Gość: jaza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 09:06 Wchodzę sobie spokojnie do Lublina, a tu taka niespodzianka! Gratuluję, ani się obejrzałam, a już prawie sześciotysięcznik! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaza Ronja! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 09:08 Ronja, mam nadzieję, że przyłączysz się do zdobywania szczytu na żywo, bo widzę, że gdzieś blisko jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Jaza! IP: 212.244.252.* 13.12.01, 09:12 Hm, czy blisko oznacza, ze pojawiłam się parę minut wcześniej?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Jaza! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 09:19 Chyba nie tylko to .... ale przede wszystkim witam bardzo serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Jaza! IP: 212.244.252.* 13.12.01, 09:42 Ja Ciebie również! Ale Wersal...:) Ile stopniów u Ciebie? Mrozu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: Jaza! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 10:02 Nie mam termometru, ale POTWORNIE zimno. Siedzę w prrrracy popijajac gorrrrącą herrrrbatę. I marrrrrrznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! IP: *.swipnet.se 13.12.01, 10:05 Dla osoby ktora ten 6-tysieczny post wpisze ufundowano bardzo cenna nagrode. Nie moge zdradzic czym ona bedzie, ale cenna bedzie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 10:27 czy to będzie gwiazdka z nieba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! IP: *.swipnet.se 13.12.01, 10:31 Nagroda ma charakter bardziej przyziemny i jest bardziej praktyczna, chociaz posiada takze pewien wymiar sentymentalny..... Jesli jednak wygrasz, obiecuje dolaczyc do rowniez gwiazdke z nieba :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:31 W zwiazku z tym postapie niekulturalnie i bede wpisała dopóki nie osiagnę tego postu... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:32 Może być gwiazdka, taka migocząca mrozem i pachnąca świętami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! IP: *.swipnet.se 13.12.01, 10:34 A mowilas droga Ronju, ze wolisz zawsze byc druga.... Oj, chyba nas oszukiwalas, albo kokietowalas leciutko......:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:32 Wigilia już lada moment! Musze do tego czasu wyzdrowieć, co by nie prychać do garnków i blach! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:33 No bo ja chora jestem, mam gorączkę i katar, oraz powoli schodzi mi na oskrzela, w zwiazku z czym zaczynam kaszleć... Ale co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:34 Teraz Kuba napisze, że co go to obchodzi.... I będzie miał rację... No bo co... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:34 A ponury doda że pisze głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 10:34 Ale dla nagrody warto!!!!! I to jeszcze z rąk Eora!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponury Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! IP: 195.117.192.* 13.12.01, 13:51 Ponury chce też nagrodę. To moze nie będzie ponury.Może to 6 tys zł? To będę cały czas pisał. Czuję sentyment do pieniędzy, bo ich ciagla brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! IP: *.devs.futuro.pl 13.12.01, 15:06 Twoja waleczność Ronju mnie zadziwia.Owszem,poznałem Cię już z tej strony,ale zawsze mnie zaskakujesz. (:o) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: UWAGA, UWAGA!!!!!! NAGRODA!!! 13.12.01, 15:38 No i masz ci los! Zarumieniłam się!!!:) Ponury, zapewnima Cię,że odcisk uśmiechu naszego lidera forumowego Eora jest znaczeni wiecej wart niż 6 000!!! Ale wazelinę strzeliłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Jak buleczka IP: *.swipnet.se 13.12.01, 16:04 A jak ja sie zarumienilem!!!!!!! Caly rumiany jestem Kto wie, Ponury, moze i Ciebie jakas nagroda znajdzie. Ale musialaby wiedziec gdzie ma szukac..... Ronju, jeden Twoj komplement potrafi chlodne i puste ciemnosci w radosc wysp Pacyfiku zamienic. Buziaki:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś