Dodaj do ulubionych

Lublin Plaza nowe sklepy

19.06.07, 13:31
Kiedy otworzą Reserved, Royal Collection, KFC i Subway w Plazie? Bo tydzien
juz mamy to centrum a ich lokale caly czas sie "montuja". Wie ktos cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: ~polia Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.it-net.pl 19.06.07, 13:49
      no wlasnie , kiedy??poza tym plaza jest git!!~~
    • Gość: weana Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.telprojekt.pl 20.06.07, 01:40
      To śmieszne że w Plazie jest nawał sklepów, które są też za rogiem na
      krakowskim. Zamiast otworzyć takie, których w całym lublinie nie ma to zrobili
      kolejne składowisko tego co już mamy na każdym kroku.
      • Gość: ja Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.it-net.pl 21.06.07, 15:30
        tak bo przeciez na krakwoskim byl H&M, Hugo Boss, Royal Collection, Mango,
        Aldo,męski Esprit, Danija, Cubus, Benetton, Sephora itp. Byl jedynie Smyk,
        Empik, Waliis, Vero Moda, CCC i Tally Weijl. i damski Esprit. z zaledwie 3 lub
        4 dupluja sie z Galerią Orkana czyli Reserved, Orsay, Carry, Bata.a pozostałe
        to w zasadzie nowosci na lubelskim rynku, kretynko
        • Gość: obiektywny [...] IP: *.bsk.vectranet.pl 21.06.07, 23:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: zonk Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.tkdami.net 23.06.07, 01:08
          Galeria choc potrzebna bo pierwsza w Lublinie jest jednak niewielka i nie
          umywa sie do najslabszej galerii w Warszawie czy Krakowie. No ale jakie maisto
          taka galeria zapewne... Akurat Boss Lublinowi chyba srednio sie przyda, sklep z
          bluzkami po 500 zl? A nie bardziej potrzebny jest np sklep klasy Zara? A juz
          porazajaca jest Coffee Heaven w postaci nie kawiarni tylko takiej lady przy
          ktorej klebia sie ludzie, wchodzisz do Galerii i widzisz tlumek przy ladzie na
          pierwszym planie. No zesz w morde...
          • Gość: weana Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.telprojekt.pl 23.06.07, 03:36
            Byłam w Coffe Heaven we Wrocławiu. Lublin się nie umywa.
            • Gość: blebleble Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.pronet.lublin.pl 23.06.07, 03:52
              Bo Lublin to wiocha i nie musi się umywać. I tak znajdą się pannice, które
              zapiszczą z rozkoszy, bo nowy sklepik otworzyli, a u nich w Koziej Wólce byłm
              tylko spożywczo - przemysłowy. LOL.
              • Gość: jarek Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.it-net.pl 24.06.07, 16:20
                To robcie zakupy w Krakowie i Warszawie, skoro tam chodzicie to pewnie tam
                studiujecie.i do coffee heaven chodzcie we wroclawiu.a ja sie i tak ciesze ze
                te wszystkie firmy sie zdecydowaly na punkty w lublinie.i tyle mam do
                powiedzenia.ciesze sie ze jest to co jest.i tyle. a ZARA jest rowniez cholernie
                droga, chyba ze podczas przecen.
    • Gość: bosman Plaza????? IP: *.lublin.mm.pl 24.06.07, 17:45
      badziewie dla snobów i nowobogackich. Normalny człowiek tam się nie ubiera. W
      barach i kawiarenkach siedzą "damy" - pożal sie Boże. Piwo drogie jak cholera -
      6,5 zeta za szklankę gó..anego żywca to paranoja. Jedyne co mnie cieszy to
      ewentualnie kręgielnia. Ale jest przecież inna w Lublinie i nie jest zapchana.
      I tyle.
      • Gość: motor lublin Re: Plaza????? IP: *.range217-43.btcentralplus.com 24.06.07, 17:55
        czlowieku chyba z toba jest cos nie tak wszystko ci sie nie podoba ,najlepiej
        zeby u nads nic nie bylo a piwo wypij sobie w domu
    • Gość: Julitka Re: Plaza????? IP: *.lublin.mm.pl 24.06.07, 22:04
      Jejciu jak mi sie podobasz, jesteś taki zdecydowany i męski, chciałabym z tobą
      chodzić, masz dziewczynę? Mam 14 lat, dłógie włosy i jestem seksi. Napisz czy
      się zgadzasz? Może się poznamy?
      • Gość: bosman przykro mi ale nie :-) IP: *.lublin.mm.pl 24.06.07, 22:14
        mam 92 lata i najmłodszą córkę w twoim wieku tak więc jesteś dla mnie za stara.
        PS:poucz się ortografii Julitko. Ale idź do Plazy, może spotkasz kibica Motoru.
        Pewnie sie dogadacie.
        • Gość: bna wracając do tematu IP: *.lublin.mm.pl 25.06.07, 12:51
          czy ktoś wie kiedy będzie otwarty subway????
        • Gość: Julitka Re: przykro mi ale nie :-) IP: *.lublin.mm.pl 25.06.07, 14:00
          Dlaczego kłamiesz? Napewno nie masz 92 lata, czuje to!!! A może tak naprawdę
          wstydzisz się kobiet? Nie chcę kibica on nie jest w moim typie lubię takich
          misiaczków jak ty. Gdybyś jeszcze był pełnoletni i miał wypasioną furę to
          normalnie odlot ale boisz się wienc trudno.
    • Gość: dorota Re: Julitko - do ortografii IP: 83.238.201.* 25.06.07, 17:25
      o matko! gdzie ja mieszkam? co za ludzie?inaczej nie umiecie
      rozmawiac,rozumiem..
    • Gość: scs Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:41
      Mam pytanie odnośnie KFC i Subway: nie wiecie, czy potrzebują pracowników i jak
      się tam wkręcić (zwłaszcza do KFC, bo nie widzę żadnych ogłoszeń w sprawie pracy)?
      • Gość: ja Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.it-net.pl 28.06.07, 13:35
        ma stronie www.kfc.pl są ogłoszenia dotyczące Lublina, a subaway otwiera sie
        dopiero w lipcu, wiec pozostaje sledzic ogłosenia lub kontakotwac sie przez
        www.subway.pl
    • _aaa_ booooooooosmanie!!! 25.06.07, 23:49
      luuuuuzuj!!!!...no niby inteligentny facet a tak się daje wkręcać, fstyd!
      a dla informacji sklepowej, te ciuszki co tam dają za pieniądze bosmanie to
      raczej standard niż nowobogacki sznyt...np Deni Cler - ciuchy drogie, ale
      dobrze uszyte opierajace się o klasykę. latać w tym kochają wszelkie panie
      prawniczki i doktorki czyli raczej zamożna klasa śrenia a nie milionerzy w
      pierwszym pokoleniu...dla nich to za tanie rzeczy, nawet ten boss, poza tym dla
      nich boss to "garniaki" a nie kiecki...nowomodne damy wydają fortunę na Versace
      i inne Escady w wydaniu top color:)))
      • wampir35 Re: booooooooosmanie!!! 26.06.07, 04:43
        No kiedy Bosman ma rację. Straszna wiocha w tej Plazie i do tego Empik
        przeniósł się tam z Krakowskiego, a tak było wygodnie...
        • _aaa_ Re: booooooooosmanie!!! 26.06.07, 13:23
          Wiocha? Odnośnie zaopatrzenie czy klienci? Sklapy w Plazie mają jota w jotę ten
          sam towar co w innych miastach, czasem może lekko okrojony z przyczyn
          nieznanych (patrz Cubus) ale jednak ten sam (czyli wiocha jest jak Polska długa
          i szeroka). Co zaś się tyczy klienteli to może o selekcjonerze pomysleć, co?:)))
          Poza tym kochani bądzmy szczerzy, po co tam chodzicie? Na zakupy czy
          popromenadować? Wygląda, że głównie to drugie:)))
          Bawi mnie tylko ogromnie jedna rzecz (po za oczywiście ciągle nieczynnymi
          schodami i windami, ale ruch to zdrowie) ogromna masa osób bywająca w Plazie
          głosi otwarcie poglądy antysemickie, ale kompletnie nie brzydzą się bywać w
          obiekcie którego właścicielem jest kilku panów rzydowskiego pochodzenia...nawet
          dają im na sobie zarabiać:))) To już nawet nie jest hipokryzja...
