Gość: lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Pacjenci wiedzą co mówią. IP: 62.70.2.* 25.06.03, 12:16 Proszę zwrócić uwagę na stwierdzenie "kolejny raz". Pijaństwo w chełmskim szpitalu jest w mieście tajemnicą poliszynela. Nie jest to problem doktora x czy y. Jest to wynikiem przyzwolenia i atmosfery tolerancji ze strony ich przełożonych. Sytuacja ta trwa od wielu lat. Zdarzyło się kiedyś, że ordynator jednego z oddziałów szpitala w Chełmie wydał walkę piciu (alkoholu) w pracy w ogóle, a na dyżurach w szczególności. Skończyło się tym, że ówczesny dyrektor szpitala Dr A. K. pozbył się niewygodnego ordynatora i wszystko zostało po staremu. Należy współczuć mieszkańcom miasta, w którym jest tylko jeden szpital i nie ma w związku z tym żadnego wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Czy lekarz z chełmskiego szpitala dyżurował p IP: 194.204.162.* 25.06.03, 23:21 pijany lekarz na dyżurze nie jest zagrożeniem dla nikogo ,co innego kierowca...a niby dlaczego lekarz ma być chroniony bo co na tym dyżurze niby robi?no jeżeli śpi i nie można go budzić no to faktycznie nie jest groźny,ale myślę że ujdzie mu to na sucho i okaże się ,że to pacjent bylpijany przecież w naszym kraju lekarze mordercy to święte krowy już izba lekarska coś wymyli i lekarza oczysci z zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Czy lekarz z chełmskiego szpitala dyżurował p 25.06.03, 23:34 Nie znam osobiscie sytuacji ze szpitala w Chelmie ale mam tam siostre,ktora podczas calej ciazy przyjezdzala na wizyty do Lublina i porod tez odbyl sie u nas.Tlumaczenie bylo jedno "tam rzadko jest ktos trzezwy"Miala chyba racje skoro zdecydowala sie jechac w grudniu do szpitala oddalonego kilkadziesiat kilometrow niz pojsc na piechotke do niepewnego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIGUŁA Re: Czy lekarz z chełmskiego szpitala dyżurował p IP: 194.204.162.* 25.06.03, 23:48 Pijany lekarz w chełmskim szpitalu to żadna nowość, proszę poszperać w pamięci i dokumantach i przypomnieć jak na oddziale położniczym zmarła pacjentka p.K. i jej dziecko bo pan lekarz J.S.świętował imieniny i jak się po tym okazało to był mały błąd w sztuce ,w nagrodę dostał urlop i poleciał do USA.Sprawę wyciszono a kilkoro sierot musi sobie radzić ,bo przecież pijany lekarz to nie kierowca -wypadku nie spowoduję no ewentualnie pomyli się ,no ale od czego ma sie kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpitalna Menda Pijanstwo w Chelmie to standard IP: *.hipokrates.org 03.07.03, 10:32 Ciekawe co to za specjalna komisja i czy przypadkiem nie jest trzezwa, ze takie bzdury plecie. Dyrektor szpitala nie bedzie mogl podjac zadnej dezyji, bowiem przebywa na leczeniu odwykowym w swojej willi kolo Krasnegostawu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz pijani lekarze IP: *.neo.net.pl / *.gazeta.pl 03.07.03, 19:15 pracowałem 11 lat w szpitalu, widziałem nie raz pijanych lekarzy, którym nie chciało się ratować ludzi, dopóki będzie ich karać izba lekarska - czytaj koledzy nigdy się to nie zmieni - to jedna jedna wielka klika, oni się bronią nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś