Dodaj do ulubionych

DR Arkadiusz Krzyżanowski

19.07.07, 11:59
Proszę o opinie na temat tego lekarza. Wiem tylko tyle, ze przyjmuje w lux
medzie i jest specjalista od ciąż trudnych, poronień. Bardzo będę wdzięczna za
wszelkie informacje na temat tego lekarza.Dodam ze poszukuje dobrego lekarza,
gdyż niedawno poroniłam i chciałabym żeby w końcu zajął sie mną ktoś
kompetentny , żebym w końcu mogła mieć i szczęśliwie donosić dzidziusia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski IP: 212.182.29.* 19.07.07, 13:11
      to, że poroniłaś nie jest zapewne winą lekarza, bo poronienia są bardzo
      powszechne a spowodowane najczęściej zaburzeniami genetycznymi rozwijającego się
      bąbelka. co do dr Krzyżanowskiego, to świetny specjalista i dobry człowiek. polecam
    • Gość: gość Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski IP: 193.138.110.* 19.07.07, 13:50
      prowadził ciążę mojej koleżankii obecnie prowadzi inną , która wczesniej
      poroniła. Obie są bardzo zadowolone. Specjalizuje się w USG i jest w tym
      podobno bardzo dobry, do tego stopnia iż inni lekarze proszą go o wykonanie USG
      pacjentkom które prowadzą. Mnie osobiście prowadzi inny lekarz, ale zamierzam
      też do niego chodzić aby wykonywać USG.
      • iwona831 Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski 20.07.07, 09:47
        Dziękuję bardzo za informacje.Wiem, że to co sie stało to nie jest absolutnie
        niczyja wina, tym bardziej żadnego lekarza, ale mój poprzedni lekarz, do którego
        z reszta chodziłam od 4 lat, bardzo mnie zawiódł, ale nie chcę się skarżyć.
        Zależy mi po prostu, żeby trafić na dobrego lekarza, który da mi nadzieję na to,
        że zostanę szczęśliwą mamą. Mam jeszcze pytanie: w którym szpitalu pracuje pan
        doktor?Jeszcze raz dziękuje za wszelkie informacje i pomoc.
    • iwona831 Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski 20.07.07, 09:55
      i jeszcze jedno pytanie:czy pan dr przyjmuje tylko w luxmedzie czy może gdzieś
      jeszcze indziej?jeśli tak bardzo proszę o namiary.
      • Gość: gość Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski IP: 193.138.110.* 20.07.07, 10:37
        pracuje na staszica a przymuje tylko w luxmedzie, ale to wygodne bo opłata tyle
        co za wizytę a przynajmniej umówiona jesteś na godzinę a nie czekasz w
        kolejkach jakie są w prywatnych gabinetach
        • Gość: weana Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski IP: *.telprojekt.pl 20.07.07, 11:32
          Ja chodze do dr Jacka Robaka, ale on też mówił mi o dr Krzyżanowskim bardzo
          poztywnie, że jest świetnym specjalistą od USG. Obaj pracują w szpitalu na
          Staszica bodajże na Patologii Ciąży. Prywatne wizyty w Lux Medzie.
          • Gość: AA Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski- tylko od ciąż? IP: 213.77.31.* 23.12.07, 23:41
            Byłam kiedyś u dr Krzyżanowskiego, ale z powodu bardzo skompkiowanej
            ciąży musiałam zwrócić się o pomoc do lekarzy z Jaczewskiego. Tam
            mają najlepsze doświadczenie w leczeniu m.in. cukrzycy czy ratowaniu
            wcześniaków.
            Dr Kryżanowski zrobił na mnie dobre wrażenie.
            Jednam teraz nie chodzi mi o ciążę. Mam podejrzenie endometriozy,
            pco, zaburzenia hormonalne. Czy dr Krzyżanowski zajmuje się tez
            takimi rzeczami, czy głównie ciążami?
            Będę wdzięczna za odpowiedź.
            • Gość: dd Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski- tylko od ciąż? IP: *.resetnet.pl 07.03.08, 12:35
              co do dr Krzyżanowskiego nie ma wątpliwości że jest specjalista ma
              podejście do pacjentek, co do trudnych ciąż dobry jest tez dr
              Szymula. Natomiast od endometriozy najlepszy z najlepszych jedyny w
              swojej profesji cud medycnyny dr Swatowski
              • Gość: kalinkaaaa Re: DR Arkadiusz Krzyżanowski- tylko od ciąż? IP: *.piwet.pulawy.pl 09.02.09, 14:34
                Witam
                mam pytanie. Chodzę do dr Krzyżanowskiego od początku, to moja pierwsza ciąża. Pracuje w laboratorium i mam do czynienia z chemikaliami. Jestem teraz w 21 tyg. Jak jest u tego lekarza ze zwolnieniami. Czy jak mu powiem, że już nie najlepiej się czuję to da mi zwolnienie. Bo gdzieś słyszałam takie opinie, że raczej nie chętnie daje. Byłabym wdzięczna za odpowiedź
                • Gość: Irenka HELP IP: *.enterpol.pl 01.06.09, 12:20
                  Dizewczyny, czy dr Krzyżanowski (na moje życzenie powie mi jaka jest
                  płeć dziecka)??? Bardzo mi na tym zależy, bo czekam z utęsknieniem
                  na USG połówkowe i do tego jest to moje 2 dziecko. Wiem, że zdrowie
                  najwazniejsze, ale podczas pierwszej ciąży lekarz nie chciał mi
                  powiedziec twierdząc, że nie powinno mnie to interesować :(
                  • Gość: iza Re: HELP IP: *.cust.tele2.pl 04.06.09, 14:38
                    Ja bylam na usg u dr Krzyżanowskiego i jakos sie zawiodlam. Dla mnie za malo
                    kontaktowy, ciezko mi bylo dowiedziec sie czegokolwiek.

Nawet jak zapytalam o plec, to milczal, po chwili wkazal bialy punkcik na
                    monitorze i oznajmil: to wlasnie jest plec...moze mial zly dzien i nie chcialo
                    mu sie gadac, ale jakos tak poczulam sie dziwnie, ze nie do konca db wydlam te
                    200 zl na usg.
                    • Gość: Irenka Re: HELP IP: *.enterpol.pl 15.06.09, 13:20
                      Już jestem po i muszę przyznać, że szłam pełna obaw.
                      Kiedy poprosiłam o określenie płci - pan dr powiedział "proszę
                      bardzo:dziewczynka".
                      Może u Ciebie miał ten zły dzień :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka