to_ja8 11.10.06, 17:05 No i zaczęło się zastraszanie w BiPi. Wybory się zbliżają!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napchafte_chochoncy Re: MIASTO STRACHU 11.10.06, 17:11 Lepiej po zmroku z domu sie nie wychylać.... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: MIASTO STRACHU 12.10.06, 19:25 proffet napisał: > Mogłbyś podać więcej konkretów === a nie zauważyłeś co się dzieje? Konkretniej będzie niebawem! Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: MIASTO STRACHU 12.10.06, 20:01 Coś niecoś zauważyłemale jestem ciekaw czy wszyscy podobne metody stosują Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: MIASTO STRACHU 12.10.06, 20:00 Już nie mogę doczekać się !!! Lecz wątpie czy doczekam się. Cztery lata temu Serwis Podlasia grzmiał: WYBORCO zdradzimy ci z kim kandydaci piją, śpią, ile wydaja pieniędzy na ... ple ple ple. Do tej pory nie zdradził. Może przez 4 lata zbierał info i teraz przywali z grubej rury. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Serwisa nie znasz? 12.10.06, 20:23 Pewnie chodzi o zastraszanie ludzi w jednostkach podległych, przekupowanie za poparcie, itd. Oczywiście tych bezeceństw dopuszczają się tylko ludzie z Koalicji Bielskiej albo z SLD. A potem się okaże, że z wielkiej chmury spadną dwie kropelki deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Serwisa nie znasz? 12.10.06, 20:28 A może to Serwisa zastrzaszają żeby trzymał język za zębami przecież on ma tyle wiadomości i tak szerokie kontakty, że stanowiska to obsadza przy grilllu na Ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Serwis i strach? 12.10.06, 20:49 Zanim strach położy się spać sprawdza, czy Serwis nie schował się w jego szafie, czy jakoś tak to było. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Serwis i strach? 12.10.06, 21:02 Ten wątek to jeden z jego pseudo socjo.. cos tam numerów. "A rzucę durniom temat niech się pozastanawiają. Pewnie ktoś walnie - a u mnie w urzędzie to .... " Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wiesz, jaka afera dziś była w Starostwie? 12.10.06, 21:05 Kanapka wpadła do niszczarki, no ja nie mogę! Próbują teraz zatuszować. Odpowiedz Link Zgłoś
aququ2 Re: Serwisa nie znasz? 12.10.06, 21:18 Oł may got, te wybory. Nie za bardzo się interesuję... He, ostatnio dostałem jakąstam ulotkę wyborczą Koalicji Bielskiej, właśnie leży tu przede mną, przed komputerem. Co wg Was powinienem z nią zrobić? Przeczytać czy wyrzucić? Żartuję - oczywiście przejżałem. Dla mnie - człowieka, który nie jest w temacie, grupa ta rzedstawia się sensownie: chcą "pracować dla dobra Ziemi Bielskiej", maja "odpowiednie doświadczenie, aby radzić sobie z problemami naszego miasta i gmin". Nie wiem czemu miałbym nie wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Serwisa nie znasz? 12.10.06, 22:13 "Dobrą" opinię wystawiasz Koalicji Bielskiej i braciom z SLD!!! * * * pawlozsiul napisał: ...A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach, niekoniecznie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Serwisa nie znasz? 13.10.06, 01:10 Niech ja mchem porosnę, jeżeli chciałeś ich pochwalić. Trochę Cię już czytam i wiem, że jeżeli na czerwonym świetle przechodzą przez ulicę: 1. Berezowiec 2. radny prawicy, to Twoim zdaniem: w przypadku1.: winny jest Berezowiec, który lekceważy prawo i Koalicja Bielska; 2. winny jest Berezowiec, który źle ustawił sygnalizację świetlną i Koalicja Bielska, która przeciw temu nie protestowała. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: MIASTO STRACHU 13.10.06, 23:07 to_ja8 napisał: > No i zaczęło się zastraszanie w BiPi. Wybory się zbliżają!!! ......... Czy straszysz jako wolontariusz czy masz honorarium od jednego przestraszonego ? Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: MIASTO STRACHU 14.10.06, 10:43 Już po strachu- listy zarejestrowane. Odpowiedz Link Zgłoś