Gość: k IP: *.pronet.lublin.pl 09.07.07, 15:00 Witam Chciałabym poznać opinie o tej pani, która przyjmuje w sanitasie na hempla? Czy jest ktoś kto u niej był i może coś o niej powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.pronet.lublin.pl 11.07.07, 13:41 helllo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.chello.pl 18.07.07, 20:01 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.it-net.pl 22.11.07, 21:31 Kojarze nazwisko, wydaje mi sie że ta pani przyjmuje również na weteranów. Jeżeli to ta sama (taka starsza, krótkie włosy) to odradzam. Pierwsze pytanie brzmi czy jesteś męzatką, uważam, że nie powinno jej to obchodzić. Badanie, owszem, zrobi, ale o cytologii nie ma mowy (chociaz nalezy sie bezpłatnie, na korytarzu nawet wisiał wielki plakat). Schodzisz z fotela, ona dziekuje i trzeba wyjśc. Niemiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moski Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.marsoft.net 28.08.08, 22:07 lalunie najpierw sprawdźcie albo zapytajcie o nazwisko a potem piszcie bo bzdety mówicie ja chodzę do tej pani doktor i jest zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 12:42 Czy może ktoś napisać coś więcej o tej pani doktor? Czekam na odpowiedzi i dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.pronet.lublin.pl 16.09.08, 07:28 Wybierałam się kiedyś do tej pani doktor, ale umawiając się na wizytę telefonicznie usłyszałam od pań z rejestracji: -nie mogę umówić się na godzinę, która mi pasuje, tylko zaraz po następnej zapisanej pacjentce, bo pani doktor nie będzie czekać(mimo że proponowana przeze mnie godzina mieściła się jak najbardziej w godzinach pracy pani doktor deklarowanych na tablicy z dyżurami) -na pytanie czy jest możliwość zrobienie cytologii panie odpowiedziały, że nie wiedzą. A na moją uwagę że ja po to umawiam się na wizytę, wreszcie wydusiły, że raczej pani doktor mi cytologii nie zrobi. A raczej na pewno nie. I po takim początku przeszła mi ochota na wszelkie wizyty u tej pani. W Sanitasie pracuje również ginekolog Pieprzowska-Białek. Okazała się bardzo sympatyczna i życzliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.08, 15:04 Dziękuję bardzo za odpowiedź!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.gprs.plus.pl 15.03.09, 16:57 Po pierwsze-jesli idzie sie do lekarza tylko po receptę to źle trafiłyście.Ginekolog jest przede wszytskim od przeprowadzenia badania i postawienia ewentualnej diagnozy jesli dzieje sie cos nie tak.Pierwsze slysze zeby trzeba bylo sie dopraszac o cytologie. ja nie prosilam a na pierwszym badaniu zostala wykonana. nie chodze na wizyty do sanitasu, bo malo ze sie trzeba naczekac to rzeczywiscie wiekszosc z pan rejestratorek jest niekompetenta i nie potrafi udzielic odpowiedzi na najprostsze pytania.Trzeba isc na wizyte i rozmawiac z lekarzem. A jest to doktor o która mozna pytac o wszystko. Poza tym ze jest swietnym ginekologiem( polecilam ja kolezance ktora wydala majatek na prywatnych ginekologow na dodatek korzy sami nie wiedzieli co jej dolega , od roku nie ma zadnej infekcji i bardzo sobie ceni tego lekarza).Jest miła, usmiechnieta a badanie zupelnei bezstresowe. Jestem pewna ze nawet po studiach( choc jestem spoza Lublina) bedzie moim ginekologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gween Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: 84.201.210.* 15.04.09, 20:34 Pani ginekolog Muszyńska jest za stara. Na moje jęki podczas badania stwierdzila że jak ja urodze dziecko jak jestem taka delikatna. Nie zareagowała na moje wielokrotne informacje o silnych bólach w okolicy jajników. W tej chwili lecze się u lekarza z luxmedu. Wykrył u mnie torbiel na jajniku. ca 125 wynosi 74.2. Pani doktor cytologię zrobiła dopiero podczas 3 wizyty.Jest niemiła!!! Dziewczyny nie krępujcie się lekarzy mężczyzn. Kolosalna róznica. Są delikatniejsi i kompetentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.pery.lub.pl 16.04.09, 15:13 jestem zadowolona... prowadzila moje 2 ciaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.09, 16:09 To fakt ze Pani Muszyńska czasem bagatelizuje bóle, jakby nie chciało sie jej dokładniej zbadać lub zlecić badania,Polecam do niej chodzić jak jest sie zdrowym i nic nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka240 Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas 27.05.09, 12:46 Byłam u niej z 3 letnią córeczką. Pierwsze wrażenie rewelacyjne. Pani bardzo miła i sympatyczna. Bez mojego zapytania wszystko mi wytłumaczyła. Mam tylko nadzieję, że leczenie jakie nam zleciła poskutkuje. Jak najbardziej polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ginekolog Muszyńska-Orzelska Sanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:52 Niemiłe babsko Odpowiedz Link Zgłoś