ania888 15.03.06, 12:36 Witam! Mam pytanie czy był ktoś może na wesleu w Imperium Piekary Śląskie. Jak tam jest? Względnie czy znacie może jakiś godny polecenia lokal w okolicy Bytomia, Piekar, Tarnowskich Gór, itp. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azanna Re: Imperium Piekary Śl 15.03.06, 12:40 Ja byłam na weselu mojej koleżanki niecałe trzy lata temu. Sala była prześliczna, jedzenie dobre, obsługa bardzo miła. Państwo Młodzi tez byli bardzo zadowoleni z wyboru miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Imperium Piekary Śl 15.03.06, 12:47 Witam. Ja też z Piekar Śl. We wrześniu moja koleżanka miała ślub w Imperium - niestety ostatnimi czasy że tak powiem "się pogorszyli". Sala jest bardzo mała - było ze 40 osób i był ścisk, poza tym parkiet jest mikroskopijnych rozmiarów a część zajmuje jeszcze orkiestra. No i na drugi dzień (jeśli oczywiście masz 2 dni) podają to co zostanie z pierwszego dnia (o ile nie zażyczysz sobie inaczej i oczywiście słono nie dopłacisz). Panna młoda i kilku gości miało problemy żołądkowe. Poza tym próbowano jeszcze doliczyć do kosztów arbuzy których użyto jako misek na sałatki (nie było to wcześniej uzgadniane). Ja osobiście mam w Apogeum. Sala jest większa, niestety nie wiem jak to będzie wyglądało podczas wesela ale czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś