenia nie dawał mi szansy na powrót do zdrowia....
        • Gość: ania Re: dr Marek Okoński IP: *.it-net.pl 09.01.07, 10:29
          Podpisuję się pod tym co napisała Natasza...
          Ostatnio z usług lekarza Okońskiego korzysta mój kuzyn, a raczej jego
          trzymiesięczna córeczka i gdyby nie dr Okoński dziecko byłoby kaleką, bo inny
          lekarz (nie z lublina) nie zauważył zwichniecia bioderka, przypisał za duzą
          pieluchę...ehhhh...szkoda gadać!
          • Gość: aaagata Re: dr Marek Okoński IP: *.it-net.pl 10.01.07, 11:30
            dr Okoński jest naprawdę dobrym lekarzem ortopedą i ma świetne podejście do
            dzieci. A profesor i doktor Karski to dziwne postacie :D:D rady profesora
            Karskiego trzeba brać nie do końca na serio, inaczej można się załamać :) Mimo
            wszystko idąc do niego na wizytę, szczerze radzę jechać bez dziecka, wystać
            swoje w kolejce strasznie długiej i dopiero poprosić kogoś z rodziny o
            dowiezienie dziecka, ponieważ nie ma u niego zapisów na godzinę, a wchodzi
            pierwszy ten, kto pojawił się pierwszy w poczekalni. I niestety nie ma ulg, że
            się stoi z małym, trzytygodniowym dzieckiem. Nikt nie przepuści :/ Dlatego
            zrezygnowałam z wizyt na rzecz dr Okońskiego, z którego jestem bardzo
            zadowolona.
    • gosika345 Re: dr Marek Okoński 07.02.07, 17:00
      A ja jeśli miałabym polecić Okońskiego to powiem tylko jedno:z daleka od niego!!
      Natomiast moje dziecko 4-krotnie operował docent-a teraz już prof.
      Kandzierski.Nie znam lepszego ortopedy na Chodżki a wiele na tym oddziale dni
      spędziłam ze swoim synkiem.Pozdr.
    • Gość: matka Re: dr Marek Okoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:59
      Mojego syna operował dr Okoński i jestem zachwycona jego podejściem do
      pacjentów, nie zauważyłam, żeby na oddziale były inne oceny rodziców
      • gosika345 Re: dr Marek Okoński 10.02.07, 01:50
        Tam na oddziale prawie wszyscy lekarze czekają tylko aż w łapę dostaną,a jak
        już upatrzą sobie "pacjenta" to będą chodzić za nim i stworzą takie
        pozorne "dobre wrażenie"-pranie mózgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka