IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:56
Kogo polecacie, dla dorosłej osoby z zamiarem założenia aparatu stałego? I
jakich kosztów się trzeba spodziewać, nie chodzi tylko o koszty założenia
aparatu, ale wizyt i innych?
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: Ortodonta IP: *.resetnet.pl 25.04.07, 10:15
      Dr. Andrzej Drelich gabinet przy ul.Żołnierskiej 7 lok. nr 5 - boczna
      Warszawskiej. Naprawdę dobry ortodonta. Aparat stały (2 lata wstecz) to koszt
      1250zł jeden łuk. Pierwsza wizyta niepłatna następne prawie co miesiąc 100zł.
      • Gość: mila Re: Ortodonta IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 09.05.07, 01:49
        we wroclawiu ortodoci oferyja ratalna spłate aparatow czy ktos słyszał o czyms
        takim w lublinie?
        • Gość: maly Re: Ortodonta IP: *.blue-net.com.pl 09.05.07, 14:49
          jasne, ze mozna na raty to kwestia dogadania sie z lekarzem. Ja mam z tych
          niewidoczych i zaplacilem 2200 natomiast 1300 kosztuje metalowy,a chodze do Dr
          Teresy Munir przyjmuje m.in. w luxmedzie
          www.luxmedlublin.pl/rejestracja_lublin.php
          Wiem ,ze niektorzy zdzieraja kase bo zanim wybralem lekarza orto pochodzilem
          troche i posprawdzalem, typowo w lbn to od 1500zl za metalowy +100 zl wizyta,
          niepolecam na narutowiicza bo duzo chce za aparat i wizyta 120zl
          • Gość: agat Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:55
            Ja też chodzę do dr. Drelicha na Żołnierską i jestem zadowolona - polecam. Dwa
            miesiące temu zadrutował mi góre, za jakiś miesiąc jeszcze dół. Teraz jeden łuk
            kosztuje 1300 zł, wizyta bez zmian 100.
    • sisigma Re: Ortodonta 14.05.07, 12:12
      Jeśli wybieracie ortodontę zastanówcie się ile będzie kosztowało CAŁE leczenie a
      nie tylko poszczególne wizyty i jaki aparat dostaniecie za określoną kwotę.
      Aparaty metalowe są z różnego tworzywa i warto się dowiedzieć czy akurat to co
      ma aktualnie ortodonta w gabinecie to to co chcecie założyć.
    • Gość: Monia Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:22
      polecam dr Marzene Pucek, Narutowicza 68 ceny zaleza od rodzaju aparatu, ale
      mozna sie umowic w zasadzie na dowolne godziny, ja chodzilam calkiem wieczorem
      bo do pozna pracuje. Pozdro
      • Gość: piotr Re: Ortodonta IP: *.blue-net.com.pl 18.05.07, 12:02
        no z tego co sie dowiadywalem to roznica miedzy p. Pucek a innym ortodon ta
        byla ok, 1500 zl, nie nalezy do tanich ta Pani.Ale jak ktoś ma kasę to niech
        idzie tam.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka