Dodaj do ulubionych

Lubelszczyzna przeprasza za Plikota

14.04.07, 21:44
A ja myślałam ,ze po Zdzisku Podkańskim już nic gorszego nas nie może
spotkać. Cóż....
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Lubelszczyzna przeprasza za Plikota 14.04.07, 21:59
      No to My z Ziemi Chełmskiej mamy do przepraszanie mniej, bo tylko za cymbała od
      mulata.
      • Gość: wiejska baba ech bez przesady, żeby zaraz przepraszac.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:31
        niech każdy pilnuje własnego ...łka. Chłopiec sie troszke zakałapuckał, ale ja
        czuje do niego jakąs nic sympati.
        • Gość: drat Ja nie głosowałem na tego pacana IP: *.it-net.pl 15.04.07, 02:58
          Więc nie mam za co przepraszać.
          • joannabarska Brawo p.Palikot! 16.04.07, 14:07
            Kura przepraszała juz na forum krajowym. Nie wiem dlaczego i w moim imieniu. Tu
            własnie Palikot wyjatkowo mi sie podobał. Ma troche oleju w głowie, o czym
            swiadczy zreszta i jego sukces z Zołądkową...Panie Palikot, brawo! Dalej tak!
            • leniak Re: Brawo p.Palikot! 17.04.07, 14:30
              Pani Joanno czuje się Pani upośledzona słaba i potrzebuje opieki PO???
              jestem zaskoczony...
        • andrzej.sawa Re: ech bez przesady, żeby zaraz przepraszac.... 16.04.07, 14:15
          Ale ma Palikot rację,i geje, i sld to margines.
          • joannabarska Re: ech bez przesady, żeby zaraz przepraszac.... 16.04.07, 14:52
            Popatrz, sawa, w lustro - ujrzysz margines!
            • andrzej.sawa Re: ech bez przesady, żeby zaraz przepraszac.... 16.04.07, 14:55
              Patrzę na tekst barskiej - czytam urbanowe wypociny.
              • Gość: wiejska baba sawa jaki Ty jestes niedzisiejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:23
                kupie ci ten podkoszulek , jaki chcesz z gejem czy ojcem rydzentym?
              • joannabarska Oj,Sawa,Sawa... 16.04.07, 17:36
                Cztelnik "Nie"? I taki tępawy? Oj,Sawa,Sawa...
                • Gość: kura56 Wyjaśniam.. IP: 83.238.201.* 16.04.07, 17:54
                  Z barską nie mam nic wspólnego, nie dopuszczam takiej możliwości, bym mogła się
                  z nia kiedykolwiek i w czymkolwiek zgadzać. A za Palokota nadal przepraszam,
                  tymbardziej ,ze w wyborach parlamentarnych głosowałam na PO.
                  • andrzej.sawa Re: Wyjaśniam.. 16.04.07, 18:03
                    Ale on w może głupi sposób robił sobie jaja z sld,zaliczając ich do rozmaitych
                    mniejszości.
                    • mirr5 [...] 16.04.07, 18:20
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • andrzej.sawa Re: Oj,Sawa,Sawa... 16.04.07, 18:01
                  Ale samokrytyka mołośniczko urbana.
    • Gość: lsm Denerwuje mnie przepraszanie za kogos! IP: *.lublin.mm.pl 16.04.07, 18:36
      Toruń za Rydzyka, Wrocław za siedzibe fundacji Lux Veritatis, Radom za
      sprzedajnych lekarzy, Łódź za Pęczaka itd itp. A co maja mieszkańcy do tego to
      ja nie wiem
      • andrzej.sawa Re: Denerwuje mnie przepraszanie za kogos! 16.04.07, 18:40
        Pogadać
        • Gość: kura56 Re: Denerwuje mnie przepraszanie za kogos! IP: 83.238.201.* 16.04.07, 18:53
          To bardzo pożyteczna akcja, odkąd Wielkopolska przeprosiła za Marka Pola, ja
          też się czuję zobowiązana.
          • andrzej.sawa Re: Denerwuje mnie przepraszanie za kogos! 16.04.07, 19:39
            A pamiętacie Smolenia z lat 80-tych:
            Amerykanie napadną,a potem przeproszą,a za prl- k.... nikt nas nie przeprosił.

Za pola i innych jego towarzysze powinni przepraszać.
            Mnie jest głupio,że niejaki rękas - takie coś od mulata - ma związki z
            Chełmem,ale przepraszać nie będę.
    • Gość: wyborca czy to prawda z Palikotem i Krzysztofem Łątką ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:53
      krążą po mieście plotki, że to para i że przesłanki błyskotliwej kariery młodego
      wychowanka "Akademii Janusza Palikota" - Krzysztofa Łątki nie do końca są -
      jakby tu powiedzieć... merytoryczne... Może wreszcie sami zainteresowani
      zdementowaliby te informacje. Ja osobiście nie wierzę , że tak mogłoby być, ale
      wielu łatwowiernych ludzi może dać tym plotkom wiarę.
      • andrzej.sawa Re: czy to prawda z Palikotem i Krzysztofem Łątką 17.04.07, 11:59
        A wiesz,że najlepszy sposób na rozwój plotki to zaprzeczanie.Mówi nie,a więc coś
        w tej sprawie śmierdzi - tak plotka rośnie.
        • Gość: Diakon_Szymon Niech nas zobaczą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:04
          no to niech sie chłopaki przyznają i będzie po zabiegu
          • Gość: kuar56 Re: Niech nas zobaczą! IP: 83.238.201.* 17.04.07, 13:42
            Ale do tego żeby się przyznać, to trzeba mieć jaj, albo coś podobnego do jaj.
            Palikot zamiast się przyznać day after w Superekspesie, zaprzeczył i na żonę i
            dzieci się powołał. Ale pytanie było źle postawione, trza się było zapytać czy
            jest pan biseksualistą.
            • Gość: XXX Re: Niech nas zobaczą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:06
              no bez przesady proszę! gdyby ów brak miał rzeczywiście miejsce, nie doszłoby
              do tej błyskotliwej kariery i równie błyskotliwej wymiany opinii na forum :DDDD

TESTOSTERON!!!!

;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka