Dodaj do ulubionych

Wesele w Lublinie

08.07.07, 09:19
Szukamy na terenie Lublina, lub bliskich okolic, lokalu w którym można
zorganizować przyjęcie weselne na ok. 50 osób. Ważna jest cena, ważny jest sam
lokal, tzn. miejsce musi być przyjemne, schludne, im więcej przymiotników na
"tak" tym lepiej. Ważne jest też dobre jedzonko. Ogólnie reasumując,
rozpatrzymy każdą propozycję.
Obserwuj wątek
    • emiliakmiec Re: Wesele w Lublinie 25.08.07, 18:39
      czesc
      miesiac temu mialam wesele. w lublinie nie mieszkam juz ponad 10 lat, ale
      wlasnie tu chcialam miec swoj wymarzony dzien. lokalu szukalam dlugo.juz bylam
      przekonana, ze moje wyobrazenie o slubie idealnym legnie w gruzach,
      az...trafilam do "zespol parkowo-palacowy wierzchowiska" w
      bystrzejowicach.jestem nadal pod ogromnym wrazeniem. przepiekna sceneria, baaa
      przecudowna, wymarzona sceneria, prosesjonalna- po prostu suuuper- obsluga (sami
      przystojni kelnerzy!!!), jedzienie jeszce pyszniejsze...no juz sama nie wiem jak
      zachwalac, ale gdyby bylo to mozliwe to nastepne wesele zorganizowalabym w tym
      samym miejscu!!!!! nie pisze tego jako wylacznie wlasnej opini, ale to samo moga
      potwierdzic moi goscie.po prostu brak slow!!!!!
      naprawde goraco polecam
      • Gość: niunia_25 Re: Wesele w Lublinie IP: *.171.160.50.crowley.pl 26.08.07, 23:26
        A ja mam odmienne zdanie na temat palacowej, ludzie porozmieszczani w kilku salkach, orkiestra jeszcze w innej... do jedzenia nie ma sie co przyczepic... Ja polecam na te 50 osob hotel victoria... cenowo wcale nie tak strasznie, a schludnie , przyjemnie , jedzonko pychasne... goscie weselni maja 40% znizki na nocleg.
        • Gość: gosc Re: Wesele w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:08
          ja polecam restauracje Nowy Graf, piękne wnętrze, piękny ogród, znakomite
          jedzenie i obsługa. Nasi goście weselni byli pod wielkim wrażeniem, mówiąc, że
          na takim weselu to jeszcze nie byli. Profesjonalne podejście i pełna kultura.
          Ceny- nie powiem ze tanio, ale naprawdę nie żałuje.Polecam.
          • Gość: agnieszka.de Re: Wesele w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 18:39
            Wszystkim bardzo dziękuję za informację. Lokal już znalazłam, zaliczka
            zapłacona, więc za następne oferty dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka