Gość: albeyda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:23 Czy polecacie wizyte u Dr Sawulskiego ktos korzystal moze jakie doswiadczenia? Musze sie połozyc na zabieg usniecia hemoroidów i zastanawiam sie nad wizytu u tego Pana. Prosze o jakies opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: 84.201.210.* 21.04.07, 10:44 jezli musisz o skorzystaj ,ale ja osobiscie bym nie radziła .Jeżeli chodzisz do sanitasu,kiedys tam przyjmował,bo ja tam chodziłam do niego ,to zmien na innego lekarza .Tez miałam zabieg usuniecia hemoroidów ,u tego lekarza,zrobił to połowicznie ,usunał mi 1 we wnątrz a o tych na zewnąrz zapomniał? .Ja osobiscie go nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joAnna Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:57 Ojciec mojej koleżanki był operowany w Sanitasie.Operował Sawulski m.in. żylaki odbytu.Ponao miał również i inne "drobne" zabiegi.Koleżanka i jej ojciec żadnych uwag nie mają,a jej ojciec bardzo zadowolony z z zabiegu przeprowadzonego wlaśnie przez Sawulskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.14, 19:49 Bardzo dobry Doktor. Pochyla się nad pacjentem z uwagą. Sprawna i skuteczna reka. Mialam kontakt z wieloma chirurgami, ale On jest świetny. Polecam Mir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.ennet.pl 15.12.17, 17:46 no Sawulski jest świetnym specjalistą. I zabawny człowiek, ma poczucie humoru. I asystentkę o nieziemskiej urodzie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.18, 17:41 Pilecam tego dr Sawulskiego,,super lekarz z umiejetnosciami podejscia do pacjenta,,najwazniejsze dobry specjalista,,jestem po usunieciu zylakow odbytu nna swiezo,,prawie wygojone-po usunieciu. Zabiego wykonywany mialam w Sanitasie w lublinie. warunki prawie domowe w szpitalu jednodniowym w Sanitasie.Jestem wdzieczna i zadowolona z udzielonej pomocy dr Sawulskiego. Odpowiedz Link Zgłoś