Gość: Paul IP: *.lodz.mm.pl 25.07.03, 19:05 Bo sie tam urodzilem i jest piekny, stary z "dusza", jest pieknie polozony... .....kocham Lublin i tyle;-}. Uszanowanko wszystkim Lublinianom! Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Super DJ Heniu Ja też!!! IP: *.freeway.pl / 172.16.0.* 25.07.03, 19:07 Ja też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ja też!!! IP: *.lodz.mm.pl 25.07.03, 19:27 Gość portalu: Super DJ Heniu napisał(a): > Ja też!!! A ta stechlizna w piwiarniach................ Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ja też??? IP: *.it-net.pl 25.07.03, 19:46 A ja? Musiałam pokochać...? I tak i nie. Kocham? I tak i nie ...A jednak tyle lat w Lublinie nie przekreśliło w świadomosci ka moje korzenie... i to mnie męczy. Ale dzieci ciągnie już tylko do Lublina , hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma2003 Re: I ja! IP: *.lublin.mm.pl 25.07.03, 19:50 Uff, a groziła mi emigracja do Wawy. Udało się wrócić, co przez niektórych było odebrane, że jestem konserwa i boje się wyzwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_fair Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! IP: *.eranet.pl 25.07.03, 22:39 No jak miałbym się tu nie wpisać? Też kocham, też się tu urodziłem i wychowałem w samym sercu miasta :) Ale teraz podzieliłem swoją "miłość" pomiędzy Lublin i Gdańsk i raczej nie miałbym serca zostawić mojego nowego heimatu i wrócić do Was na stałe. W Lublinie kocham bywać, w Gdańsku mieszkać :) Pozdrawiam. P.S. Dziś byłem w Lublinie, jadąc z Sanoka, ha! Co prawda wizyta trwała ze 25 min. (wpadłem z jednej strony miasta, zapaliłem papieroska pod botanikiem i wypadłem z drugiej) ale zawsze to jakaś wizyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folkatka Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 22:56 Pozdrawiam wszystkich którzy tak jak ja kochają to wspaniałe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! IP: *.lodz.mm.pl 25.07.03, 23:14 Im blizej jestes, tym bardziej tesknisz.....hmm. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! 26.07.03, 00:42 w L. jestem chwilowo. od 12 lat. nie wiem na jak dlugo. ale w miare jest mi tu... Raczej ostrozny bym byl z moim "kocham" lubie raczej i smetnie wzdycham do pewnych miejsc i stad tez ponizsze: Haja Koza Hindu Teli Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! 26.07.03, 07:23 Lublin jest jak rasowa kobieta, ma swoje wspaniałe wklęsłości i wypukłości.Jest młody, mnóstwo ślicznych studentek.Nie lubię Warszawy, bo jak można kochać coś co przypomina dechę?, taką równinę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! 26.07.03, 10:43 Trzeba czynić, a nie deklarować... Moja rodzina stara się podtrzymać wzajemne uczucia już od 100 lat... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! IP: *.resetnet.pl 26.07.03, 18:26 To miasto jest we mnie w postaci tysiąca wspomnień ... jest jak ulubiona płyta z muzyką, może i jest czasem nudna trochę pozdzierana, ale mimo wszystko zawsze chętnie się do niej wraca. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! 26.07.03, 20:45 Ja tez pochodzę z innej strony Polski, ale Lublin uważam juz za "swój". Czuję, że to moj dom, moje miejsce, mój świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 19:02 Jak sie nie ma co sie lubi to sie KOCHA co sie ma !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poglad Re: KOCHAM LUBLIN ! ! ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 07:55 Jak potrzebujesz takiej wiekowosci to sie przeprowadz do Sandomierza... Tu w Lublinie jest tak samo beznadziejnie jak w Sandomierzu. Odpowiedz Link Zgłoś