          • Gość: bosman miła _aaa_ IP: *.centertel.pl 26.06.07, 13:42
            jak pisałem, zaszedłem do Plazy by na własne oczy zobaczyć to cudo. Nie jestem
            prawniczką czy kimś tam jeszcze o kim pisałaś i kompletnie nie kręcą mnie takie
            ciuchy. A swoja drogą kobitek z klasą (dobrze ubranych, z inteligentnym wyrazem
            twarzy, umalowanych i uczesanych w sposób nie rzucający o glebę, siedzących
            kulturalnie przy stoliku a nie rozwalonych jak zdziry, rozmawiających z
            partnerem-partnerką a nie drących ryja na 3/4 budynku itd.)w zasadzie nie
            widziałem. Była kupa gó..arstwa rozdartego, bezczelnego, podpitego,
            zachowującego się w sposób wyzywajacy oraz damulki i eleganci w smokingu w
            pierwszym pokoleniu (chyba wiesz co to znaczy?)śmierdzących KASĄ!dlatego śmiem
            poprzeć czyjeś stwierdzenie z tego forum:WIOCHA!. Nie znaczy że uważam iż
            człowiek na poziomie nie powinien się tam pojawiać, wręcz przeciwnie - im
            więcej tym lepiej, może ta reszta cokolwiek się nauczy w co zresztą wątpię.Czy
            wolisz pójść na piwo tam gdzie spodziewasz się atmosfery takiej jaką lubisz(bez
            względu na twoje upodobania) czy wolisz pójść tam gdzie albo ryczy pijane bydło
            albo kelner gdy nie widzi ściekających z ciebie milionów traktuje cię jak
            karalucha? Nie widzisz podobieństw? Dlatego powtarzam - widziałem i byłem dwa
            razy:pierwszy i ostatni. Chociaż kręgielni mi szkoda. Wszakże na zakupy nie
            pójdę.
            PS: nie jestem antysemitą, wręcz przeciwnie - tepię taką postawę.
            • _aaa_ drogi bosmanie 26.06.07, 14:01
              to o czym piszesz to typowe objawy "choroby wieku dziecięcego". Kiedy minie
              pierwsze zachłyśnięcie się nowością, sytuacja się unormuje. Towarzystwo będzie
              biegało tam gdzie taniej piwo się leje, lub do kolejnego nowumshoping jak mawia
              pewien pan...Poza tym mam wrażenie, że piszesz o sytuacji w centrum rozrywki do
              którego nie chadzam, bo mnie to kompletnie nie kręci...to co ewentualnie mnie
              interesuje w Plazie znajduje się na parterze i 1 piętrze.
              I jeszcze apropos wiochy. Po otwarciu Złotych Tarasów głównymi zainteresowanymi
              byli mieszkańcy budynku dworca centralnego. Nie powiem, było klimatycznie, ale
              po kilku tygodniach nie było już po nich śladu. NIe był to wynik interwencji
              ochrony obiektu, ludzie ci wrócili do siebie, bo tam jakoś "przytulniej i nie
              śmierdzi perfumą". Tak więc proźba do osób odpowiedzialnych za czystośc w
              Plazie, róbcie na błysk podłogi i opróżniajcie kipiące kosze, bo się karaluchy
              zalęgną...także te dwunożne
              • Gość: bosman mia _aaa_ :-) IP: *.centertel.pl 26.06.07, 15:13
                pożyjemy - zobaczymy. Pozdrawiam.
                PS: a kosze na śmieci faktycznie aż kipią - syf że aż wstyd. Pozdr.
                • _aaa_ Re: mia _aaa_ :-) 26.06.07, 15:20
                  Tu nie ma co patrzeć. Za chwilę Plaza spowszednieje jak wszystko inne, a w
                  momencie otwarcia kolejnej atrakcji towarzystwo zmieni lokal i o np Felicyty
                  czy jak się to ma nazywać napiszecie znowu WIOOOOCHA.
                  Tak to już jest z nowościami...:)
                  • Gość: ewa Re: mia _aaa_ :-) IP: *.186.21.099.vip-net.pl 26.06.07, 18:35
                    Ja nie rozumiem,dlaczego według niektórych takim"obciachem"jest chodzenie do
                    Plazy,ludzie przecież to tylko sklep!Ja bardzo sie cieszę,że jestH&M,bo
                    nareszcie jest miejsce gdzie mogę kupić coś ładnego,i w przyzwoitej cenie dla
                    mojego 4-letniego synka,bo do tej pory kupić coś dla chłopca w tym wieku,coś
                    naprawdę ładnego graniczyło z cudem,więc nie przesadzajmy z tymi gromami.Sklep
                    jak sklep dajcie na luz........
                    • _aaa_ Re: mia _aaa_ :-) 26.06.07, 19:22
                      toż ja o tym właśnie ewo...problem mają ci, którzy chodzą tam poprzechadzać się
                      się tylko i jedynie.
                      A swoją drogą gdyby nie H&M to nie było by żadnego transportu windowego na 1
                      piętro
    • Gość: a-ndrze do bosmana IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.06.07, 12:33
      Piszesz wszedzie wiocha, wiocha, wiocha. Najlepszym twoim argumentem jest to ze
      drogie piwo a ty pijesz tam gdzie tansze. Nie widzisz ze wszystkie wiesniaki
      chodza wlasnie tam gdzie tanie piwo?
      • wampir35 Re: do bosmana 27.06.07, 15:42
        Ale nie tylko o cene piwa chodzi - o pijących to piwo przede wszystkim. I
        wszechobecny syf. Tak brudnej galerii kilkanaście dni po otwarciu nie pamiętam,
        okropność. I ty twierdzisz, że nie bywa tam wiocha? Nie żartuj.
        • Gość: a-ndrzej Re: do bosmana IP: 212.2.99.* 28.06.07, 11:03
          Wampir ja tam jeszcze nie bylem-) Tyle ze smieszy mnie argument o tym, ze
          wiesniaki pija piwo tam gdzie drozej. Miejsca gdzie spotykaja sie ludzie w celu
          wypicia piwa, odwiedzaja glownie wiesniaki. Bez znczenia gdzie sie ono znajduje.
          • wampir35 Re: do bosmana 29.06.07, 03:22
            Teraz to trochę przesadzasz. W pubie U Szewca na Starówce nie ma wiochy, a
            miejscem, w którym pija się piwo - i to bardzo dobre, jest on niewątpliwie.
            Przypominam sobie jednak co działo się w tym lokalu po tym, jak Newsweek
            wymienił go jako jedyny lubelski pub, w którym warto spędzic wieczór i napić
            się piwa, hm... za rok już nie napisali, bo zaczęło tam przyłazić podobne
            tałatajstwo jak dzis do Plazy. I o to chyba chodziło Bosmanowi - reklama jakoś
            zawsze przyciąga dzianych i rozwrzeszczanych wieśniaków. A piwo w Plazie nie
            wiem jakie jest, wszechobecny brud powoduje, że pić ani jeść tam nie będę. Za
            to internetowe zamówienia mam zamiar odbierać w tamtejszym Empiku - znacznie
            szybciej się to załatwia, niż w GAlerii Centrum - więc i pozytywy można znaleźć
            w tym ohydnym klocku :)))
    • Gość: Julitka Re: Julitko - do ortografii IP: *.lublin.mm.pl 27.06.07, 12:37
      A więc nie masz auta. Ani dowodu osobistego. Szkoda....
    • Gość: Filip pierdun Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.it-net.pl 27.06.07, 15:50
      Ja nie wiem, i gó.. mnie to obchodzi.
      • Gość: wiejska baba a u mnie GS jak był tak stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:05
        i w małym poważaniu mam ten nowomodny chłam i te promocje - religia dla
        ubogich...
        • Gość: otho Re: a u mnie GS jak był tak stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:19
          Zarządca galerii powinien beknąć. Już sama inwestycja stoi pod znakiem
          zapytania. Zalanie , które ujawniło że budynek to lipa to pikuś w porównaniu z
          tym co się tam teraz dzieje. Ostatnio w parkingu podziemnym była wysoka emisja
          spalin i pani kazała wszystkim spie... Dziś schody nie działały a na poziomie
          - 2 był taki syf przy wejściu że zapachniało Pakistanem. Szkoda gadać.
    • Gość: jacxx Re: Lublin Plaza nowe sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:45
      Już sama nazwa Lublin Plaza powala na glebę, żenujące, normalnie jak Hilton
      Wąchock.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka