Gość: Mefiu IP: *.ebola.lublin.pl / 172.20.6.* 05.04.03, 10:31 to jest duza przesada!!! Jak ich nie chcieli to nich juz nie graja !!! Myslałem ze start jest oki ale wale to w Lublinie jest tylko AZS i MOTOR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Powrót Plevnika i Miszczuka? IP: 62.233.195.* 05.04.03, 10:38 O nie,panowie,tak nie można.Jak w lidze było zle,to szybko zostali usunięci"dla przykładu".A teraz jak jest tragicznie to będą przydatni???Wstyd,panowie działacze!Wstyd i hańba! Nie umiecie przegrywać.A swoją drogą słyszałem,że start jest baaaaaaaaardzo biedny a nie sądzę,aby po tym jak Samo został potraktowany chciał grać "w imię zasad". WSTYD!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Powrót Plevnika i Miszczuka IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.12.* 05.04.03, 15:49 Klub to nie władze klubu. OK, postąpili beznadziejnie pozbywając się Plevnika. Ale to nie powód żeby mówić, że klub jest do bani i AZS jest lepszy. Samo jest symbolem sukcesu Startu, i dlatego w trudnym momencie sięgnięto właśnie po niego. Odpowiedz Link Zgłoś
mumine_k1 Re: Powrót Plevnika i Miszczuka? 05.04.03, 22:27 Gość portalu: Mefiu napisał(a): > to jest duza przesada!!! Jak ich nie chcieli to nich juz nie > graja !!! Myslałem ze start jest oki ale wale to w Lublinie jest > tylko AZS i MOTOR He he azs ale sie usmialem uhe hehe. Odpowiedz Link Zgłoś