Dodaj do ulubionych

Bus przez Radawiec

IP: *.it-net.pl 16.03.07, 20:26
Potrzebuje pomocy, może ktoś będzie w stanie udzielić informacji czy jakis bus
przejeżdża w bezpośrednio przy lotnisku w Radawcu. Na Minibus znalazłem
połączenia do Bełżyc i do Poniatowej, więc teoretycznie w kierunku przez
Radawiec ale żadnych bliższych info nie ma. Wie ktoś może czy jakiś bus jedzie
tamtędy? Dzięki z góry za info.
Obserwuj wątek
    • bu2m Re: Bus przez Radawiec 16.03.07, 21:36
      Przykro mi, ale nie ma takiego busa.
      • Gość: Matador Re: Bus przez Radawiec IP: *.aster.pl 16.03.07, 23:31
        Co ty pierdzielisz bu2m? Jest bardzo dużo połączeń busowych (praktycznie co
        10-15 min) przez Radawiec "lotnisko" w kierunki Bełżyc, Poniatowej/Chodla, Opola
        Lubelskiego. Przy lotnisku w Radawcu znajduje się nawet przystanek do
        wysiadania. Cena przejazdu 2,5zł.
        • Gość: drat Re: Bus przez Radawiec IP: *.it-net.pl 16.03.07, 23:37
          Oki thx w takim razie trochę na wariata, ale może uda mi się coś złapać,
          ostatecznie mam zaklepanego PKS'a. Wielkie dzięki za pomoc
          • aron2004 Re: Bus przez Radawiec 17.03.07, 08:40
            a jak PKSa zaklepałeś? Wprowadzili rezerwację miejsc przez telefon?
            • Gość: drat Re: Bus przez Radawiec IP: *.umcs.lublin.pl 17.03.07, 12:20
              Przez zaklepanie miałem na myśli znalezienie odpowiadającego mi połączenia. A co
              do rezerwacji to można zarezerwować przez GG choćby - już tak rezerwowałem.
              Przez skypa pewnie też.
              • aron2004 Re: Bus przez Radawiec 17.03.07, 13:53
                a w którym PKSie rezerwowałeś miejsce przez GG?
                • Gość: drat Re: Bus przez Radawiec IP: *.it-net.pl 18.03.07, 19:25
                  W PKS Lublin.
                  • aron2004 Re: Bus przez Radawiec 19.03.07, 06:58
                    Dajcie spokój co się wyprawia...
                    • Gość: olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:05
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: aron Re: Bus przez Radawiec IP: *.lublin.enterpol.pl 05.10.07, 17:42
                        no ciekawe kiedy w PKSie Lublin technologia pójdzie na tyle do
                        przodu że przestaną wysyłać stare pordzewiałe Autosany do Warszawy.
    • como-it.pl busy.info.pl 05.10.07, 13:30
      sprawdź na busy.info.pl
    • Gość: busiasty Re: Bus przez Radawiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:40
      W tej chwili pojawił się już nowy busik z Ruskiej przez 3-go Maja, Racławickie, Kraśnicką, Radwczyk do Radawca. Bus zatrzymuje sie na wszystkich przystankach. Za granicami miasta, uprzejmy kierowca na życzenie pasażerów zbacza nieco z tarsy aby dowieść jak najbliżej.
      Jechałem tym busem juz kilka razy. Jeśli wezmę od kierowcy rozkład to postaram sie go tu opublikować.
      • Gość: zielonakicia Re: Bus przez Radawiec IP: *.marsoft.net 13.03.08, 13:30
        "uprzejmy kierowca na życzenie pasażerów zbacza nieco z trasy aby dowieść jak
        najbliżej" - znaczy się jeździ jak chce i kiedy chce zbacza sobie z drogi.
        Współczuję osobom, które chcą wsiąść gdzieś na trasie - czasami sobie busik
        zajedzie, czasami nie... taki autobusik widmo...
    • Gość: busiasty Lublin -Radawiec rozkład jazdy nowej linii busików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 18:15
      Na przystankach i w internecie niestety nie ma a można nim wygodnie podjechać np
      do Tesco.
      Motycz SAS-Marynin-Radawiec-Lublin Racławickie 3-go Maja Ruska
      5.02 6.02 7.02 8.02 15.25 16.55 18.25 19.55

W odwrotnym kierunku
      Lublin Ruska 3-go Maja Racławickie Radawiec Motycz
      5.30 6.30 7.30 8.30 15.25 16.55 18.35 19.30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka