janbezziemi 11.08.07, 12:50 jako ministra Sprawiedliwosci. Przy Ziobrze to Einstein! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Ciekawe porównanie jak Hitlera z Pol-potem całkiem 11.08.07, 14:36 niestety obaj na tym stanowisku są siebie warci Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Leniak w blogu pisze nieco mądrzej niz tu! 11.08.07, 18:29 PiS doszedł do władzy pod hasłami które sa w jego nazwie, oraz roztaczając wizję która mogła zachęcać - koniec prywaty III RP, układów, chlejacych i furmarczacych racją stanu prezydentów, państwo solidarne itd... fajna to była wizja choć jej nosiciele mogli sie wydawać od samego początku nieco niewiarygodni... hmm 18 miesiecy władzy PiS przyniosło jednak nie realizacje wizji czy haseł wyborczych lecz własciwie ich odwrotność... w końcówce kampanii wyborczej była tego zapowiedź zresztą - działania i słowa firmowane twarzą Jacka Kurskiego... PiS osiagnął spore efekty, przede wszystkim akceptację dla stylu uprawiania swojej polityki - tolerancję dla chamstwa, potwarzy, kłamstwa... nie istnieje opozycja która temu by się przeciwstawiała - wszyscy graja według reguły braku reguł... nic też PiS-u nie ogranicza w sprawowaniu władz, porazki wynikaja jedynie z braku odwagi przejecia pełni władzy bez ogladania sie na pozory demokracji... jest bowiem gdzies w PiS jakiś pokład strachu, że może oto jednak napotkają jakiś opór, ale nie napotkaja oporu, widać to dobrze na przykładzie strajku lekarzy - kazdy inny rząd uznałby to za rzecz istotną, PiS owszem boi się nasyła policję nocą - straszy kamaszami, "wszystkim" ale do rozwiazania konfliktu nie dąży - dązy do wygranej ignorując merytoryczne postulaty przeciwnika którego postrzega jak wroga, nie unika działań podłych w nich właśnie upatruje szansę na sukces... to czy ów strach wynika z podłości, czy podłość ze strachu tak naprawdę jest nieistotne bo i strach i podłość stanowią naszą rzeczywistość poza którą nie bardzo jesteśmy w stanie wyobrazić sobie inną... "Kaftany bezpieczeństwa przypinają bez przymiarki!" (Janusz Gaudyn) Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Leniak w blogu pisze nieco mądrzej niz tu! 18.08.07, 16:21 mądrzej nie mądrzej - ja nie porównuję Kurczuka z Hitlerem ani Ziobry z Pol-Potem lecz piszę, że porównywanie jednego złego z drugim złym jest cokolwiek bezsensowne... jakby się temu przyjrzeć uważnie to da się dostrzec, iż rządy SLD z czasów Kwaśniewskiego, Millera i Kurczuka były przygotowaniem dla rządów PiS, ot choćby wspomnę Marka Borowskiego - pierwszego wszak marszałka sejmu w decyzyjnej randze genseka, Marek Jurek czy Kyno- Dorn są jego naturalnymi następcami... hmm Borowski miał odwagę powiedzieć, że jego działalność przygotowała drogę PiSuarom, co należy mu oddać ku sprawiedliwości... Kurczuk przygotował miejsce dla Kymino-Ziobry, ale przyznać się do twórczego następcy nie potrafi... problemem bal(r)onów z SLD jest nieumiejętność nauki na własnych błędach i jakieś takie PO-wskie przekonanie, że wystarczy nieco czasu (potrzebnego do zapomnienia ich wyczynów), nieco kasy (na plakaciki), nieco buty (w głoszeniu hasełek o tym, po czym się Millera poznaje, że wałach) i już uda się po raz kolejny sobie poministrować... lud u nas ciemny i moherowy - to nieco im się udaje, podobnie jak pajacowi Palikotowi, ale lud w odróżnieniu od bal(r)onów się jednak kształci na potegę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k......n Re: Ciekawe porównanie jak Hitlera z Pol-potem ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 15:30 Janie racje macie ale mlodzi wszak to ich szczegolnosc musza pozyc doswiadczyc i nabrac rozwagi . Pamiec zwlaszcza historyczna ostatnich lat opiera sie na faktach z zycia. Porownanie Hitlera z Polpotem niby sraczka po sliwkach i po Xsenie i to sraczka i to tez. A u pepera juz widac wplyw uczelni na swiatopoglad Prywatna rada zmienic uczelnie lub lektury bo nastepuje zwezenie myslenia lub tylko jedna sluszna racja. Kurczuk dla lubelszczyzny zrobil tyle ile mogl a teraz przed zawlaszczeniem spoleczenstwo musi sie bronic same . Wspomne kopalnie , Lubzel czy fabryke samochodow . Polska to nie Warszawka tu na wschodzie napewno byla jest i bedzie Polska a nie tylko doina krowa dla Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryzyk NIE doceniam p. Grzegorza Kurczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 00:07 Kto Was walnal w lepetyne? Po co wyciagacie faceta z szafy? Podliczcie, co DOBREGO zrobil Kurczuk dla poprawy prawa, dla poprawy bezpieczenstwa. NIC. To byla przelotna "gwiazda" , juz wypalona . Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: NIE doceniam p. Grzegorza Kurczuka 15.08.07, 10:50 Przynajmniej znalazł kasę na remonty sądów i budowę SR przy Zana... Gość portalu: Ryzyk napisał(a): > Kto Was walnal w lepetyne? Po co wyciagacie faceta z szafy? > Podliczcie, co DOBREGO zrobil Kurczuk dla poprawy prawa, dla poprawy > bezpieczenstwa. NIC. To byla przelotna "gwiazda" , juz wypalona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Dlaczego tak lekceważysz dra Kurczuka IP: *.it-net.pl 15.08.07, 14:22 Wszak jest on magisterem prawa; absolwentem UMCS. Ale także doktorem politologii; absolwentem moskiewskiej uczelni partyjnej. Nie pomnę nazwy, ale w biurze poselskim p. dra Kurczuka pewnie można dowiedzieć się jakiej. Tak więc "janie..." trochę szacunku. To p. dr Kurczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Przeczytaj,pj, co pisałem otwierajac watek 15.08.07, 16:12 Słuchaj,pj,ale Ty chyba nie wiesz, co ja napisałem skoro tak sie do mojej oceny odnosisz. Moze Ci chodzi o innego "jana"... Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka Autor: janbezziemi 11.08.07, 12:50 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz jako ministra Sprawiedliwosci. Przy Ziobrze to Einstein! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1337 Re: Przeczytaj,pj, co pisałem otwierajac watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:45 Kaczysta Ziobro byl jest i pozostanie ZEREM jeden taki madry trafnie go wyszacowal i tak juz pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Przeczytaj,pj, co pisałem otwierajac watek IP: *.lublin.mm.pl 17.08.07, 10:22 W dodatku jest to bardzo smieszne zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Przeczytaj,pj, co pisałem otwierajac watek IP: *.lublin.enterpol.pl 18.08.07, 06:33 o właśnie towarzysz Kurczuk w Moskwie kształcony. A Ziobro i Kaczyński nie. Od razu widać. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi aronie, spróbuj błysnąc inteligencją! 18.08.07, 12:03 pl.wikipedia.org/wiki/Grzegorz_Kurczuk Nie za jasny aron nie zajrzy nawet do wikipedii (tak trudno?) i plecie byle co. Kurczuk kończył UMCS, a w Moskwie zrobił studia doktoranckie. Zle? Miał sie obijac, jak zapewne obijasz sie Ty, aronie? O Ziobrze i Kaczyńskich nie wspominam, szkoda mego klikania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: aronie, spróbuj błysnąc inteligencją! IP: 83.238.201.* 18.08.07, 20:16 no pewnie że dobrze że doktoryzował się w Moskwie. Putin ma na niego haki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsm No pan Kurczuk jak przystalo na ministra sprawiedl IP: *.lublin.mm.pl 17.08.07, 11:39 iwosci groził dziennikarce Dziennika Wschodniego ze ta jesli nie przestanie pisac na jego temat negatywnych rzeczy to on zadzwoni do swoich znajomych aby nie zamieszczali reklam w tym dzienniku. Bez watpienia Einstein z niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka IP: *.lublin.mm.pl 17.08.07, 17:29 przy Ziobrze większość czerwonych świń to zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka IP: *.lublin.mm.pl 17.08.07, 18:40 nie jestem świnią w znaczeniu w jakim używam tego określenia. Nie terroryzowałem ludzi, nie należałem do partii której członkowie mordowali niewinnych ludzi, nie współpracowałem z bandytami i mordercami. A czerwone świnie z PZPR tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka IP: *.lublin.mm.pl 17.08.07, 21:08 Grauluję inteligencji, ale od tumanów nie nalezy wymagac zbyt wiele! Moze spojrzysz na Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka IP: *.lublin.mm.pl 18.08.07, 17:22 co ma Irak do komuchów? Nie pij człowieku tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k..........n Re: Do Jacusia osobiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:46 Maly zakompleksiony czlowieczku jest taka rasa czarno - biala ale ty bylbys dla niej obraza............. Stuknil lbem baranka moze cie wtedy oswieci ze ludzie pokolenia Kurczuka nie mordowali nie gnebili a to ze wierzyli w idee lewicowosci to ich wolny wybor i prawo do tego i nie tobie ani innym parchom oceniac ich w ten sposob Stara spiewka o czerwonych swiniach juz tracila na uroku i juz dawno styropian zawlaszczyl te melodie dla siebie zrobil aranz ze stepowaniem do stanowisk ukladow i zawlaszczen I za chwile bedzie z tego wielka piekna katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Do Jacusia osobiscie IP: *.lublin.mm.pl 17.08.07, 23:23 OK, ale dlaczego "przy okazji"...parchom tego nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Do Jacusia osobiscie IP: *.lublin.mm.pl 18.08.07, 17:21 jeszcze takich głupot nie czytałem. Paru komunistów może jeszcze w coś wierzyło po drugiej wojnie światowej. Potem do partii zapisywali się tylko po to by robić karierę, dostać mieszkanie etc. Wszyscy wiedzieli że podpisują pakt z ludźmi co mordują. Żyłem za komuny i swoje wiem. To że teraz bandyci udają demokratów mi wisi i opinii o nich nie zmieni. Ludzie pokolenia kurczuka mordowali, torturowali, strzelali do księży, wyrzucali z pracy i z uczelni za posiadanie i czytanie książek - to wszystko działo się jeszcze w latach 80tych, tyle że na mniejszą skale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Do Jacusia osobiscie IP: *.lublin.mm.pl 18.08.07, 21:48 Spójrz,osiołku, na daty urodzenia. Kwasniewski, ktory przyszedł na swiat po smierci Stalina, ma odpowiadac za zbrodnie stalinizmu? Ty jestes naprawde tak zapiekły w nienawisci, ze Ci padło to i na mózg i na oczy! Zebys Ty miał wiedze historyczną rozdeptanej glizdy, to uznałbym Cie może za geniusza!Nazwiska pisze sie z duzej litery, j a c k u! A ubeków szukaj juz na cmentarzach...Tez tam trafisz! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Do Jacusia osobiscie 18.08.07, 21:57 a czy Giertych ktory przyszedl na świat 25 lat po śmierci Hitlera może odpowiadać za zbrodnie faszyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: Do Jacusia osobiscie 19.08.07, 11:44 Tylko ktos niezbyt rozsądny moze za zbrodnie faszyzmu oskarżać Giertycha. Natomiast tematów do krytyki obu Giertychów za ich daiałanie, mówienie i pisanie jest mrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Do Jacusia osobiscie 18.08.07, 21:59 Dyskusja z oszołomem klasy Z jest pozbawiona sensu. Mnie na to szkoda czasu: on sie może nadaje do podstawowki, ale po odpowiednim przygotowaniu. A wogóle trzeba takich forumowiczów lekcewazyć, bo się oplują na amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Do Jacusia osobiscie IP: *.lublin.mm.pl 18.08.07, 23:18 kwaśniewski nie odpowiada za zbrodnie stalinizmu, kwaśniewski jest współodpowiedzialny za zbrodnie socjalizmu z okresu kiedy był w rządzie jaruzelskiego. Czy jesteś taki pusty że nie słyszałeś że wtedy mordowano księży, więziono studentów, zabierano własność, wyrzucano z pracy poglądy, gnojono na studiach, w zakładach pracy? Ostatniego księdza zamordowali w 1989 roku. Co do leżących na cmentarzu ubeków czy esbeków jest mi wszystko jedno jak ich się nazwie każdy wie o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Do Jacusia osobiscie IP: 212.182.124.* 19.08.07, 08:46 Jest pewna analogia do dzisiejszych rządów PiS. Oczywiście nie na taką skalę jak w czasach PRL, daleko mi od takich osądów, ale gdzieś tam niepokój w sercu drzemie... Podsłuchy, inwigilacje, centralne zarządzanie sądami i prokuraturą, wykorzystywanie policji do np. filmowania protestu pielęgniarek, szantażowanie, CBA i dziwne prowokacje. A to wszystko pod płaszczykiem praworządności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Do Jacusia osobiscie o Kwasniewskim IP: *.lublin.mm.pl 19.08.07, 10:30 Był członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej (PZPR) od 1977 aż do jej rozwiązania w 1990. Pełnił funkcję ministra-członka Rady Ministrów ds. młodzieży w rządzie Zbigniewa Messnera w latach 1985-1987, następnie przewodniczącego Komitetu Młodzieży i Kultury Fizycznej (1987-1990). W rządzie Mieczysława F. Rakowskiego był członkiem Prezydium Rządu i przewodniczącym Komitetu Społeczno- Politycznego Rady Ministrów od października 1988 do sierpnia 1989. Uczestniczył w obradach Okrągłego Stołu od lutego do kwietnia 1989, gdzie był, wraz z Tadeuszem Mazowieckim i Romualdem Sosnowskim, współprzewodniczącym zespołu do spraw pluralizmu związkowego. W latach 1988-1991 pełnił funkcję prezesa Polskiego Komitetu Olimpijskiego.----Kwasniewski był w rządzie Jaruzelskiego? Nie był. Jacek jest po prostu facetem niepoczytalnym. Mordercy ks.Popiełuszki zostali skazani. A Polska ówczesna w porównaniu z dzisiejszą wyglądała całkiem przyzwoicie wbrew tym, co dzis tak pyszczą. Kwasniewskiemu to nie mógłbys nawet czyscic butów. Zresztą kandydatów to tej funkcji byłoby dzis wielu: nie dopchałbys się,Jacku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Do Jacusia osobiscie o Kwasniewskim IP: *.lublin.mm.pl 19.08.07, 12:19 Czyli jak rządził jaruzelski to on gdzie był? W Portugalii? Od kiedy to w Polsce rządził premier a nie I sekretarz PZPR. Jako członek ds młodzieży nie wypowiadał się przeciwko wyrzucaniu ze studiów za drukowanie Miłosza? Morderców Popiełuszki może i skazano, a co z innymi zamordowanymi? Świetnie wyglądała Polska w latach osiemdziesiątych. Każdy kto zapisał się do PZPR brał na siebie odpowiedzialność za zbrodnie przez tą partię dokonane. Ja chyba jednak dyskutuję z sbekami. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw.calinski Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka 19.08.07, 08:26 janbezziemi napisał: > jako ministra Sprawiedliwosci. Przy Ziobrze to Einstein! Może zaczniesz myśleć,a nie klepać lewackie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka IP: *.lublin.mm.pl 19.08.07, 10:17 Przyszedł Zdzicho i rozgonił towarzycho...Szmaciarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Więcej światła! 19.08.07, 11:23 Komputer mi wysiadł, ma swoje lata ( z 10 razy więcej niz ja), ale mogę skorzystac z cudzego. Nie chciałoby mi sie, gdybym nie przeczytał tych opinii, bo wg. takiego np.Jacka ja - b.członek b. PZPR - powinienem uważać sie za mordercę. Nie wiem, ile lat ma wspomniany Jacek, ale wydaje mi się, ze dzisiejsze szkoły robią uczniom taką wodę z mózgów , ze należałoby, jak za okupacji hitlerowskiej, organizowac tajne nauczanie. Wykładu o PRL robic tu nie będę. Ten ustrój, jak każdy inny, miał swoje plusy i minusy, a takze rózne - lepsze lub gorsze - okresy. Aby go poznac lepiej, nie wystarczą podręczniki Paczkowskiego, trzeba sięgnąc do wielu żródeł. Czy wymieniony tu Jacek nie wie, iż w latach 1945-1949 dokonano w Polsce cudu gospodarczego? Bez zagranicznej pomocy odbudowalismy leżący w gruzach przemysl,przerzucilismy do tego przemysłu miliony bezrobotnych ze wsi sprawnie dokonując zarazem czegos bez precedensu w Europie: przesunęlismy miliony ludzi z terenów wschodnich II Rzeczypospolitej na Ziemie Odzyskane. Juz w 1949 nie mieliśmy bezrobotnych, zużywaliśmy w przeliczeniu na hektar powierzchni zasiewów 2,5 raza więcej nawozów mineralnych niz przed wojną i spozywaliśmy w przeliczeniu na głowę ludnosci dwa razy więcej cukru i o 50 proc. więcej mięsa. Głód został zlikwidowany, wies została obuta i ubrana, wszystkie dzieci zaczeły chodzic do szkoly. W owych czasach to był olbrzymi sukces. Przypomnę, ze dno nędzy przeżywała wowczas taka np Francja w 1947 r., kiedy mieszkancom tego kraju wydawano na kartki 200 g chleba dziennie na głowę (żoładek!). Wie ktos o tym? Smiem wątpic. Nie wiem, jak wyglądałaby Polska, gdyby nie nowy ustrój polityczny i gospodarczy. Z czasem wyczerpał on swoje mozliwosci twórcze, ale w okresie powojennym był nadzwyczaj wydajny... Niestety ,wkrótce nadszedł ten przeklęty stalinizm i rozpętała się wojna na Półwyspie Koreańskim, która drastycznie odbiła sie i na naszej gospodarce. Nie będę ciągnąć tematu, bo tu trzeba osobnego wątku i internautów w miarę rozsądnych, posiadających minimum wiedzy. Obawiam sie, ze z tym mogłyby byc na forum Lublin niejakie trudnosci. Różnica doswiadczeń tez może byc olbrzymia, bo żadna ksiażka nie zastąpi osobistych doswiadczeń. Pozdrawiam tych internautów, którzy próbują myslec samodzielnie... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Więcej światła! 19.08.07, 13:17 No i produkowaliśmy papier na kartki -np.na wódkę i na buty też.Sukces komuny,że przynajmniej tego papieru wystarczało,bo toaletowego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Więcej światła! IP: 83.238.201.* 20.08.07, 06:19 przed 1939 Polska stała nad przepaścią, a za PRLu zrobiła wielki krok naprzód. Tym co się tak podobał PRL proponuję emigrację na Białoruś- tam znajdą kraj swoich marzeń. Nawet aborcja dozwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Więcej światła! 20.08.07, 15:44 Niepoprawnych entuzjastów prl-u poddałbym znanej holenderskiej kuracji - eutanazji. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Więcej światła! 21.08.07, 10:20 jak to by Rydzyk określił Andrzeju że czarownicą jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Więcej światła! 19.08.07, 12:40 Splunąć na szmatę? Wytrze sie sama. (Stanisław Jerzy Lec) Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Więcej światła! 19.08.07, 12:56 www.nie.com.pl/tekst_druk.php?id=5955 Jasne, trzeba to bylo tolerować! "Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota." (ALBERT EINSTEIN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Cenię dr Kurczuka, ale IP: *.krakow.sint.pl 20.08.07, 11:58 uważam, że najlepszym min. sprawiedliwości był prof. J. Jaskiernia. Bo: ma habilitację i jest profesorem, a Kurczuk jedynie doktorem, po drugie ma wąsy, a Kurczuk nie, a po trzecie i najważniejsze ma osiągnięcia, jakich nie ma dr Kurczuk - mianowicie postąpił słusznie, uczciwie, zdecydowanie i bezkompromisowo gdy tzw. prawica oskarżyła bezpodstawnie wielu uczciwych polityków o to, jakoby brali i oddawali pożyczkę zwaną moskiewską a Miler nosił dolary (bo przecież nie ruble) w reklamówce. To podłe kłamstwo spotkało się z reakcją ministra Jaskierni, który słusznie sprawę umorzył, bo przecież w Polsce każde dziecko wie, że Miler w reklamówce nosi gorzałę. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak pokażcie mi choć jednego Ministra "Sprawiedliwości 20.08.07, 12:05 który nie majstrował przy jakimś sledztwie jako prokurator generalny... tylko takiego moznaby nazwac dobrym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Re: pokażcie mi choć jednego Ministra "Sprawiedli IP: *.krakow.sint.pl 20.08.07, 12:12 Jest taki: nazywa się Zbigniew Ziobro. Jest z Krakowa i układ ogrągłostołowy zwalcza go ze szczególną zawziętością i nienawiścią. A chwalcom p. dra Kurczuka radzę przeczytać jego życiorys i porównać z ministrowaniem, takze posłowaniem Z. Ziobry i nie pleść andronów. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Ziobro ten co po zabójstwie Blidy robić miał 20.08.07, 13:27 sobie konferencje prasową? ten co to zeznawał jako świadek i popełnił przestepstwo ukrywania prawdy? no doprawdy podałes przykład... poczekaj jak bedzie za swe ministrowanie odsiadywał wyroki to pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: pokażcie mi choć jednego Ministra "Sprawiedli IP: *.lublin.mm.pl 20.08.07, 15:26 lajkonik- typowy krakauer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: pokażcie mi choć jednego Ministra "Sprawiedli IP: *.lublin.mm.pl 20.08.07, 16:52 Paryż – Odnaleziono najstarszy film, nakręcony w okresie poprzedzającym „kino nieme”. Odkryty obraz zalicza się do tak zwanego „kina ślepo-niemego”, nie posiadającego ani dźwięku, ani obrazu. - Co tam Kurczuk! To jest rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Położyć go na ziobry! 24.08.07, 07:51 Ten facet podkłada sie wszystkim co najmniej trzy razy dziennie na wielu kanałach TP. Mysli ma mało, a słów wiele, to i wychodzi jak jest. Nazwisko zobowiązuje: położyc go go na ziobry?!! Odpowiedz Link Zgłoś
ochodzki_rysiek Re: Coraz bardziej doceniam p. Grzegorza Kurczuka 23.08.07, 11:47 Przynajmniej za jego kadencji splynelo troszke pieniedzy na remonty lubelskich sadow. No ale co to za roznica, niektorzy zatrzymali sie na etapie gry w kolory zamiast patrzec na czyny. Odpowiedz Link Zgłoś