laser_ 08.05.07, 11:03 Chcę wysłać syna na kolonie letnie organizowane przez to biuro do Janowa Lubelskiego. Zna ktoś z Waz jakieś opinie na temat tego biura ? - byłbym wdzięczny za jakieś info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:39 fajne kolonie dla młodszych dzieci, kadra profesjonalnie przygotowana,ogólnie polecam. Mają swoją stronkę , są tam zdjęcia z kolonii w Janowie. Warto też zafundować tam dziecku lekcje jazdy konnej- moja Jula była tam w zeszłym roku.Perkoz znany jest z dobrej organizacji i urozmaiconego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapix Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:12 idealny tekst reklamowy... hmmm, czyżby to jeden pracowników biura napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
szarek1 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 08.05.07, 22:07 Z tym urozmaiconym programem to bym nie przesadzała. Jest to dobra propozycja na pierwszy samodzielny wyjazd (nie jest daleko, można dziecko odwiedzić nawet kilka razy).Również polecam jazdę konną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:11 sporo dzieci znajomych jeździ własnie z Perkozem i są bardzo zadowoleni. Dla mnie nie biuro, lecz osoby odpowiedzialne za dzieci sa ważniejsze. Własne, dopóki nie podrosły, puszczałam tylko z opiekunami, których znałam i miałam do nich zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 09.05.07, 06:00 Dzięki wszystkim za informacje. Syn jedzie pierwszy raz dlatego ta odległość mi odpowiada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aina92 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 10.05.07, 16:57 Perkoz to ostanie biuro z którym bym jechała. Słyszałam o nim wiele złego. Jednak tylko o wycieczkach i koloniach nic. Poza tym, że nad morzem mają straszne bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.telprojekt.pl 10.05.07, 23:06 Z Perkozem jeżdża dzieci ze szkoły mojej znajomej. Bardzo sobie chwali to biuro. Są solidni i kompetentni, a wycieczki ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.ismedia.pl 10.05.07, 23:18 Ja też jako nauczycielka jeżdżę z Perkozem na wycieczki.Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuschichitasplanas Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.chello.pl 11.05.07, 22:19 byłem na pierwszych "wakacjach z przygodą" (czy jakos tak) organizowanych z perkozem, było to chyba szesc lat temu i jedyne na co moge ponarzekac to jedzenie (tydzien lekkiej głodówki jeszcze nikomu nie zaszkodził) siedzenie w pokojach i spiewanie durnych serenad kolonijnych nie wchodzi w gre. Dzieciaki uczą sie jak rozpalić ognisko, jak rozpoznac ptaka po śpiewie (jeden z opiekunów jest chyba ornitologiem drugi instruktorem survivalu) W te wakacje wysyłam młodszego brata. Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magma91 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 12.05.07, 23:40 Byłam dwukrotnie na koloniach organizowanych przez bióro "Perkoz". Nie mogę jakoś szczególnie narzekac,ale jeździłam później z innymi biórami i Perkoz nieco stracił w moich oczach. Z Perkozem była w Srebrnej Górze i w Smołdzińskim Lesie. Ten pierwszy wyjazd znacznie bardziej przypadł mi do gustu. Wszystko zależy do opiekunów - to oni organizują dzieciom wolny czas i decydują o tym "co można". Dlatego radzę głównie zorientowac się w kadrze - to jest najistotniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
magda6615 Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 13.05.07, 10:25 kolonie podobno są fajne opieka ok ale jeśli chodzi o to jak dzieci sie tam czuja to tez dobrze jednak atrakcje które oferuje sie dzieciom w poruwnaniu z innymi biurami są nijakie poprostu dzieciaki sie nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.chelm.mm.pl 13.06.15, 10:31 Jesteś nie zorientowana. Na koloniach z perkoz nie ma czasu na nudę do 21. Mój syn był w zeszłym roku i w tym też jedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.centertel.pl 13.05.07, 23:09 Starsze dziecko wysyłałam tylko z Perkozem. Na poczatek był Janów, bo blisko i jakby co, to zawsze można podjechać. Później syn jeździł zarówno na kolonie, jak i zimowiska. Tylko Smołdziński Las nie przypadł mu do gustu. Z pozostałych wyjazdow był bardzo zadowolony. Ja byłam zadowolona z jakości opieki i programow, które były konstruowane tak, aby dzieciaki zawsze miały coś atrakcyjnego do roboty i się nie nudziły. Młodsze dziecko, jak podrośnie też będzie jeździć z Perkozem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria malaria Re: Biuro Turystyki "Perkoz" IP: *.play-internet.pl 18.07.21, 20:13 Proszę nie wysyłać syna na tą istną błazenadę, kolonie wywołały niezadowolenie, płacz u mojej córki. Moje dziecko po wyjeździe zwątpiło w siebie a także w innych ludzi po koloniach na których spotkała osoby niewychowane. Kategorycznie odradzam wysyłania swoich pociech a nawet nie wysylalabym dziecka z tym biurem w ramach kary. Zachęcam by znaleźć kolonie z innego biura w takiej samej cenie które pokażą poziom i nie będą jednym wielkim żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 23.07.21, 11:15 Perkoz, perkoz i nie jedziesz... Jak w Czterech pancernych i psie? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 28.07.21, 00:14 dociek napisał: > Perkoz, perkoz i nie jedziesz... Jak w Czterech pancernych i psie? > Po co komentować? Jakiś błazen wykopuje wątek po kilkunastu latach, żeby tylko radzącej sobie jako-tako konkurencji dosrać. Ech dociek... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Biuro Turystyki "Perkoz" 28.07.21, 09:28 Proletariacka czujność mnie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś