Gość: iska IP: 212.106.16.* 13.07.07, 21:05 Mam pytanie czy któraś z Was będąc w ciąży była pacjentką dr Gogacza ze szpitala na Jaczewskiego?Proszę o opinię na temat tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika1704 Re: dr Gogacz 13.07.07, 23:54 Prowadził moje dwie ciąze, i jestem zadowolona,co prawda przy porodzie nie był, bo oba odbyły się w nocy ale wiem od koleżanek, że jak jest w szpitalu to przychodzi do rodzącej. Podczas wizyt humor go nie opuszcza i udziela wyczerpujących informacji na temat związany z ciążą. Tak wogóle to naprawdę fajny lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona831 dr Gogacz 19.07.07, 11:07 Nie wiem jak ten lekarz prowadzi ciążę, bo niestety swoja straciłam:(( i musiałam mieć zabieg i trafiłam właśnie do niego.Ani razu po zabiegu do mnie nie przyszedł, nie sprawdził jak sie czuje, nie wyjaśnił mi nic, jak przebiegał zabieg, ani jakie mogą być komplikacje itd. Nie wspomnę już, że robiąc mi usg słowem sie do mnie nie odezwał, widząc jak płacze. Nie mam do niego żalu, z reszta do nikogo nie mam, że moje dziecko umarło, ale przykro jest, gdy lekarz po tak traumatycznym przeżyciu dla kobiety nie potrafi okazać jej minimum współczucia a tym bardziej nie poinformować jej o tym co może ją czekać po takim zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoaśka Re: dr Gogacz IP: *.resetnet.pl 13.08.07, 22:12 Dla mnie beznadziejny. Chodziłam do niego przez ok rok z plamieniem i b. bolesnymi okresami i skończyło się na tym że kazał mi zażywać wit. B6 z magnezem. Poszłam w końcu do Włodarczyka i już po 2 wizycie położył mnie do szpitala na laparoskopię (torbiel) i stwierdził że widać że trochę czasu z tym pochodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: dr Gogacz IP: *.dynamic.mm.pl 27.12.16, 15:11 Nie polecamy. Wizyty sa bardzo drogie, lekarz spoznia sie czasami 3 godziny, nie interesuje sie pacjentami, jest dobry w braniu pieniedzy. Ogolnie sprawia wrażenie miłego i sympatycznego, ale to chyba jedyna jego zaleta. Przy porodzie nieobecny, nie mowiąc o tym, żę gdy jego pacjentka leży w szpitalu, obiecuje ze do niej zajrzy, a poźniej nawet nie raczy przyjsc i zobaczyc co sie dzieje. Jak ktos chce poprostu oddac pieniadze to niech wybierze dr Gogacza... Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: dr Gogacz 12.01.17, 17:34 Również nie polecam. Chodziłam do niego na początku ciąży, szybko zrezygnowałam z powodu olewczego nastawienia tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś