IP: 84.201.210.* 26.04.07, 20:58
Czy ktoś ma pomysł jaki lekarz jest najlepszy od zakażeń kandydozą?
Obserwuj wątek
    • mamaewka Re: Candida 28.04.07, 16:29
      Up. Bardzo mnie ten temat też interesuje. Jesteśmy po 4 antybiotyku od stycznia
      i mamy niestety Candidę. Kto pomoże? Kto w Lublinie umie to leczyć. Formum o
      candida przeczytałam - ale jestem laikiem a potrzebuję fachowego lekarza, który
      prez to przeprowadzi. Help. Ewa
      • xdorkax Re: Candida 02.06.07, 00:29
        nie wiem, czy takowy jest w Lublinie - ja po bezskutecznych poszukiwaniach
        odstawiłam antybiotyki i wziełam sie samodzielnie za leczenie na podstawie
        roznych info z netu - i jestem juz bliska calkowitego wyleczenia
        • Gość: mamaewka Re: Candida IP: *.vlan218.raven.lubman.net.pl 02.06.07, 07:31
          Myślę, że rzeczywiście można samemu próbować - ja też tak usiłuję, czytam
          forum, kupiłam książki - tylko że ten problem u mnie dotyczy 5-latki, która na
          dodatek choruje - i co już jest lepiej - to znów jakieś leki musi brać i tak
          kółko się zamyka. Chciałabym więc znaleźć kogoś kto spojrzy na dziecko
          kompleksowo - zaróno jak jest zdrowa, jak i chora. A tu nikogo z sensem nie ma,
          i tak się błąkamy po różnych lekarzach - a każdy daje antybiotyk i niweczy moją
          pracę, ech.....
          • xdorkax Re: Candida 02.06.07, 09:45
            to ja polecam naszą panią pediatre, bardzo rozsadna kobieta - ja na kandide
            lecze siebie i niespelna dwuletniego synka - caly czas jestesmy pod jej czujnym
            okiem - jezeli chcesz namiary do napisz na gazetowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka