Dodaj do ulubionych

Po co jest prezydent?

25.06.07, 02:13
„Po co jest prezydent”, pyta Stefan Niesiołowski. „Panie prezesie, melduję
niewykonanie zadania”, kpi Miller. „Dajcie spokój”, radzi litościwie
Kwaśniewski, mówiąc, że i on w różnych sytuacjach i z różnych miejsc
telefonował do wszystkich premierów, z którymi współrządził. No tak, ale szef
żadnego państwa nie telefonował do żadnego polskiego premiera z pominięciem
prezydenta Kwaśniewskiego...
Ma rację pan Jarosław Kaczyński, mówiąc, że to bardzo dobrze, iż premier i
prezydent potrafią ze sobą blisko współpracować i w lot się rozumieć. Czy to
znaczy jednak, że w następnych wyborach PiS wystawi braci Golców lub braci
Mroczków? Jesteśmy „za”. Gorzej nie będzie. Sympatyczniej na pewno -
uważa "Trybuna". I tu ma rację w 100 proc.
"Pokażcie mi sześć linijek napisanych przez najczcigodniejszego z ludzi, a ja
znajdę w nich pretekst, żeby go powiesić." (Richelieu)
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Po co jest prezydent? 25.06.07, 02:32
      Ludzie,tragedia.

Barska się mnoży.
      • Gość: joaśka Sawa, żadna tragedia! Samo zycie! IP: *.lublin.mm.pl 25.06.07, 13:55
        Widzisz ,sawa, za mało mnie czytasz na forum KRAJ. Zakazano mi tam zakładania
        wątków, natomiast mogłam (i mogę) wypowiadac się w czyichś wątkach. Aby temu
        przeciwdziałać utworzyłam (jak inni w podobnej sytuacji) nick: joanna.barska1.
        Na forum lubelskim nie używam go (tu wątki mogę zakładać), ale chwilę przedtem
        utworzyłam wątek na forum Kraj: po połnocy już mi się nie chciało zmieniać
        nicku. A co do "mnożenia" ,to spójrz, sawa, krytycznie na siebie. I jeszcze
        cos: "joaśka" z IP Multimedium to też ja - piszę tak, gdy nie chce mi sie
        logowac. W sumie jednak ważniejsze jest treśc niz nick, bo i tak więcej tu
        tzw. gosci niz internautów zalogowanych. Chyba że ci zalogowani postępują tak
        z lenistwa, jak ja czasami. W sumie, sawa, żadna tragedia. Podobnie jak nie są
        tragedią Twoje wpisy. (Chełm ma tradycje z ponoc najgłupszymi w kraju Zydami,
        dzis Zydów prawie nie ma, a więc...).
        • joannabarska Re: Sawa, żadna tragedia! Samo zycie! 25.06.07, 14:52
          "IP mm" - Multimedia, liczba mnoga nie pojedyńcza...
        • andrzej.sawa Re: Sawa, żadna tragedia! Samo zycie! 25.06.07, 17:47
          A już się bałem,że następne bliźniaki i to lewe.
          • Gość: Filip pierdun Re: Sawa, żadna tragedia! Samo zycie! IP: *.it-net.pl 25.06.07, 17:54
            A ja już się bałem, że prawiczkowe (zanim osiągną dorosły wiek), ale nie -
            wporzo!:-P
        • Gość: aron Re: Sawa, żadna tragedia! Samo zycie! IP: 83.238.201.* 25.06.07, 18:42
          towarzyszko Barska, a może produkujcie się tylko na forum typu miłośnicy Urbana
          czy lewica.pl. Po co rzucacie perły przed wieprze? Klerykałowie i tak nie
          zrozumieją o co wam chodzi.
          • joanna.barska1 Re: Sawa, żadna tragedia! Samo zycie! 25.06.07, 19:13
            Towarzyszu aronie,ja wiem,co robię, czego o Was,Towarzyszu,powiedziec nie mogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka