Dodaj do ulubionych

Krzysztof Łątka sekretarzem miasta

15.03.07, 22:53
NOWY LUBLIN TO ŚCIEMA. WASILEWSKI OŚMIESZYŁ SIĘ WSKAZUJĄC NA SEKRETARZA
MIASTA ŁĄTKĘ. PANIE PREZYDENCIE TO JUŻ WIĘKSZE KOMPETENCJE NA TO STANOWISKO
MIAŁ GRZYB...
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: *.chello.pl 15.03.07, 23:01
      a ja sam się zastanawiam kto kim rrządzi Łątka-rocznik 78, Krawczyk rocznik 78
      czy ich kumpel z opozycji Zinczuk - rocznik 78, a żeby wszystko połączyć to z
      tego co wiem to wszyscy studiowali na UMCS wydział ekonomii zgadnijcie który rok :)
      • Gość: prezes Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: *.centertel.pl 17.03.07, 18:26
        problem w tym, że łątka studiował kilka lat może nawet z osiem:)
      • Gość: Kamil Zinczuk Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 10:42
        ..to prawda znamy się ale nie współpracujemy na gruncie politycznym
        • ponury_drwiacy_szyderca ...tylko na gruncie mentalnym poziomu dna 19.03.07, 11:57

• leniak Krzysztof Łątka sekretarzem miasta 15.03.07, 23:03
      miał być Nowy Lublin to i jest nowy...
      hmm trzeba pomyśleć nad nowym herbem...
      jak coś wymyśle dam znak... :->
      • leniak Re: Krzysztof Łątka i jego liderstwo 15.03.07, 23:13
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=815&w=57272457&a=59111003
        polecam naprawdę czytajcie i ...
        myślcie
    • Gość: Marek Dziwna sprawa,,,, IP: 89.186.1.* 15.03.07, 23:23
      Widze ze nie wazne, ze w Lublinie powstaje w koncu strefa ekonmiczna:
      miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3991020.html
      nie wazne, ze będziemy mieli nowy plac Litewski:
      miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3991015.html
      nie wazne, ze bedzie przeprowadzona reorganizacjia i restrukturyzacja w Ratuszu... nie wazne ze urzędy będą duzej czynne!! To jest oczywiscie dla Was malkotentow nie istotne, istotne jest tylko to ze Krzysztof Łątka zostal sekretarzem Miasta, i strasznie Was to denerwuje, jednym slowem ręce opadaja jak sie czytaj tego typu teksty jakie Wy piszecie!!!!!
      • Gość: Marek Re: Dziwna sprawa,,,, IP: 89.186.1.* 15.03.07, 23:25
        A o autobusach nocnych juz nie wspomne........
        • Gość: leniak Re: Dziwna sprawa,,,, IP: *.lublin.mm.pl 15.03.07, 23:32
          oj to dobrze że nie wspomnisz... :-) jesteśmy Ci wdzięczni niezmiernie że nie
          wspomnisz...
          wystarczy że wspomniałeś o tych wielkich przyszłych rzeczach które nas
          maluczkich czekaja niechybnie...
          obiecuję się zafrasować nieco tymi obiecankami...

oczywiście wiemy że to wszystko dzięki sprawnermu LIDERSTWU Krzysztofa
          Łątki... ;->
      • shawman Re: Dziwna sprawa,,,, 16.03.07, 00:45
        Marku, kiedy jest do tego powód, to chwalimy, a kiedy nie ma, krytykujemy. W tym
        przypadku okazujemy wyraz swojej dezaprobacie na powoływanie na odpowiedzialne
        stanowisko w samorządzie człowieka, który nie powinien go piastować, ponieważ
        nie ma odpowiedniego doświadczenia. Pan Łątka, podobnie jak wielu innych młodych
        ludzi, mógłby zacząć obecnie pracę w lubelskim samorządzie na jednym z niższych
        stanowisk i wtedy, być może, by się wykazał. Weź również pod uwagę, że nasza
        niechęć nie wzięła się z niczego...
        • Gość: Pcl Krzychu nie daj się lewiźnie IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.07, 19:22
          Krzychu nie daj się lewiźnie i z podniesioną głową idź do przodu!

Dekomunizacja, deubekizacja i lustracja TAK! Precz z czerwoną zarazą!!
    • Gość: ja Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:53
      Gratulacje Krzysztof ...! Idzie nowe i lepsze czasy dla Lublina.
      • Gość: kd Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: *.resetnet.pl 15.03.07, 23:57
        macie jakiś specjalny fan club anty-łątkowców? jak można wstąpić?

dajcie spokój z tym narzekaniem na Łątkę, bo to już się nawet nudno czyta...
        dajcie mu spokojnie popracować i się wykazać - na darcie się i krytykowanie
        będzie pora jak nie zrobi nic.

panu Łątce należą się gratulacje :)
        i powodzenia na nowym stanowisku :)
        • leniak Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta 16.03.07, 11:20
          do tej pory własnie nic dobrego nie zrobił... toteż narzekamy
        • morfo01 kd vel 3 głosy ale cyrk pisu 16.03.07, 12:05
          Dąbrowska się odezwała "liderka" Młodzieżowej Rady Miasta i oczywiście w
          sprawie Krzysztofa Ł. Ona też jest "uzasadniony przypadek". Patrz Krzyś sie
          lepiej rozprowadził niż ciebie do MRM. Tylko czy wy jesteście ŚLEPI I NIE
          WIDZICIE CZEMU MU POZWOLILI ZOSTAĆ. Don Wasylo tym wyborem złamał prawa i teraz
          pis ma go w ręku, nie będzie już pacynką Palikota (smoczka) tylko pacynką pisu.
          I prezydencik i Łatka będą tańczyć jak mu Drecher zatańczy. Jedna skarga do
          prokuratury (pisowskiej) i paraliż miasta bo wszystkie decyzje sekretarza są
          nieważne a i Wasyla można skazać za nakłanianie do czynu karalnego. oj
          POpaprańcy, oj będzie siiiiiwy dyyyyyym " :))))))
          • morwa01 Tusk się lęka a bulteriery piją 17.03.07, 09:44
            Lublin to zaścianek ale tu też odpryski krajowej polityki widać. Jak to
            ignorancja prezydencika, strach palikota przed centralnym biurem śledczym i
            zaślepienie c-latki karierą (oraz chęć odreagowania przez niego kompleksów) da
            możliwość trzymania ich teraz za jaja przez chłopców z pis. rzeczywiście "siwy
            dym" się zaczyna w Lublinie.
            Pozdro dla dwóch faciów którzy to wszystko, znając prymitywną psychikę tych 3
            ludków rozegrali. Ależ te 2 bulteriery - mimo, że wyglądają dokładnie odwrotnie
            - musiały pić w czwartek wieczorem jak im wszystko wyszło i wiedząc jeszcze o
            inicjatywie w Gliwicach !!!!!!!!!!!!. Poczytajcie :

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3993712.html
            • morwa01 Płoną koty w Biłgoraju a Palikot pali głupa 17.03.07, 22:54
              i co ? popatrzcie teraz na to trochę inaczej ;))))))))

l.interia.pl/ayt
        • evolka Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta 19.03.07, 17:43
          tu nie ma czego gratulowac. jestem pewna ze w naszym miescie jest wielu mlodych ludzi lepiej wyksztalconych i bardziej kompetentnych niz ten pan, ze nie wspomne o kulturze osobistej. w zyciu nie poznalam tak niewychowanej osoby. ale co sie dziwic kto by nie wygral zawsze w tym miescie bedzie kolesiostwo....niestety. panie prezydencie prosimy madrzej....
    • Gość: jack Prezydent nie robi nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 00:44
    • wyrozumialy1 Krzysztof Łątka sekretarzem miasta 16.03.07, 07:16
      Nie wiem nad czym sie tu rozwodzić. To po prostu WSTYD. Niestety Wasilewski z
      Palikotem pokazali gdzie mają prawo, ale mam nadzieję że to nie koniec.
      Poczekajmy co z tym zrobi wojewoda. Jeśli nic nie zrobi to zostaję prokurator
      lub Rzecznik Praw Obywatelskich. Jako obywatel oczekuję od osób
      zainteresowanych sprawą podjęcia jakiś działań, które doprowadzą to
      rozstrzygnięcia sprawy przez sąd. Poza tym jakiż tu "szczególny przypadek"
      mamy? Chciaż w zasadzie obserwując Krzysia można odnieśc wrażenie że jego osoba
      kwalifikuje się pod to stwierdzenie i byc może zmyliło to Pana Prezydenta. Ale
      już nie będę złośliwy, bo nie wypada wobec geniusza, który miał wyróżnienia w
      podstawówce...
    • Gość: lk Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: 195.116.183.* 16.03.07, 07:31
      Gratulacje Panie Krzysztofie.
      • Gość: Rafol Łątka sekretarzem miasta i nie bedzie nic IP: *.vlan192.dengo.lubman.net.pl 16.03.07, 08:28
        i nie bedzie niczego....
        • Gość: polo Re: Łątka sekretarzem miasta i nie bedzie nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:32
          Proponuję minutę ciszy!!!
          • Gość: Ania Jeżeli IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 16.03.07, 10:19
            Cóż tu dużo mówić, jeżeli liczba twoich wrogów stanowi o Twojej sile to oznacza,
            ze Krzysztof Łąka był najlepszym kandydatem na to stanowisko
            gratulaje
            • mielonka82 Re: Jeżeli 16.03.07, 10:57
              Krzysiu - weź sie do roboty! pod iloma nickami jeszcze będziesz sobie gratulował?
              • Gość: Majka Re: Jeżeli IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.03.07, 21:40
                A czym zasłużył się dotychczasowy sekretarz Sobieszek? Był na tym stanowisku
                kilkadziesiąt lat , przeżył wielu prezydentów i czym się zasłużył????? Nawet
                nikt nie wie co należało do jego obowiązków. Ciekawe czy ktoś unie wyliczyć jego
                zasługi i potknięcia. Więc co robić lament o pana Łątkę???? Ja nie znam tego
                Pana ale ciągłe utyskiwanie na niego na tym forum o jakieś bzdety powoduje
                odwrotny skutek - dobrze mu życzę.
    • Gość: lubelak Krzysiu - gratulacje !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 23:04
      POniższe wpisy tylko potwierdzają słuszność wczorajszego wyboru. A malkontentom
      w stylu leniaka (no właśnie, czym ty się leniak zasłużyłeś dla kraju?) i Wacówny
      mówimy: mniej gadać więcej robić!
      • carrera4 Porażka koalicji 16.03.07, 23:16
        Rzecz się wczoraj smutna stała,
        Rada Miejska Łątkę na sekretarza wybrała.

Apropos wyróżnień to ja w przedszkolu dostałem odznakę za wzorowo zjedzony
        obiadek, a w podstawówce za zrobienie ludka z kasztanów.
        • leniak Re: Porażka koalicji 17.03.07, 12:47
          moim zdaniem mógłbyś zatem być co najmniej Prezydentem Polski...
          • carrera4 Re: Porażka koalicji 18.03.07, 00:21
            Coś w tym jest ...;)))
      • epsilony_e Krzysiu - bolszewickie słownictwo-gratulacje !!! 17.03.07, 10:27
        lubelak palnął tekst którego liderzy bolszewków by sie nie powstydzili. widze
        ,że krzysiaczek jest ulubieńcem zamordyzmu komunistycznego. nie ma się co dziwić
        szukanie haków, wchodzenie do archiwum, rzucanie pomówień. rośnie nam wierny
        uczeń towarzysza STALINA.
      • leniak proszę jestem w awangardzie z Moniką Wac 17.03.07, 12:52
        milutko naprawdę...
        czym się zasłużyłem bo ja wiem czy jest się czym chwalić...
        może poczytaj sobie prasę z lat 90 tam czasem się udzielałem... ale żeby coś na
        miarę najwszechstronniejszego ucznia podstawówki to wybacz jednak raczej nie...
        nie moja miarka...
        robić taaaak robić może zatem: "Liderstwo" najpierw uprawiać uprawiać, potem
        suszyć suszyć, a na końcu się sztachnąć sztachnąć i odlecieć...
        • leniak o Wyższości Moniki Wac nad Prokrustesem 17.03.07, 12:58
          Pani Monika wygrała wybory i dzięki temu jest radną...
          Krzyś musiał przecisnąć się tylnymi drzwiami jak przystało na niechcianego lecz
          żądnego władzy młodzieńca... hmm gratulować mu? może tylko czego sztuki
          wchodzenia w układy, pleców, gietkiego kręgosłupa, załapania się, słabego szefa?
          to by było nieładnie...
          Gratuluje mu zatem ukończenia podstawówki! to był prawdziwy sukces
    • leniak Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta 17.03.07, 17:18
      tak sobie pomyślałem że może trzeba dać mu szansę jednak...
      wrzażliwy to chłopiec hmm... dobra dwa tygodnie...
      przez dwa tygodnie nic o Krzysztofie Ł. nie napiszę...
      choćby nie wiem co...
      masz zielone światło Sekretarzu ;->
    • Gość: jan Krzysztof Łątka sekretarzem miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:12
      rozkradnie ten Nasz biedny Lublin do końca
      • evolka Re: Krzysztof Łątka sekretarzem miasta 19.03.07, 17:50
        mialo byc tak dobrze a wyszlo jak zwykle....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka