tiwach 07.08.07, 21:54 Witam czy ktoś wie coś więcej na temat pracy spedytora w Galaauto w Lublinie na Nałęczowskiej? Czy warto tam aplikować? Proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amma Re: Spedytor w GALAauto ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 15:16 Raczej nie warto - dużo obiecują, ale firma dziad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Spedytor w GALAauto ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 19:00 dzieki za odpowiedz, a ile zarabia tam specjalista ds logistyki i transportu czyli spedytor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spedytor z Lublina Re: Spedytor w GALAauto ???????? IP: 212.106.25.* 10.08.07, 23:06 Nie było przypadkiem inaczej? Może nic właśnie nie chcieli Ci obiecać, więc teraz odreagowujesz swą frustrację pisząc w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spedytorka Re: Spedytor w GALAauto ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:02 ja nie wiem o co Ci chodzi jaka frustracja nikt mi przeciez nic nie obiecywal..proste pytanie o wysokosc wynagrodzenia..i czy warto ogolnie tam aplikowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spedytor z Lublina Re: Spedytor w GALAauto ???????? IP: 212.106.20.* 19.08.07, 17:56 Odpowiadałem forumowiczowi o nicku "amma", a nie Tobie. Spośród lubelskich firm transportowych (których nie ma zbyt wiele) dysponujących potencjałem pozwalającym na realizację sporych kontraktów, Galaauto wydaje się rozsądną propozycją. Co zaś się tyczy kwestii finansowych, to odbiegają one (na plus) od lubelskiej średniej, a według mnie zbliżone są nawet do poziomu możliwego do uzyskania w bardziej rozwiniętych gospodarczo miastach niż nasze. Podsumowując - warto aplikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Spedytor w GALAauto ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:14 bardzo Ci dziekuje za cenna odpowiedz...to sie liczy wlasnie..dzieki Odpowiedz Link Zgłoś