Gość: ktos IP: 89.101.214.* 23.03.07, 13:49 uwaga na ta firme ktora kaze kierowaca jezdzic po 17 godzin narazajac przy tym pasazerow i kierowcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadafi123 Re: busy firmy jump express 23.03.07, 14:39 zaraz się dowiesz, że w wypadku autobusu zginęło 30 osób, kierowca z PKSu był pijany i że należy zlikwidować biurokractwo i trolejbusy z MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: busy firmy jump express IP: 83.238.201.* 24.03.07, 09:52 to kierowcy są niewolnikami w tej firmie? Ktoś im każe tam pracować? Nie można się zwolnić i zatrudnić w MPK Lublin ? :-))) MPK przecież szuka kierowców ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos [...] IP: 89.101.214.* 25.03.07, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: busy firmy jump express IP: 83.238.201.* 26.03.07, 07:14 napisales że tam firma kierowców ZMUSZA do jeżdżenia po 17 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pomidor 24.03.07, 13:45 no i patrzcie, Mister MR nie dość że kocha biurokractwo z MPK to jeszcze twierdzi, że z firmy Jump Express nie można się zwolnić i trzeba tam pracować jako niewolnik. Mister MR niedługo w konkurencji głupoty przegonisz Sothinka. A przykro by było gdyby lublinianin okazał się większym idiotą niż dolnoślązak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron [...] IP: 83.238.201.* 26.03.07, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: busy firmy jump express IP: 80.50.19.* 13.09.07, 09:30 Nie wiem czy firma kaze kierowcom jezdzic po 17 godzin, ale na pewno trzeba uwazac i nie myslec, ze jak sie zarezeruje pare dni wczesniej miejsca, to na pewno sie nim pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: busy firmy jump express IP: *.vip-net.pl 08.11.07, 07:06 To prawda! Biora od klienta nr telefonu nie wiem po co bo i tak cie totalnie olewaja. Ja rezerwowalem, potwierdzalem i nie pojechjalem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSIA To najgorsza firma z jaką jechałam!!!! IP: *.gprs.plus.pl 03.01.08, 20:11 Jechalismy do Zakopanego, o 6 rano 7,5godziny w BUSIE BEZ OGRZEWANIA!!!!!a sylwestra spędziłam leżąc w łózku z wysoką temperaturą. To jest niepoważne, zeby wypuszczać w taką trasę busa bez ogrzewania. Jak sie później okazalo, jeżdził juz od jakiegos czasu. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos najgorsza firma na świecie!!!! IP: *.chello.pl 13.03.08, 20:32 w czasie lata nie ma klimatzacji i ludzie dusza sie jak sardynki w puszcze w zimie chlodnia!!!czy to jest powazne???ej sory ja placac za bilte tez wymyagma chyba nie???pozatym kupujac bilet na pekasie jedziesz na stojaka, ludzie po drodze rezygnuja i kaza polowe kasy za bilet zwrocic!!!!!OSZUŚCI !!!!!dodatkowo facet kierowca slucha 7godzin choru aleksandrowa mozna ocipiec!!!!aaa i co najsmieszniejsze wyzywaja szefostwo i jada równo z koksem, po drodze po dwa mandaciki bo facet naper...120/h. powinni zamknąć ten bajzel!!!KOMPLETNIE NIE POLECAM!!! juz lepiej peksem jechac 10h!!!!!! straszna chamownia a gruby czarny facet zapodaje do ludzi na TY!!!!! ja pier...ciśnienie az skacze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najgorsza firma na świecie!!!! IP: *.chello.pl 13.03.08, 20:44 gruby czarny obleśny facet z ketem na łapie zapodaje do ludzi na TY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient1 Re: busy firmy jump express IP: *.novitus.pl 07.04.08, 13:36 Niekompetentna firma,ostatnio zarezerwowałam bilet,podałam nr tel a bus nie przyjechał, mam nadzieję,że ta firma szybko się rozpadnie! Na linii Lublin-Zakopane polecam BP Tour! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: busy firmy jump express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:49 kilka lat z rzędu jeżdżę z nimi w górki i zawsze jest wszysko ok i z rezerwacja i z jakością usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: busy firmy jump express IP: *.gprs.plus.pl 14.07.08, 21:57 A ja na nich nie moge nic powiedzieć, bo ostatnia mi poprostu nie przyjechali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: busy firmy jump express IP: *.lublin.mm.pl 28.12.08, 11:08 JA jezdzilem w tych firmach do zakopanego jako kierowca UWIEZCIE to mordownia nie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś