Gość: gosc IP: *.proxy.aol.com 04.04.03, 23:15 co robi straz miejska, policja i tym podobne sluzby bezpieczenstwa i porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodrig von Falkenstein Straż miejska IP: *.it-net.pl 05.04.03, 11:34 Gość portalu: gosc napisał(a): > co robi straz miejska, policja i tym podobne sluzby > bezpieczenstwa i porzadku? Straz miejska juz trzeci dzień z rzędu podjeżdza pod mój blok i wystawia mandaty kierowcom parkujacym przed nowo otwartym solarium. Zeby było śmieszniej nie panowie srażnicy zauważyli, że nie maja prawa tego robić, bo to jest droga wewnętrzna a stojący tam zakaz ruchu to nie jest znak drogowy tylko widzimisie administracji. A poza tym STraz miejska ma wiele innych zadań: klamrowanie samochodów parkujących przed UMCS, ściganie emerytek handlujacych szczypiorkiem i dumne przechadzanie się po mieście. W tym wąwozie nic by nie pomogli, jakby ktoś ciebie napadł zapewne pobiegliby "po pomoc" w przeciwnym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
mumine_k1 Re: Straż miejska 05.04.03, 12:25 No nareszcie uporzadkuja ten wowoz.Mieszkam obok niego juz 13 lat i jak na razie to z roku na rok coraz bardziej zarastał.A co do strazy miejskiej to nie ma wiekszych obibokow w Lublinie,pogonic ich do jakiejs konkretnej roboty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk. Re: Straż miejska IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 16:51 mumine_k1 napisał: > No nareszcie uporzadkuja ten wowoz.Mieszkam obok niego juz 13 lat i jak na > razie to z roku na rok coraz bardziej zarastał.A co do strazy miejskiej to nie > ma wiekszych obibokow w Lublinie,pogonic ich do jakiejs konkretnej roboty . >Pewnie,niech myją księżom samochody,poco się mają zajmować kierowcami łamiącymi przepisy ruchu drogowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mumine_k1 Re: Straż miejska 05.04.03, 22:22 Gość portalu: Eryk. napisał(a): > mumine_k1 napisał: > > > No nareszcie uporzadkuja ten wowoz.Mieszkam obok niego juz 13 lat i jak na > > > razie to z roku na rok coraz bardziej zarastał.A co do strazy miejskiej to > > nie > > ma wiekszych obibokow w Lublinie,pogonic ich do jakiejs konkretnej roboty > . > >Pewnie,niech myją księżom samochody,poco się mają zajmować kierowcami > łamiącymi przepisy ruchu drogowego. Jasne ,zeby jeszcze sie nimi zajmowali.jezdza po osiedlach mieszkaniowych i wypatruja gdzie byl znak zakazu i juz zadowoleni.Zagonic ich niech parkingi buduja a potem jak bedzie na parkingu miejsceto prosze bardzo moga wtedy sowje szczeki zakladac.Chociaz oni i tak wola akcje na pieszych.Zasadzaja sie przy przejsciu i czekaja a noz sie uda dzis kogos zlapac na czerwonym a jak dobrze pojdzie to moze sie nawet jakis rowerzysta tafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck police wcale jej nie pobili IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.1.* 22.04.03, 19:52 wcale ja nie pobili poza tym nawet jesli to nalezalo sie jej chodzilem kiedys z nia do szkoly i wiem jak sie zachowuje jednego z tych klijentow znam troche i gadalem z nim mowi ze ona pierwsza udezyla ktoregos z nich chyba.ci goscie to podobno bronowice takie sluchy chodza po dzielnicy ja mieszkam na weglinie i troche slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pełen Wiary. Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 16:47 No proszę,i to dzieje się w mieście w którym jest słynny Katolicki Uniwersytet.Może Kuria wyśle ze dwóch księży dyżurnych (przecież ich nie brakuje)i zaczną tam prowadzić pracę wychowawczą i edukacyjną,wpajając miłość i wiarę w wykolejoną młodzież.Takie właśnie czynności wychowawcze i spontaniczne, właśnie w takich miejscach i wśród takiej młodzieży są potrzebne,a nie w szkołach.Może pełni miłości i zaangażowania księża, spełnią swoją tak potrzebną i oczekiwaną rolę,wyprowadzą na drogę cnoty i wiary tych opętanych przez Szatana i jako urzędnicy Pana Boga zostaną uszanowani i nie dostaną wpierdol. Z Bogiem Ojcowie!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo1 Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:39 Puk, puk, puk! Odpowiada tylko echo. Gdzie? W twojej pustej głowie - Pełen "Wiary"(!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pełen Wiary. Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:51 Gość portalu: homo1 napisał(a): > Puk, puk, puk! Odpowiada tylko echo. Gdzie? W twojej pustej głowie - > Pełen "Wiary"(!!!) >Jak na księżą "walizkę" nie wiele sobą reprezentujesz.Świadczy to,że oni też już nie mają wyboru i łapią co popadnie.To podnosi na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo1 Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 22:28 A jednak miałem rację. Twoja pusta głowa nie nadaje się do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: 212.182.95.* 05.04.03, 17:19 Myśle, że wykarczowanie niewiele pomoże ... owszem trzeba wykarczować, ale ludzkie chwasy. Być może nawet zostaną złapani i rozpłaczą się przed sądem. Dostaną wyrok w zawieszaniu i będą się z niego śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 14:17 chodzę do tej szkoły, mieszkam obok wąwozu, codziennie nim chodzę do szkoły a oprócz tego z pobitą uczennicą chodziłam kiedyś do klasy. co da wykarczowanie krzaków - nic bo ci "chuliganie" jak to nazwała nasza dyrektorka tam sobei nadal będą. a co by zrobiła straż miejska ??? też nic bo ten oddział do walki z blokersami nic by nie pomógł. tylko by sie czepiali ludzi którzy nic nie zawinili... a tych co pobili zostawili by w spokoju bo bali by się że oni też zostaną pobici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak cuz znowu chceta.... IP: 212.182.71.* 05.04.03, 19:38 pzecie gazety pisały (np LUBELSKA GAZETA BEZPŁATNA) ze policja i straz miejska jest zajenta polowaniem na pieszych. Nie zawracajta im głowy takimi duperelami. HWDP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ehh... IP: *.pronet.lublin.pl 05.04.03, 20:28 przyznam, ze dziewczyne pobili... >Jak nie dasz forsy, to dostaniesz wp... Lepiej od razu dać. Wystarczy 50 groszy, które na wszelki wypadek trzeba nosić w kieszeni - podpowiada inny gimnazjalista. ale jak zawsze 'gazeta klamie' i tym razem tez musialo tak byc... ja chodze przez wawoz codziennie... i nie przypominam sobie, zeby ktos kiedys mnie tam zaczepil i poprosil o kase... a najczesciej chodze sam... czasami nawet pozno w nocy... >Informację o wymuszeniach pieniędzy pod szkołą potwierdza dyrekcja gimnazjum i policja, która przed dwoma tygodniami rozpracowała gang nastoletnich dziewcząt kradnących uczennicom pieniądze i telefony komórkowe. gratuluje, ale czy cos takiego istnialo ??? hehe... a moze malo wiem... :P [telefony odzyskane?] nikomu by sie nic nie stalo... ale popisac sie trzeba... przed innymi... :P ale z takim artykulem w gazetach troche przesadzacie... maly wypadek... i odrazu na maxa obciazyc caly Lublin... cos takiego jest wszedzie... tylko wystarczy poprosic ;) - i wlasnie tak bylo... moze jeszcze dodam cos ciekawego... przez ta ochrone w szkole nie mozna normalnie wyjsc... czasami nawet nie wpuszczaja !!! - uczniow oczywyscie ;) [dyrekcja nadal uwaza, ze to dla naszego bezpieczenstwa... ale czasami moze sie cos wydarzyc... jak nie wypuszcza z niej...] wg mnie jest bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Jesteś jednym z bandziorów? 06.04.03, 11:07 Z Twojej, lekceważącej zagrożenie wypowiedzi, wynika ukryta wyrozumiałość dla takich bandziorów i brutali. Czy masz coś z nimi wspólnego, że tak ich, w zawoalowany sposób, wybielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jesteś jednym z bandziorów? IP: *.pronet.lublin.pl 06.04.03, 16:11 z nimi nie mam nic wspolnego ;) nawet ich nigdy nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Jesteś jednym z bandziorów? IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 18:14 Ja się czuje blokersem ale nie uważam sie z tego tytułu za bandziora się ku*** frajerzeyno uspokuj a nie się czepiasz zwykłych ludzi. Yo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl 05.04.03, 20:50 jeszcze kasujecie opinie... !!! to jest juz troche chamskie... nawet nie przyznajecie sie do prawdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mumine_k1 Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum 05.04.03, 22:18 Chyba dopiero jak ty dostaniesz od kogos to cos zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl 06.04.03, 09:40 > Chyba dopiero jak ty dostaniesz od kogos to cos zrozumiesz. no... chyba masz racje... ale nie do konca ;) za darmo nic nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: 80.51.249.* 06.04.03, 14:41 W poniedziałek 7.04.2003 o godz 17:00 ma dojśc do bijatyki przed budynkiem szkoły i w okolicach prosimy o zapewnienie nam bezpieczenstwa w powrocie do domów UCZNIOWIE gimnazjum nr 8 !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl 06.04.03, 16:13 > W poniedziałek 7.04.2003 o godz 17:00 ma dojśc do bijatyki przed > budynkiem szkoły i w okolicach prosimy o zapewnienie nam > bezpieczenstwa w powrocie do domów UCZNIOWIE gimnazjum nr > 8 !!!!!!!!!!!!!! akurat o tej godzinie koncze lekcje... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KO A SLD OBICYWAŁO W KAMPANII BEZPIECZNE PAŃSTWO IP: 212.182.122.* 06.04.03, 15:33 KOMUCHY Z SLD JAK ZWYKLE KŁAMALI. NIE WIERZMY IM W PRZYSZŁOŚCI I NIE GŁOSUJMY JUŻ NIGDY NA NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomysłodawca. Księża obrońcami młodzieży. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 17:18 Poproście pacany księży o ochronę.Przynajmniej tą chwilę na waszą ochronę będzie można uznać za jedyną pożyteczną w ich wydaniu.Czas poświęcony Wam,na ochronę nie będzie przynajmniej wykorzystany na molestowanie nieletnich i skubanie staruszek oraz innych słabych umysłem.Przecież macie tam tych nierobów nudzących się,w ilości przekraczającej granice zdrowego rozsądku,co też świadczy o stanie umysłowym mieszkańców waszego regionu,co z kolei usprawiedliwia w pewnym sensie zachowanie tak wychowywanej mlodzieży.Zamiast klepać bez sensu zdrowaśki,te nieroby niech wykorzystają czas na coś pożytecznego,co pokaże ich w innym,lepszm świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo1 Re: Księża obrońcami młodzieży. IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 12:20 Zmieniasz "ksywy", ale to jesteś wciąż ty, Pełen Wiary - głupi, zaślepiony, na wszystkie pytania mający wciąż tę samą odpowiedź: to winni księża! Twoja obsesja stała się chorobliwa, a każdą chorobę trzeba leczyć. Tylko czy na twoją znajdzie się lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pełniejszy Wiary. Re: Księża obrońcami młodzieży. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 22:02 Gość portalu: homo1 napisał(a): > Zmieniasz "ksywy", ale to jesteś wciąż ty, Pełen Wiary - głupi, zaślepiony, na > wszystkie pytania mający wciąż tę samą odpowiedź: to winni księża! Twoja > obsesja stała się chorobliwa, a każdą chorobę trzeba leczyć. Tylko czy na > twoją znajdzie się lekarstwo? >Bystrość twoja,tak charakterystyczna dla czarnego pedała idzie w jednym kierunku,obrony plugawego,zakłamanego i leniwego życia.Rozumiem,że wszystkie metody i środki jesteś w stanie stosować.W waszej patologicznej i zdegenerowanej nacji, metody uczciwe sa nieznane.W pewnym sensie nawet jestem w stanie cię bydlaku zrozumieć,masz czego bronić i nie pogardzisz żadnym sposobem.Wydaje mi sie jednak,że szkoda na to czasu i wysiłku,to już wasz "łabędzi śpiew". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo1 Re: Księża obrońcami młodzieży. IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 11:44 Chamstwo reprezentowane przez ciebie wystawia świadectwo nie mnie, lecz tobie. Ja, w przeciwieństwie do ciebie, nigdy nie zmieniałem szyldów, adresów i imion. Twoje inwektywy w innym miejscu i czasie zaprowadziłyby cię na udeptaną ziemię, ale wokół ciebie jest bagno, nie ziemia. Zbyt siebie cenię, by wdawać się z tobą w dalsze słowne utarczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom II. Re: Księża obrońcami młodzieży. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:41 Gość portalu: homo1 napisał(a): > Chamstwo reprezentowane przez ciebie wystawia świadectwo nie mnie, lecz tobie. > Ja, w przeciwieństwie do ciebie, nigdy nie zmieniałem szyldów, adresów i > imion. Twoje inwektywy w innym miejscu i czasie zaprowadziłyby cię na udeptaną > ziemię, ale wokół ciebie jest bagno, nie ziemia. Zbyt siebie cenię, by wdawać > się z tobą w dalsze słowne utarczki. >Pedale Kościelny,żeby zacząć prowadzić jakąś polemikę,czy dyskusję, należy mieć argumenty,bez tego zostają ci tylko katolickie inwektywy i utarte zwroty stosowane przez twoich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo1 Re: Księża obrońcami młodzieży. IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 21:33 "OszołomII", czyli kolejne "wcielenie" idioty z Krakowa. Kto chce, niech czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 18:12 Policja to niech za przeproszeniem niepierdo** głupot. Ja sam mieszkam na Porębie to chyba lepiej wiem co tu sie dzieje i nie 3 tylko 5 20 paro latków i wcale Jej nie chcieli powiesic, a poza tym aden przechodzień nawet palcem nie kiwnął. Bo to Polska nie elegancja Francja. Yo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo ziom ZADYMA POD GIM. nr 8 IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.1.* 06.04.03, 18:59 >>>>>>Ku*** ten cały artykuł to pierdolo** brednie owszem pobili dziewczyne i miała wstrząs mózgu ale nikt nie chciał jej wieszać i popiram wyp. HWDP że żaden przechodzień nawet sie nie odezwał, a co dopiero o pomocy jej. We buahahaha...GAZETY KŁAMIĄ!!!!!!!!! >>>>>>UWAGA!!! POLICJANCI KTÓRZY TO CZYTAJĄ W poniedziałem 7.04.2003 bedzie zadyma wexcie dobry sprzęt bo chce bezpiecznie wrócić ze szkoły >>>>>>A co do ochrony w szkole to nie rozśmieszajcie mnie to nie ochorna tylko praca dla kazdego kto nie ma pray p[rzykład ochroniarza to stara baba wzrot ok. 150cm ślepa i wogule i tam ma być bezpiecznie. Dyrekcja bierze ich bo nie musi płacic za nich dodatkowych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.1.* 07.04.03, 12:28 No właśnie co się dzieje ? Wydaje mi się że to tylko najgorsze cioty mogą pobić szesnastolatkę oni mieli po ok 25 lat .Ta dziewczyna jest spoko bo jest waleczna i potrafi wtrącić swoje zdanie powinna głośno mówić o tym co się wydażyło i powinna się śmiać z tych chamów bo pokazali swoje thurzostwo a nie siłę .... ]:-> hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Gdzie ja mieszkam? IP: 212.182.71.* 09.04.03, 15:18 Ja tu mieszkam spory czas i często na tym osiedlu dzieją się podobne rzeczy, może nie aż takie poyebane ale się dzieją. Ja dokładnie nie wiem jak to było ale wiem i mówie to wszystkim że nie warto się do tej szkoły zapisywać. Na miejscu tej dziewczyny to bym ich pierdoli** bo po 1 to zajebane łochy a po 2 nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.3.* 07.04.03, 13:07 trzeba uteperowac skorwysynow bo na moim osiedlu takie rzeczy nie moga sie dziac . do czego to podobne rzeby chlopaki bili dziewczyne i jeszcze mladsza. trzeba to skrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: 212.182.122.* 07.04.03, 21:28 Słyszałam o tej 15-latce i wiem że ci mężczyźni chcieli ją spóścić za nogi na moście. W takim razie niewiem jak bedzie w tym gim. mam szczęście ze mieszkam blisko i nie musze chodzić przez ten niebezpieczny wąwóz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15151515 Gazety kłamią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 13:59 popieram gościa:"HWDP" i "yo zIOMA". gazety klamią i to niezle. nie chcieli jej powiesic za nogi wcale. Co do Ochroniarki to żeby ona miała 150cm.....bueeheheheh... ona ma obcasy 10cm i afro najwieksze w szkole. ma kolo 120cm w kapeluszu. po co taka ochrona, dziadki....preston....elooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 18:40 dobrze że chodze do gim 11 i nie musze chodzic przez wąwóz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: model Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.resetnet.pl 09.04.03, 21:22 w 11 gimnazjum jest paru cwaniaczków którym sie wydaje, że moga wszystko. Nie wiedzą tylko co im szykują " czerwone brygady " Onie wiedzą o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskimos Re: Na Czubach pobito uczennicę gimnazjum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 01:08 Tak namieszaliście że ja już nie wim czy ją pobili , czy powiesili :) Policja to cioty , i na nich napewno nie ma co liczyć . Na szczęsie mieszkam na innej dzielnicy , bo na Czubach to zawsze się znajdą jakieś CZUBY :P . A tak nawiasem mówiąc , to jak umiesz liczyć , to licz na siebie , dlatego też sobie kupiłem gazolinę na takich pojebuff . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś