pepperoni78 08.07.03, 10:45 Mamy do wyboru dwie daty: 31.07 i 16.08. Decydujmy, byle szybko. Czas ucieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: Rena w Lublinie!!! 08.07.03, 10:47 Hheheeh, az mnie kusi, by zaczac spamowac......... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Rena w Lublinie!!! 08.07.03, 10:53 hm` napisał: > Hheheeh, az mnie kusi, by zaczac spamowac......... > pozdr. hm` > rena kojarzy ci się ze spamem... noo ładnie... ładnie.... ;)) wielkie dzięki panie łódzki spamerze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Rena w Lublinie!!! 08.07.03, 14:16 Ja wolę 31.07. Ale jak znam zycie to tyle samo osób będzie za jedną co i drugą datą. Po prostu Renka przyjedzie 31 a potem na poprawiny 16:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Rena w Lublinie!!! 08.07.03, 15:29 Lodbrok, mimo niezbyt wielkiego stażu na forum, ja - forumowy małolat - mianuję Cię członkiem Forumowej Rady Starszych. Uzasadnienie - ja nie wpadłem na pomysł, żeby spotkać się z Reną dwa razy ;) Ciekawe tylko, czy sama zainteresowana jest nadal zainteresowana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja 31-y to czwartek, weźcie to pod uwagę, pliiiiiiiiz 08.07.03, 16:21 czy 2 sierpnia Wam nie pasi????? Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Rena w Lublinie 08.07.03, 18:19 hehe Rena bedzie w Lubinie i to juz lada chwilka :P w mojej hehe xiazce. troszke szczegolow zna ZoH, ale nie meczcie go za bardzo bo slubowal milczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd ech... mogę i dwa razy;)) 09.07.03, 12:47 Kochani... wygląda to następująco... Do Lublina przybywam późnym popołudniem 30-go lipca... od 1 do 14 sierpnia będę relaksować się nad jeziorkiem wywieziona i przywieziona bez prawa powrotu w tych dniach do cywilizacji...(i bez dostępu do netu:(( będę więc ponownie uchwytna od 15-go do 19-go, gdyż 20-go sierpnia wsadzam d... w pociąg i wracam na moje dłuższe wygnanie:(( Pozdrawiam i tak jak w tytule postu.. mogę i dwa razy (spotkać się, spotkać... oczywiście;)) Rena Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: ech... mogę i dwa razy;)) 09.07.03, 14:12 A słowo ciałem się stało:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Ech...a nie mozesz trzy? 09.07.03, 12:50 Nawiedzmy Renke nad jeziorkiem:)Renka nam wszystko zorganizuje he he a my ze spiworkami i prowiantem stawimy sie bankowo:0) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: O toto 09.07.03, 14:47 ronja napisała: > Dać jej wódki! Dobrze gada!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: O toto IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 17:52 No, to teraz już rena się nie odezwie do Was dopóki nie wróci do Gdańska ;)))) Odmówić głupio, a zgodzić się też nie daj Boże :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O toto 09.07.03, 23:57 Gość portalu: lucy_fair napisał: > No, to teraz już rena się nie odezwie do Was dopóki nie wróci do Gdańska ;)))) Odmówić głupio, a zgodzić się też nie daj Boże :DDDD ja ci tu zaraz dam nie daj Boże... już w pracy miałam odpowiedzieć na apel czarnej.. ale siadł mi net jak pisałam ten post.. może to rzeczywiście palec Boży;)) ale brzmiało to mniej więcej następująco: umawiamy się na drugie spotkanko (pierwsze 31.07, trzecie 16.08.) na weekend 8- 10.08, śpiworków nie zabierajcie - planowane całonocne balowanie, prowiant jak najbardziej - różowe martini mile widziane;)) hihihihi a teraz system mnie wylogował... hmmm to już kolejny znak;)) w ustach czarnej słowo "bankowo" to pewnik... więc trzymam za TO słowo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: O toto IP: *.resetnet.pl 10.07.03, 00:08 Strach się bać ... czas się poznać :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: O toto IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 00:50 no żartowałem tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: O toto 10.07.03, 08:17 Lucy_fair, w Krakowie jesteś?? Długo będziesz?? Bo moi w piątek wieczorem też tam będzie. :) A tak w ogóle, może ktoś wybiera się jutro (Bolkiem??) o 14.33?? Jadę do Kielcowa i tam przesiadam się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: O toto IP: 213.158.197.* 10.07.03, 11:43 pepperoni78 napisał: > Lucy_fair, w Krakowie jesteś?? Długo będziesz?? Bo moi w piątek wieczorem też > tam będzie. :) A tak w ogóle, może ktoś wybiera się jutro (Bolkiem??) o 14.33?? > > Jadę do Kielcowa i tam przesiadam się. ;) Jestem, ale dziś wyjeżdżam :( Następną razą daj wcześniej znać, że gdzieś będziesz, jak się uda, to chętnie się dopasuję i zrobimy jakieś piwko :). A do kiedy siedzisz w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O toto 10.07.03, 09:32 Gość portalu: lucy_fair napisał: > no żartowałem tylko ;) ty nie żartuj tylko się szykuj... real wzywa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: O toto 10.07.03, 07:51 Renka, będę miłosierna, zobaczysz, będziemy miłymi, cichymi, nie-kłopoczącymi gośćmi:))))))))) Jeny, pospiewmy i pobawimy się, że hej!:)))) Nie moge się doczekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O toto 10.07.03, 09:37 ronja napisała: > (...) będziemy miłymi, cichymi, nie-kłopoczącymi gośćmi:))))))))) < że miłymi to jestem pewna... że cichymi to wątpię... że niekłopoczącymi... się o nic chyba, goścmi;)) (ale na rowerkach nie przyjedziecie... bo to trochę daleko.. nie powiedziałam jeszcze chyba o jakie jeziorko chodzi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: O toto 10.07.03, 10:55 Ja wiem o jakie jeziorko chodzi ale nic nie powiem :-x Czy będziemy cicho?? Hi hi hi. Taaak, oczywiście ;) Ja mogę obiecać, że postaram sie nie rozrabiać tak jak ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O toto 10.07.03, 11:57 pepperoni78 napisał: > Ja mogę obiecać, że postaram sie nie rozrabiać tak jak ostatnio ;) uhmmmm ostatnio?? były tylko obszerne gesty, o ile sobie przypominam, i tańce... zdecydowanie nie przy rurze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Proszę grzecznie się wpisywać.... 14.07.03, 13:28 ech.... noo to zaczynamy... podtrzymuję wersję trzyspotkaniową... Lubelsko-Okuninkową;)) pierwsze spotkanie 31.07.03 - wpisywać się kto chętny... drugie dłuższe... od 8 do 10.08.03 - nad Jeziorkiem Białym... j.w. trzecie, czy mini to się okaże, 16.08.03 - Lodbrok się już dopisał w wątku minispotkaniowym;)) pozdrowiam i zarówno 31.07, jak i 16.08 czekam o 19-ej pod Ratuszem:)) a nad jeziorkiem będę od 1 do 14 sierpnia, moj nr tel. ma Czarna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Proszę grzecznie się wpisywać.... 14.07.03, 13:40 Tu tez napisze że nie pod ratuszem ale pod Trybunałem!!! Prosze nie mieszac forumowiczom w głowach!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Proszę grzecznie się wpisywać.... IP: *.resetnet.pl 14.07.03, 13:43 31.07 :D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Proszę grzecznie się wpisywać.... 14.07.03, 19:07 31.07 obecna ale w godzinach póżniejszych bo do 20 pracuję ale myslę że jakoś Was póżniej znajdę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Korekta miejsca..;)) 14.07.03, 13:43 lodbrok napisał: > Tu tez napisze że nie pod ratuszem ale pod Trybunałem!!! Prosze nie mieszac > forumowiczom w głowach!:-))) Lodbrok.. chodzę za tobą krok w krok i przyznaję się do winy.... nooo czekam oczywiście pod Trybunałem... ech... ja gooooopiaaaa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Korekta miejsca..;)) 14.07.03, 15:27 Hmm, ja to nie wiem - nie jestem pewna ani 31 lipca, ani następnego weekendu nad Białym... Ale bardzo bym chciała uczestniczyć w ochlejstwie z Wami - może się uda:)))) 16.08 odpada, albowiem jest to środek długiego weekendu - prawie na pewno będę wówczas łaziła gdzie po jakim Beskidzie czy Bieszczadach... No już mi się kichac kce, wiadomo na co:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Korekta miejsca..;)) IP: kokosz:* / 10.0.0.* 15.07.03, 01:14 Ja na razie jeszcze do końca nie wiem jaki termin będzie mi pasował, ale się jakoś dostosuję, wstępnie zapisuję sie na 31 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Korekta miejsca..;)) 15.07.03, 13:02 A ja się wstępnie zapisuję na 16. 31 mogę szykować się do ślubu (nie mojego na szczęście). Mimo wszystko postaram się być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Pozdrowionka przedwyjazdowe;)) 25.07.03, 10:49 Peppe, wiec jednak bedziesz i 31 lipca i 16 sierpnia... hehehe, to chyba to karaoke tak cie ciagnie... a martini ma byc rose... rozane.. tak trudno zapamietac;)) Nie moge sie juz doczekac czwartku;)) Wybierajcie lokal, ale na mnie ze spiewaniem nie liczcie, za to umiem glosno klaskac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 31.07.2003 25.07.03, 10:05 Pomyśleliśmy o knajpce z karaoke ;) W czwartki jeden z pubów oferuje taką usługę. Muszę tylko upewnić się, czy mają martini rosso. Czy rose?? ;) Na wszelki wypadek zapytam o jedno i drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: 31.07.2003 25.07.03, 11:13 Renko, ja tak jak obiecywałem, będę 16.08. Choćby gwoździe z nieba leciały:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: 31.07.2003 IP: *.lublin.mm.pl 25.07.03, 11:17 A ja będe napewno 31 . bo potem jade we świat (3.08). Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: 31.07.2003 25.07.03, 11:23 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > A ja będe napewno 31 . bo potem jade we świat (3.08). ja juz stracilem watek;> moze napiszcie wszystkie dopuszczalne terminy miesca/ lokale i ewentualne aktywnosci ktore tam beda wykonywane (taknce spiew kobiettyy....ee.. czy jakos tak) RYYza Ty Maupoo wiec na moich urodzinach nie bedziesz? (osiemnastych :) buu podlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: 31.07.2003 IP: *.lublin.mm.pl 25.07.03, 11:25 A kiedy mas zurodziny osiemnaste??? Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: 31.07.2003 25.07.03, 14:22 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > A kiedy mas zurodziny osiemnaste??? a osiemnastego wlasnie. kartke jakas bys chociaz przyslala albo czekuladke belgijke..... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: 31.07.2003 25.07.03, 11:36 Na piwo każdy czas dobry pozas snem i zgonem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Ervumem, patrz mi na usta jak pisze;)) 25.07.03, 11:52 pisze po raz nie wiadomo ktory, ze... dopuszczalne terminy to: 31.07.03 godz. 19.00 pod Trybunalem 08.08-10.08.03 godzina przyjazdu i odjazdu nieznana jeszcze;)) Jez.Biale 16.08.03 godz. 19.00 pod Trybunalem (prosze sie nie zapisywac na to spotkanie, bo chce byc z lodbrokiem sam na sam;)) koniec nadawania;) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Ervumem, patrz mi na usta jak pisze;)) 25.07.03, 14:10 Renko... przytoczyłem buraka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Ervumem, patrz mi na usta jak pisze;)) 25.07.03, 14:31 patrze na usta Twoje.. ale one chyba jednak nie sa cynobrowe.. ech... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) 25.07.03, 14:31 a tak powaznie.. to moze przypomnimy sobie o tradycji agitacji nowych chetnych spotkaniowo forumowiczow... malo tu nowopiszacych... ale moze warto kogos namowic, za piwko gratis;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) 25.07.03, 14:36 Oj Renko, teraz to się tak pomieszało że hej.. Np. Zoh stosunkowo młody stażem forumowicz zaliczył juz trzy spotkania forumowe czyli więcej niż niektórzy ze zdecydowanie dłuższym stażem.. No i co w tej sytuacji? Mi ostatnio też spadła średnia spotkaniowa bo towarzystwo konspiruje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) 25.07.03, 14:46 lodbrok napisał: > Mi ostatnio też spadła średnia spotkaniowa bo towarzystwo konspiruje:-))) nie chca cie dopuscic?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) 25.07.03, 14:54 No nie podejrzewam nikogo o to, ale ostatnio spotkania są po prostu dużo bardziej spontaniczne, bez uprzedniego miesięcznego planowania. Z wyjątkiem spotkania z tobą Renko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) IP: *.resetnet.pl 25.07.03, 15:40 lodbrok napisał: > No nie podejrzewam nikogo o to, ale ostatnio spotkania są po prostu dużo > bardziej spontaniczne, bez uprzedniego miesięcznego planowania. Z wyjątkiem > spotkania z tobą Renko:-))) To ja mam taką małą propozycję - drodzy forumowicze zaopatrzeni w "komórczaki" wymieńcie się numrami telefonów a kto wie może wtedy uda się w jakimś stopniu opanować tą spontaniczność :D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) IP: *.lublin.mm.pl 25.07.03, 15:43 Okej, rozyłam komórke na gg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Agitacja nowych.....(czlonkow??;)) 26.07.03, 00:46 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Okej, rozyłam komórke na gg :-) no nie no ta Maupa jest rozbrajajaca - rozsyla nr kom a potem nieublagalnie wyjezdza w Pi*** ( z tym ze chyba inne pi*** niz to hm'owe) a co do spontanicznych spotkan- czy zatem uwazacie ze sa gorszejsze od planowanych z miesiecznym wyprzedzeniem? a mozeby w ogole jak sugerowal dociek - ustalic rytm cotygodniowy [heh ciekawe jak szybko by sie znudzilo?] Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Rena w Lublinie!!! 25.07.03, 21:00 Jak na karaoke ,to ja jeszcze chetniej.Prosze zamowic przedni lokal z wylacznoscia na mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Rena w Lublinie!!! 26.07.03, 10:49 róbta co chceta... ja i tak będę w czwartek o 19-ej pod Trybynałem... możecie śpiewać już tam;)) (czarna bez mikrofonu dasz radę??;)) p.s. siadł mi gad:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Rena w Lublinie!!! 26.07.03, 14:47 No i lipa bo ja bede do roboty w piatek miala na rano:(((Jestem nie podcieszona: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Rena w Lublinie!!! 26.07.03, 15:00 ejno napisała: > No i lipa bo ja bede do roboty w piatek miala na rano:(((Jestem nie podcieszona > :((( a musisz się w piątek w robocie odzywać??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Rena w Lublinie!!! 26.07.03, 15:04 rena_gd napisała: > ejno napisała: > > > No i lipa bo ja bede do roboty w piatek miala na rano:(((Jestem nie > podcieszona > > :((( > > > a musisz się w piątek w robocie odzywać??;)) no niestety tak buuuuuuuu jak mi zle :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Rena w Lublinie!!! 28.07.03, 13:31 ejno napisała: > no niestety tak buuuuuuuu jak mi zle :((((( to jaCi oddam moj swiecacy dlugopisik, co? i bedzie Ci lepiej, coo?... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Świiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinie... 29.07.03, 08:07 - Rozniosło się ponuro między Wwą i Lublinem... - Świiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinie... W czwartki się spotykacie. Wypinacie się na tych, co nie mogą... Świiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinie... Nie pozwalacie innym obory porobić z karaoke... Świiiiiiiiiiiiiiiiiinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Świiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinie. 29.07.03, 08:15 W piątek w sumie też można ;) Tylko już bez Reny :( Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 09:51 pepperoni78 napisał: > W piątek w sumie też można ;) Tylko już bez Reny :( noo spotykajcie sie spotykajcie... a ja przypominam, ze nie mam gadu-gadu i nie wiem czy ktos sie do mnie dobija czy nie... pisalam juz, ze wszystkie gardlowe sprawy przez tel. (czarna ma nr) albo poczta elektroniczna do 24-ej dzisiejszego dnia;)) jutro o 10:12 wsiadam w pociag i jadeeeeee;) i 3 tygodnie bede bez netu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 11:09 Renko nie zapomnij o 16.08.!!!! Ja też będę chyba bez netu. Wyślę ci mój numer na komórę na skrzynke. Tak na wszelki słuczaj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 11:12 jak zwykle zapobiegliwy Lodbrok... o 16.08. nie zapomnialam... jeszcze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 11:59 nO własnie jeszcze. A jak będziesz ptrzez te dwa tygodnie stale walic gaz z forumowiczami i nie tylko to ja wole ci przypomnieć i miec "ostatnia deske ratunku"!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 12:14 nooo na martini mowic gaz... tego jeszcze nie bylo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 13:18 To jest gaz szlachetny:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 13:25 lodbrok napisał: > To jest gaz szlachetny:-)) to na przyszlosc prosze o konkretne wypowiedzi... a nie rzucanie gazami... bojowymi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 16:56 Czyli w najbliższy czwartek o 19-tej w miejscu - tam gdzie zwykle ;) Kto jeszcze pisze się?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: nie takie straszne swinie....:)) 29.07.03, 16:58 ale.... tylko mineralna. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Boją się mineralnej? 29.07.03, 23:37 Wybaczcie, to może był żart... z tą mineralną. Nie ma się czego obawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd macham z pociągu;)) 30.07.03, 09:15 o 10:12 wsiadam w pociąg i ruchem jednostajnym zbliżam się do mojego ukochanego Lublina.. i do was pysiaczki kochane też... do juterka rena Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: No to w końcu gdzie i kiedy????? (n/txt) 30.07.03, 12:02 Jutro o 19-tej - zbiórka tam gdzie zwykle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Rena w Lublinie!!! 08.08.03, 11:08 Odgrzebuję i przypominam o 16-tym. 19.00 - zbiórka tam gdzie zwykle ;) Jeśli ktoś nie wie, pytac stałych bywalców spotkań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Rena w Lublinie!!! 14.08.03, 20:05 Przypominam, że to już w sobotę ;) Lista obecności?? ;) Pozwolę sobie wpisać Renę jako nr 1 ;) Mam nadzieję, że nie obrazi się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Dla sklerotyków - up! 15.08.03, 11:44 Dni Starego Miasta w Lublinie! Mirek zbiera na Teatr Stary... Zbiera się, zbiera i zebrać nie może... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Nr tel. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.03, 10:13 Słonka, nie wiem, czy się będę mogła zjawić w sobote na spotkaniu, ale niech mi ktos zapoda na skrzynkę albo na gg swój nr tel kom, ciooooo?:) Pepperku, Twój kiedys miałam, ale juz nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Rena w Lublinie!!! 15.08.03, 12:38 No lipa nad lipami, ja nie bede mogla przyjsc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Rena w Lublinie!!! 16.08.03, 22:18 Wiem ze wczesna godzina :))ale czekam na relacje.I nie tylko ja ... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Rena w Lublinie!!! 16.08.03, 23:49 czarna33 napisała: > Wiem ze wczesna godzina :))ale czekam na relacje.I nie tylko ja ... Właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Rena w Lublinie!!! IP: kokosz:* / 10.0.0.* 17.08.03, 01:11 Właśnie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Rena w Lublinie!!! IP: *.resetnet.pl 17.08.03, 03:35 Gdyby można to bym był (dla siostry wszystko)- jak widać pora adekwatna a ja dopiero jestem wolny - wcześniej nie dało rady :D. Ps. Sorry pijacka czkawka daje o sobie znać :D. ZOh Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rena w Lublinie!!! 17.08.03, 10:29 Nas czworo (potem pięcioro), a wokół tłumy. Na początku można było odnieść wrażenie, ze jakiś szaleniec skolonował forumowiczów, a to tylko "ostatnie podrygi zdychającej ostrygi" (cyt.wg W.Zawady), czyli kolejne igrzyska Galerii na Prowinicji z prezesem Mirkiem na czele, a raczej na czółku, pod szczytnym wezwaniem zbierania środków na ratowanie ruin Teatru Starego. Pani nas obsługująca (wersja - mała, świeża i czarna) wykazała się bardzo wysokim współczynnikiem sympatii i inteligencji, witając wszystkich serdecznie wg nicków, poza Lodbrokiem, którego dopiero poznała. Nie wypada tu zdradzać spraw intymnych, ale jednakowoż korci, by wspomnieć o próbie pozbywania się nadmiaru piwa w ramach dwupłciowego duetu, co technicznie nie jest takie nie możliwe. O pozostałych aspektach już nie wspomnę, by nie być posądzonym o skłonności do plotkowania. Poza tym, mam nadzieję, że tym nieobecnym, acz nieusprawiedliwonym, będzie przez to z ciekawości "latała gula"... ;-))) :-p Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Rena w Lublinie!!! 17.08.03, 21:42 a ja tylko wspomnę o zuch flaszce:)) pozdrawiam wszystkich... szczególnie jedną panią, która chciała być gwałcona i zostala w... pościeli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Rena w Lublinie!!! 17.08.03, 22:07 Rena jak ty tam w tym siedlisku latajacych butelek i sikajacych na ulicach ludzi tyle czasu wytrzymalas??? JA bylam tam jeden dzien i owszesm lubie rozrywke ale tam chyba trzeba w kasku chodzic zeby w lepetyne butelka nie zawrac!!!O matko istny szok wczoraj przezylam. Ja nie wiedzialam ze dobra zabawa ma polegac na rzucaniu butelek szklanych w tlum. Omalo w czerep nie zarwalam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rena w Lublinie!!! 18.08.03, 01:09 ejno, bez przesady. Nie było tak dramatycznie na naszym spotkaniu. Przypuszczam jednak, że chodzi Ci o pobyt nad jeziorem Białym? Co do tego może się wypowiedziec jedynie Rena_gd. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Rena w Lublinie!!! 18.08.03, 01:15 Natomiast, mam pewne obawy co do ervumema, czy pokonał wszystkie przeszkody i szklane góry na wysokim parterze w drodze do swego zamczyska? Bo jakoś się nie nie odezwał od chwili naszego nocnego pożegnania na dróg rozstaju. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Rena w Lublinie!!! 18.08.03, 14:47 No jak zwykle było fajosko. Trzeba było widzieć opaleniznę Renki! A Pepper kazał na siebie czekać i siedział przy kompie... Nieładnie, nieładnie. No i Czarnej się upiekło:-)) Odpowiedz Link Zgłoś