Dodaj do ulubionych

Biuro Turystyki "Perkoz"

08.05.07, 11:03
Chcę wysłać syna na kolonie letnie organizowane przez to biuro do Janowa
Lubelskiego. Zna ktoś z Waz jakieś opinie na temat tego biura ?
- byłbym wdzięczny za jakieś info
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:39
      fajne kolonie dla młodszych dzieci, kadra profesjonalnie przygotowana,ogólnie
      polecam. Mają swoją stronkę , są tam zdjęcia z kolonii w Janowie. Warto też
      zafundować tam dziecku lekcje jazdy konnej- moja Jula była tam w zeszłym
      roku.Perkoz znany jest z dobrej organizacji i urozmaiconego programu.
      • Gość: mapix Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:12
        idealny tekst reklamowy... hmmm, czyżby to jeden pracowników biura napisał?
    • szarek1 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 08.05.07, 22:07
      Z tym urozmaiconym programem to bym nie przesadzała. Jest to dobra propozycja na
      pierwszy samodzielny wyjazd (nie jest daleko, można dziecko odwiedzić nawet
      kilka razy).Również polecam jazdę konną.
      • Gość: Anka Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:11
        sporo dzieci znajomych jeździ własnie z Perkozem i są bardzo zadowoleni. Dla
        mnie nie biuro, lecz osoby odpowiedzialne za dzieci sa ważniejsze. Własne,
        dopóki nie podrosły, puszczałam tylko z opiekunami, których znałam i miałam do
        nich zaufanie.
    • laser_ Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 09.05.07, 06:00
      Dzięki wszystkim za informacje. Syn jedzie pierwszy raz dlatego ta odległość mi
      odpowiada.
      Pozdrawiam
      • aina92 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 10.05.07, 16:57
        Perkoz to ostanie biuro z którym bym jechała.
        Słyszałam o nim wiele złego.
        Jednak tylko o wycieczkach i koloniach nic.
        Poza tym, że nad morzem mają straszne bazy.
        • Gość: weana Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.telprojekt.pl 10.05.07, 23:06
          Z Perkozem jeżdża dzieci ze szkoły mojej znajomej. Bardzo sobie chwali to
          biuro. Są solidni i kompetentni, a wycieczki ciekawe.
          • Gość: zizi Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.ismedia.pl 10.05.07, 23:18
            Ja też jako nauczycielka jeżdżę z Perkozem na wycieczki.Jest ok.
            • Gość: tuschichitasplanas Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.chello.pl 11.05.07, 22:19
              byłem na pierwszych "wakacjach z przygodą" (czy jakos tak) organizowanych z
              perkozem, było to chyba szesc lat temu i jedyne na co moge ponarzekac to
              jedzenie
              (tydzien lekkiej głodówki jeszcze nikomu nie zaszkodził) siedzenie w pokojach i
              spiewanie durnych serenad kolonijnych nie wchodzi w gre. Dzieciaki uczą sie jak
              rozpalić ognisko, jak rozpoznac ptaka po śpiewie (jeden z opiekunów jest chyba
              ornitologiem drugi instruktorem survivalu)
              W te wakacje wysyłam młodszego brata. Jak najbardziej polecam.
    • magma91 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 12.05.07, 23:40
      Byłam dwukrotnie na koloniach organizowanych przez bióro "Perkoz". Nie mogę
      jakoś szczególnie narzekac,ale jeździłam później z innymi biórami i Perkoz
      nieco stracił w moich oczach.
      Z Perkozem była w Srebrnej Górze i w Smołdzińskim Lesie. Ten pierwszy wyjazd
      znacznie bardziej przypadł mi do gustu. Wszystko zależy do opiekunów - to oni
      organizują dzieciom wolny czas i decydują o tym "co można". Dlatego radzę
      głównie zorientowac się w kadrze - to jest najistotniejsze.
      • magda6615 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 13.05.07, 10:25
        kolonie podobno są fajne opieka ok ale jeśli chodzi o to jak dzieci sie tam
        czuja to tez dobrze jednak atrakcje które oferuje sie dzieciom w poruwnaniu z
        innymi biurami są nijakie poprostu dzieciaki sie nudzą
        • Gość: katka Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.chelm.mm.pl 13.06.15, 10:31
          Jesteś nie zorientowana. Na koloniach z perkoz nie ma czasu na nudę do 21. Mój syn był w zeszłym roku i w tym też jedzie .
    • Gość: Magda Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.centertel.pl 13.05.07, 23:09
      Starsze dziecko wysyłałam tylko z Perkozem. Na poczatek był Janów, bo blisko i jakby co, to zawsze można podjechać. Później syn jeździł zarówno na kolonie, jak i zimowiska. Tylko Smołdziński Las nie przypadł mu do gustu. Z pozostałych wyjazdow był bardzo zadowolony. Ja byłam zadowolona z jakości opieki i programow, które były konstruowane tak, aby dzieciaki zawsze miały coś atrakcyjnego do roboty i się nie nudziły. Młodsze dziecko, jak podrośnie też będzie jeździć z Perkozem.
    • Gość: Maria malaria Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.play-internet.pl 18.07.21, 20:13
      Proszę nie wysyłać syna na tą istną błazenadę, kolonie wywołały niezadowolenie, płacz u mojej córki.
      Moje dziecko po wyjeździe zwątpiło w siebie a także w innych ludzi po koloniach na których spotkała osoby niewychowane. Kategorycznie odradzam wysyłania swoich pociech a nawet nie wysylalabym dziecka z tym biurem w ramach kary. Zachęcam by znaleźć kolonie z innego biura w takiej samej cenie które pokażą poziom i nie będą jednym wielkim żartem.
      • dociek Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 23.07.21, 11:15
        Perkoz, perkoz i nie jedziesz... Jak w Czterech pancernych i psie?
        • qqbek Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 28.07.21, 00:14
          dociek napisał:

> Perkoz, perkoz i nie jedziesz... Jak w Czterech pancernych i psie?
          >

Po co komentować?
          Jakiś błazen wykopuje wątek po kilkunastu latach, żeby tylko radzącej sobie jako-tako konkurencji dosrać.
          Ech dociek...
          • dociek Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 28.07.21, 09:28
            Proletariacka czujność mnie zawiodła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka