Gość: hmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:56 Kogo polecacie, dla dorosłej osoby z zamiarem założenia aparatu stałego? I jakich kosztów się trzeba spodziewać, nie chodzi tylko o koszty założenia aparatu, ale wizyt i innych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Ortodonta IP: *.resetnet.pl 25.04.07, 10:15 Dr. Andrzej Drelich gabinet przy ul.Żołnierskiej 7 lok. nr 5 - boczna Warszawskiej. Naprawdę dobry ortodonta. Aparat stały (2 lata wstecz) to koszt 1250zł jeden łuk. Pierwsza wizyta niepłatna następne prawie co miesiąc 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Ortodonta IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 09.05.07, 01:49 we wroclawiu ortodoci oferyja ratalna spłate aparatow czy ktos słyszał o czyms takim w lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Ortodonta IP: *.blue-net.com.pl 09.05.07, 14:49 jasne, ze mozna na raty to kwestia dogadania sie z lekarzem. Ja mam z tych niewidoczych i zaplacilem 2200 natomiast 1300 kosztuje metalowy,a chodze do Dr Teresy Munir przyjmuje m.in. w luxmedzie www.luxmedlublin.pl/rejestracja_lublin.php Wiem ,ze niektorzy zdzieraja kase bo zanim wybralem lekarza orto pochodzilem troche i posprawdzalem, typowo w lbn to od 1500zl za metalowy +100 zl wizyta, niepolecam na narutowiicza bo duzo chce za aparat i wizyta 120zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:55 Ja też chodzę do dr. Drelicha na Żołnierską i jestem zadowolona - polecam. Dwa miesiące temu zadrutował mi góre, za jakiś miesiąc jeszcze dół. Teraz jeden łuk kosztuje 1300 zł, wizyta bez zmian 100. Odpowiedz Link Zgłoś
sisigma Re: Ortodonta 14.05.07, 12:12 Jeśli wybieracie ortodontę zastanówcie się ile będzie kosztowało CAŁE leczenie a nie tylko poszczególne wizyty i jaki aparat dostaniecie za określoną kwotę. Aparaty metalowe są z różnego tworzywa i warto się dowiedzieć czy akurat to co ma aktualnie ortodonta w gabinecie to to co chcecie założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:22 polecam dr Marzene Pucek, Narutowicza 68 ceny zaleza od rodzaju aparatu, ale mozna sie umowic w zasadzie na dowolne godziny, ja chodzilam calkiem wieczorem bo do pozna pracuje. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Ortodonta IP: *.blue-net.com.pl 18.05.07, 12:02 no z tego co sie dowiadywalem to roznica miedzy p. Pucek a innym ortodon ta byla ok, 1500 zl, nie nalezy do tanich ta Pani.Ale jak ktoś ma kasę to niech idzie tam.:) Odpowiedz Link Zgłoś