Dodaj do ulubionych

Wafle / andruty - gdzie?

IP: *.udn.pl 21.07.04, 18:56
witam, gdzie można kupic w Radomiu? Ale takie suche, chrupiące, w dużych
opakowaniach... czy jest jeszcze jakis producent? chcialam zrobic
niespodziankę mojej siostrze (jadę do niej na urlop), to był jej przysmak w
okresie dzieciństwa... proszę o pomoc!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 20:23
      Witam,
      W sklepach spożywczych Społem często widuję coś takiego, nawet czasami zdarza mi
      się kupić :)
      Bywają np. na Sportowej, na Struga w Witaminie, czy gdzieś dalej nie wiem, ale
      pewnie tak :)
      • Gość: dinozaur Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 21.07.04, 20:55
        kiedys piekli na ul. Struga
        • Gość: g Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 21.07.04, 20:58
          W LIdlu są.
          • Gość: Ann Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 21.07.04, 21:16
            Są w sklepie spożywczym przy ul.Kolejowej -całkiem niezłe.
            • Gość: ula Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 21.07.04, 23:31
              Są w każdym sklepie. W czym problem?
              • Gość: kalina Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 22.07.04, 00:46
                czy są jeszcze takie punkty, gdzie są na miejscu są pieczone?
        • Gość: nitka Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:17
          Właściciel nazywał się Żyła - wspaniałe były te wafle, pamiętam paczki po
          1 zł ,żadne wafle już tak nigdy nie smakowały jak te od Żyły.Miłe wspominienia
          dzieciństwa . Pozdrawiam.
          • Gość: kalina Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 22.07.04, 09:35
            wlasnie Żyła... na Struga, blisko Milej... my kupowalismy w torbach okrawki, bo
            taniej... ale jakie były chrupiące...
            • Gość: ania Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:14
              Też uwielbiałam te wafle. Miałam troche lepiej, bo Żyła jest moim wujkiem i jak
              byłam u niego w pracowni to podjadałam jeszcze ciepłe i świeżutkie, no i
              oczywiście lody ("kupowane" za liście :))). Pyszota
              • Gość: goosc Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.07.04, 15:15
                oj tak
                • Gość: maja Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 26.07.04, 15:02
                  podobno gdzieś pod Radomiem jest wytwórnia smacznych wafli
                  • Gość: wafel Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 16:16
                    producent:
                    WIT-POL, Radom ul. Chorzowska 3
                    • Gość: kizia mizia Re: Wafle / andruty - gdzie? IP: *.udn.pl 26.07.04, 20:18
                      Ja umiem wykonać wafla, a nawet andruta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka