Dodaj do ulubionych

www-kompromitacja Teatru Andersena

01.09.07, 18:41
Oceńcie sami, ja wymiękłem. Polecam uważne oglądanie, spacer po Lublinie
zaskakuje przedostatnim kadrem, sama strona tez powala na kolana.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: www-kompromitacja Teatru Andersena IP: *.telprojekt.pl 01.09.07, 20:32
      nie takie koszmarki już widziałam. zobacz, czym może się pochwalić np. wydz.
      artystyczny umcs.
      • Gość: chart Re: www-kompromitacja Teatru Andersena IP: *.resetnet.pl 04.09.07, 17:07
        No zgoda, przygnębiający obraz Starego Miasta z samochodami pod zakazem,
        skrzyniami z piachem i graffiti na murach, a wszystko w trupim milczeniu. Potem
        niewiele lepiej. Jakieś to wszystko ponure - ale cóż, taka estetyka dominuje też
        w samych przedstawieniach skądinąd bardzo dobrego przecież Teatru.
        • Gość: Patataj Re: www-kompromitacja Teatru Andersena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:30
          Hm... ja tam żadnego problemu na tej stronie nie widzę. Może jedynie że ciężka
          jest - ale jak raz sie pobierze to więcej już nie musi. Widać że autor ajaxa
          używa na przemian z flashem - i to jest zaleta, bo nie każdy tak potrafi. Filmy
          są, muzyka gra, zdjęcia są - nawet gra chociaż brutalna - takie rzeczy przecież
          nie każdy teatr ma na swojej stronie. Nie lubie ludzi, którzy coś krytykują, ale
          nie potrafią podać konkretów. Jest różnica pomiędzy konstruktywną krytyką, a
          bezsensowną czczą gadaniną.
          Ktoś kto takie rzeczy uprawia - ośmiesza sam siebie... A może żałuje że to on
          nie był autorem tejże strony?
          • Gość: faflon Re: www-kompromitacja Teatru Andersena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:57
            Dla mnie strona ful wypas.Mnie ta plastyka lezy.A krytyka smierdzi
            konkurencją.Czyli witaj w Polaczkowie na lubelszczyżnie.ahoj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka