Dodaj do ulubionych

Wypadek busa (9.07.2007)

09.07.07, 15:03
miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,4300804.html
Obserwuj wątek
    • tomekjot Re: Wypadek busa (9.07.2007) 09.07.07, 15:07
      to proste przenieść tiry na tory, podrożnych do pociagów i nie mam mowy żeby
      doszło do podobnego wypadku
      • Gość: bosman przede wszystkim...... IP: *.centertel.pl 09.07.07, 15:24
        wziąć za mordę busiarzy - bandytów za kierownicą jeżdżących bez jakiegokolwiek
        poszanowania przepisów i innych użytkowników dróg.
    • gabriel Re: Wypadek busa (9.07.2007) 09.07.07, 15:34
      Na razie wiemy że zdarzył się wypadek i nie wiadomo kto był sprawcą ja busami
      jeżdżę dość regularnie i muszę stwierdzić że do tej pory byłem świadkiem jedynie
      jednej sytuacji w której bus którym jechałem mógł brać udział w wypadku. A i to
      nie z naszej winy, a dlatego że kierowca z naprzeciwka postanowił wykonywać
      wyprzedzanie na zakręcie. I niewiele mu brakowało żeby przy okazji zepchnął do
      rowu cysternę jadącą przed nami.
      To że jest to wypadek busa jeszcze o niczym nie świadczy.
      • Gość: bosman mamy różne doświadczenia IP: *.centertel.pl 09.07.07, 15:45
        jeżdżę bardzo dużo poza Lublinem i widzę co wyczyniają. Nie neguję że są wśród
        nich normalni kierowcy ale większość to piraci.
        • Gość: Gość 3 Re: mamy różne doświadczenia IP: *.chello.pl 09.07.07, 17:56
          Właśnie w piątek dyskutowaliśmy jak ograniczyć pirackie wybryki kierowców
          busów. Dyskusję rozpoczęliśmy po tym jak zobaczyliśmy co robi kierowca zieloego
          busa o numerach LUB39YA. Działo się to w piątek tuż po 4 po południu. Bus
          śpieszył się na dworzec kolejowy ale i tak utknął w korku. Kilka lat temu mój
          znajomy zginął w wypadku spowodowanym przez szalonego kierowcę busa. Busy
          należy wyposażyć w tachografy i nie będzie problemu. Jak władze mogły
          spowodować zainstalowanie kas fikalnych w taksówkach (gdzie i tak były już
          taksometry) to niech teraz wezmą się za tę sprawę. Tu w grę wchodzi
          bezpieczeństwo pasażerów i przechodniów.
          • Gość: zorro Re: mamy różne doświadczenia IP: *.lublin.mm.pl 09.07.07, 18:11
            Cos za duzo tych wypadków. Kontroli więcej? Czy inny sposób?
            • Gość: aron Re: mamy różne doświadczenia IP: *.lublin.enterpol.pl 09.07.07, 18:44
              na razie nie wiadomo kto był winny. Przede wszystkim trzeba leczyć psychicznie
              tych co domagają się ukarania zbiorowego kierowców busów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka