leniak 17.10.07, 09:20 hmm no tak donosiciel, kapuś, menda inaczej rzecz ujmując... nie dość że zrobił dziewczynie krzywdę to jeszcze postanowił zakapować... ech menda menda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak do dyskusji 17.10.07, 09:22 ciekaw jestem waszych opinii o tym przypadku... nawet podwójnie jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: do dyskusji IP: *.lublin.enterpol.pl 17.10.07, 09:25 niech ten ginekolog poprosi o azyl na Białorusi, tam aborcja dozwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: do dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:32 No jak już prosić o azyl to może w jakimś cywilizowanym kraju. tam też aborcja dozwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: do dyskusji IP: *.lublin.enterpol.pl 17.10.07, 10:22 twierdzisz, że Białoruś nie jest cywilizowanym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: do dyskusji 17.10.07, 10:27 Aron zostaw chwilowo problem cywilizacji na Białorusi i napisz co sądzisz o tej sprawie... interesuje mnie i chyba nie tylko mnie również Twoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: do dyskusji IP: *.lublin.enterpol.pl 17.10.07, 10:28 uważam że aborcja w sytuacji gdy nie ma zagrożenia dla życia i zdrowia matki jest absurdem i ginekolog który wykonał ją w takim przypadku powinien pójść do pudła albo wyemigrować na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak hmm 17.10.07, 11:13 z wyjatkiem więzienia dla ginekologa oraz powodu do odwiedzenia Białorusi to sie z Toba zgadzam... nie mniej ciekawi mnie również co sadzisz o owym "tatusiu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Re: do dyskusji IP: *.chello.pl 17.10.07, 19:30 Nie tędy droga. 21 głosuję na LiD. Aborcja powinna być dozwolona. Za duzo w Polsce się rodzi księży i ludzi o umysłowości Romana G. (On to już drugie pokolenie, bo jego ojciec jota w jotę a Roman ma już dójkę dzieci w katolickiej szkole) Nie ma mowy o Europie gdy utrzymuje się ciemnotę społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: do dyskusji IP: *.lublin.enterpol.pl 18.10.07, 09:03 aborcja w Polsce po wyborach i tak nie będzie dozwolona, tak że wszystkim którzy chcą usuwać ciążę proponuję jednak azyl na Białorusi. Tam można. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: do dyskusji 18.10.07, 09:09 Po co od razu azyl? Nie lepiej wyjechać tylko na zabieg? I taniej i bezpieczniej i statystyki się zgadzają... Wszyscy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron skutki działania ustawy o kradzieży IP: *.lublin.enterpol.pl 18.10.07, 10:44 skutki ustawy o kradzieży samochodów są takie, że w Polsce nadal kradną samochody. To co? Zezwalamy na kradzież samochodów w majestacie prawa, skoro ustawa nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: skutki działania ustawy o kradzieży 18.10.07, 11:11 W Polsce za Stalina i Bieruta a w Rumunii za Causescu aborcja była zakazana i drakońsko karana. To co? Popierasz Stalina, Bieruta I Causaescu? No to - wypad na Białoruś.:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: skutki działania ustawy o kradzieży IP: *.lublin.enterpol.pl 18.10.07, 11:45 ale jak w Polsce rządził Hitler to aborcja była dozwolona i bezpłatna. To co? Popierasz Hitlera? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: skutki działania ustawy o kradzieży 18.10.07, 11:58 Oczywiście, wszystkich: Hitlera, Pinocheta, Che Guevarę - Ty nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: do dyskusji 17.10.07, 11:13 twierdzę że jesteś upośledzony i pewnie pieluchy nosisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: do dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:26 no menda....tatuś się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: do dyskusji 17.10.07, 10:13 to się nazywa rozbudowane męskie ego...dupek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba co ja o tym mysle ważne nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 10:56 i tak samo co wy szczekacie pieski rodzaju meskiego.Dziewczyna i tak ma przerypane do konca życia...z wielu powodów.Odezwijcie sie w sprawie lekcji uswiadamiajacych seksualnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: co ja o tym mysle ważne nie jest IP: *.lublin.enterpol.pl 17.10.07, 11:14 uświadamianie seksualne należy do rodziców, a nie do nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: co ja o tym mysle ważne nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:53 czy aby tylko? jak widac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemeledudki Re: co ja o tym mysle ważne nie jest IP: *.chello.pl 17.10.07, 13:19 a jak ktoś jest z domu dziecka aron? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: co ja o tym mysle ważne nie jest 17.10.07, 13:28 W tym kraju hipokrytów zawsze bezpieczniej problemy zamiatać pod dywan i udawać, że wszystko jest cacy: www.tur-info.pl/p/fo_id,20665,,turystyka_aborcyjna_polek,aborcja_w_szwecji,tu rystyka_aborcyjna_polek_kierunek.html Odpowiedz Link Zgłoś
leniak drwa do słabego ognia dyskusji 18.10.07, 09:00 cóż jak pisałem interesuje mnie Wasze zdanie, i nawet napiszę czemu: hmm cóz ja byłem w bardzo podobnej sytuacji... dawno, od niedawna nawet bardzo dawno ale jakoś mnie ten tekst poruszył... bo się tak zastanowiłem i wyszło mi że trzeba bardzo nienawidzieć żeby najpierw narozrabiać a potem zrzucić tak jak ów niedoszły tatuś winę na kogoś innego... tak się pozbyć własnego grzechu łatwo, ślisko... Odpowiedz Link Zgłoś
kelly265 Przerwał ciążę nastolatce 18.10.07, 12:31 To ze na Lubartowskiej skrobia nikogo kto choc raz zetknal sie z tym szpitalem nie dziwi.Sama mialam zreszta propozycje ze strony lekarza tam pracujacego.Zapytal on o ojca mojego dziecka ,kiedy mu odpowiedzialam ze ojciec nie chce tego dziecka uznal LEKARZ UZNAL ze nie powinnam urodzic bo facet tez musi miec cos do powiedzenia!!! PARANOJA!opusiclam wiec pospiesznie ten szpital.Bo mnie wkurzyl bardzo ten lekarz.Zreszta pisal o nim dziennik wschodni kilka lat wczesniej.Teraz ktos wykorzystal niedoszlego tatusia zeby uderzyc w dyrektora!Podkreslam w szpitalach skorbia,lekarze klepia prywate w publicznych szpitalach.I nie sadze zeby uleglo to zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Przerwał ciążę nastolatce 18.10.07, 12:52 myslisz że ktoś wykorzystał "tatusia" dlaczego tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Przerwał ciążę nastolatce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:47 Ciekawe co nim kierowało? Nienawiśc do "teściowej"? jedynie słuszna ideologia? Ciekawe czy byłby taki gorliwy w płaceniu alimentów bądź wychowywaniu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Przerwał ciążę nastolatce IP: *.lublin.enterpol.pl 18.10.07, 14:52 kierowało nim to ze chciał żeby odpowiedzialni za zabójstwo ponieśli karę. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Przerwał ciążę nastolatce 18.10.07, 15:02 hmm a myślałeś Aron kiedyś o tym jakie są obowiazki ojca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Przerwał ciążę nastolatce IP: *.lublin.enterpol.pl 18.10.07, 15:19 jeżeli ojciec nie chce uznać dziecka, to nie oznacza to że matka może je zabić, tylko że ojciec powinien płacić alimenty. Poza tym jeżeli matka nie ma warunków do wychowania dziecka, to może je oddać do adopcji - czekają tysiące ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman aaaaaaaaaaaaaaaaaronkuuuuu! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.07, 21:05 takim wszarzom jak ten szczyl ale także takim jak ty życzę, by im łapska do fiuta przyrosły i żeby ani żreć samodzielnie ani ryćkać nie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Przerwał ciążę nastolatce IP: *.chello.pl 18.10.07, 20:44 Temat trudny i śliski. Problem bardzo duży, należało postąpić zgodnie ze swoim sumieniem. Jeśli taki był wybór dziewczyny, proponuję go uszanować. Na pewno nie oceniać. Matce nie dziwię się, gdyż o tym, jak nalezy się zachowac w takiej sytuacji decyduje fakt, czy ktoś sie w niej (sytuacji)znalazł. Sam czyn godny jest potępienia, ale nie człowiek, który go dokonał. Moim zdaniem ciągle jest zbyt niska świadomość na temat możliwości postępowania w przypadku niechcianej ciąży. No i ten odwieczny wstyd przed bliskimi i znajomymi (czyt. brak tolerancji). Gratuluję tym wszystkim, którzy z góry wiedza jak zachowaliby się w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
japolan Przerwał ciążę nastolatce 19.10.07, 00:44 Zabójstwo jest zawsze zbrodnią. U źródeł wielu aborcji w Polsce leży zakłamanie wielu ludzi, w tym pozornie pobożnych. Dla tych ludzi, dziewczyna się "sk...", jeśli zaszła w ciążę, a nie, gdy się "gziła". Jakby nie wiedzieli, skąd się dzieci biorą. Ludzie zakłamani zdają się wierzyć w bociany lub kapusty. Ale przecież od chodzenia na kapuściane pole lub od przyglądania się bocianom w ciąże się nie zachodzi. Przy takim poziomie obłudy w społeczeństwie trudno będzie zwalczyć tragiczny problem zabijania dzieci przed ich narodzeniem. Z poważaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Przerwał ciążę nastolatce IP: *.lublin.enterpol.pl 19.10.07, 06:07 u zrodel aborcji w Polsce leży powszechne przekonanie ( podsycane przez lewicowe szmatławce) że oddanie dziecka do adopcji jest zbrodnią karaną wieloletnim więzieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Co Ty? 19.10.07, 08:32 Gość portalu: aron napisał(a): > u zrodel aborcji w Polsce leży powszechne przekonanie ( podsycane > przez lewicowe szmatławce) że oddanie dziecka do adopcji jest > zbrodnią karaną wieloletnim więzieniem. Może jakieś konkrety, tytuły, roczniki, numery?... Odpowiedz Link Zgłoś