Dodaj do ulubionych

Chwalę się.

15.09.26, 20:40
Złożyłam dziś 6 regałów magazynowych.
Chłop wrócił z fabryki i zrobiliśmy porządek w garażu. Jaki teraz tam jest lad i porządek.
No i wolne dwa regały zostały. Podzieliśmy się po jednym i co nieco z chaty się wyniesie.
Ale to już jutrosmile
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Chwalę się. 15.09.26, 20:51
      Podziwiam
    • czekamnawiatr Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:02
      Zazdroszczę. U nas w garażu baby i dziada brak. Mam chłopa smieciarza- upychacza. Oraz wszystkiego mu szkoda wyrzucić . Ma bajzel na swoim terenie ( garaż, budynek gospodarczy,,), robi chlew naoim terenie ( spiżarnia, domek ogrodowy,). Jeśli usłyszycie w mediach, że kobieta zacukala męża za ... Nieład, to będzie o mnie. Bo kiedyś mogę nie wytrzymac.
      • mrs.solis Re: Chwalę się. 15.09.26, 22:59
        Mamy chyba tego samego męża 😫łączę się w bólu.
    • pepsi.only Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:04
      Gratulacje.
      Ja musze odgruzować mały schowek, ale tam jest tyle szpargałów, że ruszyć się ciężko, wielkość mikro pomieszczenia nie pomaga...
    • mayaalex Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:10
      Gratulacje! U nas garaz jest skladowiskiem tego, co czeka na wywiezienie na wysypisko i czego nie da sie wyrzucic do normalnych smieci. Ale moze w przyszlym tygodniu w koncu bede miala chwile i pojade - zmotywowalas mnie!
    • novembre Re: Chwalę się. 15.09.26, 21:13
      Gratulacje! Ja robilam porzadek dwa razy, za drugim razem tez zlozylam dwa regaly. Niestety, ciagle tam donosze i donosze, aktualnie mam ponad 80 pudelek puzzli...smile
      Ale kiedys sie wezme big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka