czarna33 27.06.03, 20:42 Wlasnie obejrzalam zwiastun.Bedzie jutro leciec ,niestety tylko na Canal+.Ale kto z was pamieta? Ja lubie te starszawe filmy i jeszcze Pan Samochodzik:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szarotka Re: Poldek I Dudus IP: 81.219.67.* 27.06.03, 21:22 "będąc młodą le...... "... , nie - młodym dziewczęciem, "Podróży za jeden uśmiech" słuchałam jako powieści w odcinkach nadawanej w radio ( na tranzystorze :) ), minęło lat wieeeele, ale nadal z sentymentem wspominam.....Pozdrawiam wakacyjnie . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Poldek I Dudus 27.06.03, 22:00 Loj stare juz jestesmy malo kto pamieta:( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Poldek I Dudus 27.06.03, 22:02 o ja cie czarna33 przepraszam ale ja stara nie jestem:)))ropuszko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża malpa Re: Poldek I Dudus IP: *.lublin.mm.pl 28.06.03, 00:41 J apamietam i bardzo lubie. Zwłaszcza odcinek , kiedy Poldek i Duduś koszmarny zlądpwali w dziewczecym internacie (?) w Kazimnierzu Dolnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Poldek I Dudus na prezydenta!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 12:15 Genialny serial, najpierw przeczytałam książkę, potem film i zakochałam się i w tym, i wtym... Poldek z manierą cwaniaczka - był super!!! A Łobodziński!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś