Dodaj do ulubionych

Sawulski Cezary -chirurg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:23
Czy polecacie wizyte u Dr Sawulskiego ktos korzystal moze jakie
doswiadczenia? Musze sie połozyc na zabieg usniecia hemoroidów i zastanawiam
sie nad wizytu u tego Pana.
Prosze o jakies opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: 84.201.210.* 21.04.07, 10:44
      jezli musisz o skorzystaj ,ale ja osobiscie bym nie radziła .Jeżeli chodzisz do
      sanitasu,kiedys tam przyjmował,bo ja tam chodziłam do niego ,to zmien na innego
      lekarza .Tez miałam zabieg usuniecia hemoroidów ,u tego lekarza,zrobił to
      połowicznie ,usunał mi 1 we wnątrz a o tych na zewnąrz zapomniał? .Ja
      osobiscie go nie polecam
    • Gość: joAnna Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:57
      Ojciec mojej koleżanki był operowany w Sanitasie.Operował Sawulski m.in. żylaki odbytu.Ponao miał również i inne "drobne" zabiegi.Koleżanka i jej ojciec żadnych uwag nie mają,a jej ojciec bardzo zadowolony z z zabiegu przeprowadzonego wlaśnie przez Sawulskiego.
    • Gość: mir Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.14, 19:49
      Bardzo dobry Doktor. Pochyla się nad pacjentem z uwagą. Sprawna i skuteczna reka. Mialam kontakt z wieloma chirurgami, ale On jest świetny. Polecam
      Mir
    • Gość: jorge Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.ennet.pl 15.12.17, 17:46
      no Sawulski jest świetnym specjalistą. I zabawny człowiek, ma poczucie humoru. I asystentkę o nieziemskiej urodzie <3
    • Gość: ulka Re: Sawulski Cezary -chirurg IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.18, 17:41
      Pilecam tego dr Sawulskiego,,super lekarz z umiejetnosciami podejscia do pacjenta,,najwazniejsze dobry specjalista,,jestem po usunieciu zylakow odbytu nna swiezo,,prawie wygojone-po usunieciu.
      Zabiego wykonywany mialam w Sanitasie w lublinie.
      warunki prawie domowe w szpitalu jednodniowym w Sanitasie.Jestem wdzieczna i zadowolona z udzielonej pomocy dr Sawulskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka