niki1800 25.08.07, 11:45 Jetsem ciekawa Waszych opinii na temat dr. G. Polaka. Mało informacji znalazłam na forum. z tego co sie doczytałam to jest miły i symaptyczny. Czy go polecacie czy odradzacie??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki1800 Re: Dr. Grzegorz Polak 26.08.07, 10:10 Nik nic nie wie o tym ginekologu. Pracuje on na Staszica.Pomóżcie to pilne. Nie wiem co robic. Czy iść do niego czy nie?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Dr. Grzegorz Polak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:23 Chodzę do pana Polaka na Nałęczowską, tyle ze nie wiem o Kim mówisz. Jest ojciec i syn. Chodzę do starszego pana i jest rewelacyjny! Tłumaczy wszystko tak jasno, że chce się chodzić. Poza tym super fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
niki1800 Re: Dr. Grzegorz Polak 29.08.07, 17:27 Ten lekarz do którego sie wybieram jest dość młody i pracuje na Staszica. Więc pewnie to jest syn tego doktora do którego Ty chodzisz. Może coś wiesz na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś