Dodaj do ulubionych

Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro

IP: *.chello.pl 20.04.07, 22:16
Szanowny Panie, chciałbym wiedzieć, kto jest odpowiedzialny za to, że Lublin
nie zgłosił swej kandydatury do Euro 2012 ? Czy nie powinien tego zrobić
właśnie Pan ? Proszę łaskawie wyjaśnić, komu zawdzięczamy że nasza pozycja
jako stolicy buraka cukrowego jest nadal niezagrożona, a nawet się ostatnio w
sposób znaczący umocnila ?
Łączę serdeczności - i zapraszam do udziału w dyskusji "Przystanek Lublin".
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.chello.pl 20.04.07, 22:19
      Odpowiedz brzmi: wina PRUSZONA
      • Gość: Jakub Re: Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.chello.pl 21.04.07, 05:43
        Oczywiscie, ze grupa byłego prezydenta Pruszkowskiego, która teraz rządzi -
        Zdrojkowski, Deckert, Rakowski i inni.
    • Gość: dzemski Re: Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:10
      olanie wschodniej Polski to już przegięcie. Znów zachód się rozbuduje, a my
      będziemy za murzynami, a Pruszon znów awansował, teraz będzie rozwalał stosunki
      polsko-ukraińskie.
    • Gość: ablaszczuk6 Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.chelm.mm.pl 21.04.07, 17:29
      Mistrzostwa Europy to nic, najgorsze to to że rozwinie sie na nieznaną
      dotychczas wielkość korupcja. Koleś - kolesiowi poleci robotę i jeśli PZPN sie w
      to włączy to koszty będą wynosiły 2 x tyle co opiewać bedzie kosztorys
      początkowy robót. I to jest najgorzsze, bo znów ktoś stanie sie kapitalistą -
      nowobogackim ! A swoja drogą to będzie nam braknąć czasu, będziemy się kłócić i
      pozwolenia, oraz inne duperszwance administracyjne ! Polak potrafi równiez
      zmarnowac szanse !
    • Gość: Krzys_lublin Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.lublin.mm.pl 21.04.07, 22:46
      Nałęczów, a jak tam dojechać?
      Proszę pan czy nie powinien być to Lublin? Są boisk atylko wymagają
      modernizacji, a do tego do tego czasu może powstanie lotnisko i drogi ekspresowe.
      Winy chyba nie trzeba szukac daleko dlaczego Lublina nie zgłosili bo to chyba
      Pan się tym zajmował!!!!
      • Gość: gosc zwlkp Re: Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.icpnet.pl 22.04.07, 11:27
        sciana zachodnia politycznie wydymala sciane wschodnia 32 raz a szczegulnie
        LUBELSKIE teraz zespolowo chca zabrac fundusze pod pretekstem euro 2012
        zespolic sily wschodnie iwalczyc o obietnice rzadowe .Prezydeciwojewodowie
        poslowie senatorzy broncie swoja malutko regiony .
    • Gość: Pablo Re: Adam Olkowicz: Byłem pewien Euro IP: *.access.uk.tiscali.com 22.04.07, 11:23
      ja dodam jeszcze jedno pytanko: dlaczego sprzedał p.Olkowicz doprowadził RKS
      Motor Lublin do ruiny i ile za to wziął pieniędzy?
    • Gość: mzl odpowiedzialny jest Pruszkowski !!!! IP: *.chello.pl 22.04.07, 14:32
      PRUSZKOWSKI i PIS i LPR w Lublinie są odpowiedzialni za stratę największej
      sznsy rozwoju dla naszego regionu od 750 lat !!!! PRUSZKOWSKI PIS i LPR jeszcze
      raz to powtarzam , żeby każdy zapamiętał przed następnymi wyborami !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka