cwalina.ze.szczecina 15.09.26, 20:40 Złożyłam dziś 6 regałów magazynowych. Chłop wrócił z fabryki i zrobiliśmy porządek w garażu. Jaki teraz tam jest lad i porządek. No i wolne dwa regały zostały. Podzieliśmy się po jednym i co nieco z chaty się wyniesie. Ale to już jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekamnawiatr Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:02 Zazdroszczę. U nas w garażu baby i dziada brak. Mam chłopa smieciarza- upychacza. Oraz wszystkiego mu szkoda wyrzucić . Ma bajzel na swoim terenie ( garaż, budynek gospodarczy,,), robi chlew naoim terenie ( spiżarnia, domek ogrodowy,). Jeśli usłyszycie w mediach, że kobieta zacukala męża za ... Nieład, to będzie o mnie. Bo kiedyś mogę nie wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Chwalę się. 15.09.26, 22:59 Mamy chyba tego samego męża 😫łączę się w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:04 Gratulacje. Ja musze odgruzować mały schowek, ale tam jest tyle szpargałów, że ruszyć się ciężko, wielkość mikro pomieszczenia nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:10 Gratulacje! U nas garaz jest skladowiskiem tego, co czeka na wywiezienie na wysypisko i czego nie da sie wyrzucic do normalnych smieci. Ale moze w przyszlym tygodniu w koncu bede miala chwile i pojade - zmotywowalas mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:13 Gratulacje! Ja robilam porzadek dwa razy, za drugim razem tez zlozylam dwa regaly. Niestety, ciagle tam donosze i donosze, aktualnie mam ponad 80 pudelek puzzli... Ale kiedys sie wezme Odpowiedz Link Zgłoś