Dodaj do ulubionych

Wątek apolityczny

09.06.03, 08:58
Mam nadzieję ,że będzie cieszył się jeszcze
większą popularnością niż surrealistyczny wątek na forum Łódź ;-)
...A może się mylę...? :-)
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Wątek apolityczny 09.06.03, 15:17
      W takim razie - poloneza czas zacząć.
      • Gość: Paul Re: Wątek apolityczny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 16:09
        pepperoni78 napisał:

> W takim razie - poloneza czas zacząć.
        Zrywam banderole i zebami zdejmuje kapsel, nakretke......no to co blokuje ta
        ciecz;-}. Uszanowanie,
        Paul
        • pepperoni78 Re: Wątek apolityczny 09.06.03, 16:25
          Zaraz, zaraz, ale to jest autowidol... A ja chciałem poloneza... :-/ jak zwykle
          wszystkiemu winni są Żydzi, masoni i cykliści... O komuchach nie wspominając.
          • Gość: Paul Re: Wątek apolityczny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 17:00
            Nie wprowadzaj zamentu;-}. Poloneza czas zaczac to Polonez jest. Zaczynamy
            razem, moja dola......;-} Uszanowanie,
            Paul
            PS Zdrowie Zydow, masonow i cyklistow, ze o komuchach nie wspomne.
            • Gość: ryża małpa Re: Wątek apolityczny IP: *.lublin.mm.pl 09.06.03, 22:46
              Czeeeerwoonyyy paaas, za paaaaaaaaaaaaaaasem broń........!!!!

No to w góre serca , panowie!!! Zdrowie ożywieńców ( tu mam na myśli
              ziedrzca )!!!! Forumowiczów i tych na rowerach i tych bez!!!!!!!!
              • ziedrzec Re: Wątek apolityczny 10.06.03, 00:08
                taaaa dziewczyyyna którą miałeeeem
                chcialaaa w życiuuu tylko mnieeeee....

aleee jedno wiieeeem po laaataaach.....
                ...zaaaawszeee warto byc CZLOWIEKIEM

Choc tak łatwo zejśc na psy....

wasze zdrowie, kochani moi
                • dociek Re: Wątek apolityczny 10.06.03, 00:34
                  Wy nie wiecie, a ja wiem, jak rozmawiać trzeba z psem...

Panowie, jakie to zakłócanie spokoju?
                  Kolega nam powrócił, tośmy troszeczkę łyknęli...
                  A panowie nic?! Ani kropelki?!

• dociek Re: Wątek apolityczny 10.06.03, 00:39
                  Co...? Nie da rady łyknąć, bo bolą was szczęki?
                  Zostały nadmiernie wy.. wkspo.. weee... wyeksploatowane?
                  Na miasteczku akademickim i w centrum?!
                  Aaaaaaaaaaaa to już wasz problem panowie strażacy.
                  Nie strażacy?! To kto wy?? Psy miejskie?!
                  • lodbrok Re: Wątek apolityczny 10.06.03, 07:10
                    Ziedrzcze, jak miło cię powitać ponownie:-)) No to pijem aż oślepniem, do
                    trzeciej potęgi tzn za sprzedane butelki po pierwszej potędze, kupujemy znowu
                    okowitkę a po wypiciu tej porcji, jesszcze raaaaz rooobimy to samoooo. Tydzień
                    zabawy mamy zapewniony...:-)
                    • Gość: ryża małpa Re: Wątek apolityczny IP: *.lublin.mm.pl 10.06.03, 08:55
                      Klyna klinem po wczorajszem? Ja tio rozumiem o 10 ale o 7 ????? Lodbrok!!!
                      • lodbrok Re: Wątek apolityczny 10.06.03, 13:13
                        a kiedy ja mam pić jak cały czas pracuję?:-)) Kurde wam to łatwo mowić. Poza
                        tym w dobrym towarzystwie to i o 7.00 smakuje:-)))
                        • aard Wątek bez zakąski? 10.06.03, 15:36
                          Może i bym się przyłączył (jeśli wolno i jeśli mnie jeszcze pamiętacie), ale u
                          mnie żołądek słabuje, wic chlebek ze smalczykiem by się zdał.

Dzierżbór Ziedrzce powrócone!
                          • pepperoni78 Re: Wątek bez zakąski? 10.06.03, 16:38
                            Balanga bez kiszonego ogórasa?? Toż to bluźnierstwo ;)
                            • empi Re: Wątek bez zakąski? 10.06.03, 17:50
                              Przepraszam, czy tu piją?

pzdr.
                              • izis_2003 Re: Wątek bez zakąski? 10.06.03, 18:16
                                Czy jeszcze jakaś kropleka dal mnie została?
                                O widzę że juz kielich pełny.
                                Jędrek Twoje zdrowie! :))))
                              • pepperoni78 Re: Wątek bez zakąski? 10.06.03, 18:17
                                empi napisał:

> Przepraszam, czy tu piją?
                                >
                                > pzdr.

Nieee, tu nie piją. Tu chleją ;)
                                • Gość: Ciupazka Re: Wątek bez zakąski? IP: *.it-net.pl 10.06.03, 20:39
                                  Już szykuję, mam grzybki marynowane, boróweczkę, ogóreczki kiszone, zaraz
                                  kiełbaseczke z rusztu podam, pomidorki z cebulką pieprzem, solą i śmietaną i
                                  najwazniejsze - to ta rakija i pigwóweczka...Jeśli można ... to zapraszam o
                                  obalimy wątek bez zakąsek. Wasze zdrowko! Piwko w lodówce - dla piwoszy, i
                                  jakiś jabol sie znajdzie...Jak balanga, to balanga...
                                  • Gość: Folkatka Re: Wątek bez zakąski? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 20:50

A cos na kaca macie?
                                    • lucy_z Re: Wątek bez zakąski? 10.06.03, 20:55
                                      A bez picia tu nie przyjmują? Ja nie mogę:(
                                      Najwyżej kompot z truskawek lub rabarbaru;) O, kiełbaskę z rusztu to mogę, i
                                      owszem;)
                                      • nocny_marek Re: Wątek bez zakąski? 10.06.03, 22:16
                                        Czy moge sie przylaczyc? Mam fikolka - gin z tonikiem - na upal - jak znalazl!
                                        Po browarku przy 32 st.C musze wskakiwac co 5 min.pod prysznic i komputerek
                                        nabawi sie reumatyzmu...
                                        • Gość: Ciupazka Re: Wątek bez zakąski? IP: *.it-net.pl 10.06.03, 22:40
                                          Jeee, cosi mi sie zdaje, ze oni sie juz tak opili, ze nos nie widzom,
                                          hehehe. Jo wos jesce (tyk co za mną) widzem i temu tyrkom sie s wami, niech
                                          kozdy trzymie to, co rod widzi i tak po nasemu : "jesce Cie widzem"...i
                                          cyk! I dobranocka!
                                        • Gość: ryża małpa Re: Wątek bez zakąski? IP: *.lublin.mm.pl 10.06.03, 22:41
                                          Podzielam. Tez wskakuje nawet i bez piwka. Co by tu zaproponowac na upalna
                                          noc???? Może...hmmmm.....cuba libre????
                                          O tak, kuba libre ma smak upojnych nocy.....;-)
                                          • lodbrok Re: Wątek bez zakąski? 11.06.03, 00:47
                                            lalalalal lalalala lalala.................... hyp. Żzuuuubrówkę pooproooszę..
                                            muuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
                                            • nocny_marek Re: Wątek bez zakąski? 11.06.03, 01:06
                                              Zubrowka? Moze z sokiem jablkowym? MMmmmmmmm... Klasyka... A mialo byc
                                              a`politycznie... "Pijane arbuzy" juz niedaleko...
                                              • Gość: ryża małpa Re: Wątek bez zakąski? IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 09:23
                                                Łiiiskiii mooooja żooooooooooonoooo........już mnie nie opuścisz , nie nie będe
                                                saaaaamm...................hyk!
                                      • pepperoni78 Wątek wyjątek 11.06.03, 10:12
                                        Dla Lucy zrobimy wyjątek, nieprawdaż??
                                        • Gość: ryża małpa Re: Wątek wyjątek IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 10:13
                                          Jasne!

" Nie proponuj, nia namawiaj, nie zmuszaj" Klub Trzeźwości Krokus - wisiał taki
                                          plakat u mnie w podstwówce . Cały czarny a na dole szły sobie białe myszki.
                                    • Gość: Ciupazka Re: Wątek bez zakąski? IP: *.it-net.pl 11.06.03, 10:14
                                      Gość portalu: Folkatka napisał(a):

>
                                      > A cos na kaca macie?

Wiersycek nasej poetki z Raby Wyśniej Wandoryji Czubernatowej pt. : "KAC" ,
                                      ftory wceśnie zapodałak na wątku Ziedrzca " Zamyślenia, zadumania", cy
                                      jakosi tak. Pozdr. A poza tym jo sie pytom , po cym tyn kac, po tym ,
                                      ze my som w UE? Przecie nie...
                                      • Gość: ryza małpa Re: Wątek bez zakąski? IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 12:30
                                        A to nie jo zapodałak wiersycek??

Fto ni mioł kaca , nie wi co to smutek
                                        kie kufo drewniano ,ocka ropom skute
                                        Heeej, moze som i tacy co kaca nie mieli
                                        Ale coz oni w zyciu culi, coz oni widzieli?

A tak poza tym pozdrowienia od ziedrzca- komp mu sie biednemu spalił..dobrze,
                                        nie widzi co wycznyniam na stronce hihi

• Gość: Ciupazka Re: Wątek bez zakąski? IP: 212.182.27.* 11.06.03, 12:39
                                          Juzek ci wte napisała, ze to nie tak i poprawiyłak!Hej!
                                          • lucy_z Re: Tylko mogę zaspiewać;) 11.06.03, 13:08

Gorzałeczko, droga moja,
                                            Oj, nie zmogłem ciebie wczoraj!
                                            Do południa miałem kaca,
                                            Teraz znów do ciebie wracam.

Gorzałeczko, choć masz wady,
                                            To bez ciebie nie da rady.
                                            Zamiast czasem dać na tacę -
                                            Tracę forsę, zdrowie tracę.

Gorzałeczko, moja miła,
                                            Drzemie w tobie dziwna siła.
                                            Gdy poczuje cię dziewuszka
                                            Sama ciągnie mnie do łóżka.

Gorzałeczko, jak ja lubię
                                            Raz na tydzień mieć de w czubie.
                                            Człowiek wtedy nie pamięta
                                            Kogo ma za prezydenta.
    • Gość: Paul Re: Wątek apolityczny......he, he, he..... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 14:58
      Widze ze popularnosc watku bije rekordy;-}. To wszystko przez tego "Poloneza".
      Oto co laczy nasz narod;-}. Wlasnie takie "apolityczne" rozmowy, hi,hihihi...
      No to zdorowie Panie i Panowie!! Uszanowanie,
      Paul
      • pepperoni78 Może jednak trochę polityki?? 11.06.03, 15:55
        Ciekawe jaką popularnością cieszyłaby się wódka Millerówka. Albo Lepperówka. A
        może Giertychówka?? ;)
        • Gość: Folkatka Re: Może jednak trochę polityki?? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 21:36
          pepperoni78 napisał:

> Ciekawe jaką popularnością cieszyłaby się wódka Millerówka. Albo Lepperówka.
          A
          > może Giertychówka?? ;)
          ----------------------------------------------
          Te dwie ostatnie cieszyłyby sie popularnoscia wsród zdrowej części
          społeczenstwa pogardzajacej takimi wytworami zgniłego kapitalizmu jak Bols,
          Jack Daniels, i inne paskudztwa, brrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka