Gość: mogiła Re: Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami IP: *.crowley.pl 05.11.07, 08:55 słabo pamiętam tamte czasy, ale już od dawna nie widziałem w Annie Walentynowicz żadnej legendy Solidarności. Podejrzewałem, że wtedy, w latach 80-tych jedyne o co walczyła to swój tyłek i było jej totalnie obojętne kto i jak ją przywróci do pracy byle była robota i pieniądze. Dlatego teraz nie potrafi uszanować demokratycznego wyboru, o prawo do którego moi rodzice i jej koledzy walczyli i odwołuje się to tak śmiesznych rzeczy jak wpływ Szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo normalnie Harry Potter i Sierpień`80 05.11.07, 09:17 Cudowne. I niech mi ktoś powie, że nie będzie ósmego tomu...:P aaaaa... boli mnie blizna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Michnik były trockista walczy z kościołe katolick IP: *.chello.pl 05.11.07, 09:25 obwinia go za Inkwizycję i Holocaust i za wszelkie nieszczęścia narodu wybranego, i umiejętnie ta niechęć podsyca a Życiński jeszcze daje mu zasłonę dymną że niby michnik tak dba o katolicyzm w Polsce, heheheheheh, pękne ze śmiechu. Wiadomo że liberałowie to bandaróżowych dażących do wywrócnia wszelkich zasad kojarzacych się z religia chrezścijańską, poczytajcie sobie góru liberałów. Zycinskiemu płacą za takie udawanie wyzwolonego? Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Michnik były trockista walczy z kościołe kat 05.11.07, 10:03 Gość portalu: heh napisał(a): > obwinia go za Inkwizycję i Holocaust i za wszelkie nieszczęścia narodu > wybranego, i umiejętnie ta niechęć podsyca a Życiński jeszcze daje mu zasłonę > dymną że niby michnik tak dba o katolicyzm w Polsce, heheheheheh, pękne ze > śmiechu. Wiadomo że liberałowie to bandaróżowych dażących do wywrócnia wszelkic > h > zasad kojarzacych się z religia chrezścijańską, poczytajcie sobie góru > liberałów. Zycinskiemu płacą za takie udawanie wyzwolonego? Zadbaj choć o formę, jeśli nie potrafisz o treść. A trockistą (i wielbicielem Che) był niejaki Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zun Radiomaryjne baby IP: *.p.lodz.pl 05.11.07, 09:26 żyją jeszcze w latach 70 i 80-tych. Rydzyk i niektórzy wysokiej rangi duchowni celowo umacniają ciemnotę w starszych wiekiem osobach dla własnych korzyści. To zwykła manipulacja niewykształconą częścią społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Życiński idz na całość liberalna IP: *.chello.pl 05.11.07, 09:28 Dawaj śluby gejom i krytykuj normalne rodziny jako relikt religii chrześcijańskiej i antyfeministyczny zły wzorzec Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami 05.11.07, 09:29 Anna Walentynowicz chora na zawiść,nie doceniona /w jej mniemaniu/bohaterka Solidarności robi co może żeby o niej mówiono. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Psychopaci atakują:))))) 05.11.07, 09:31 i niech atakują, takie prawa demokracji. mają prawo się spotkać i napisać głupi list.:))) na szczescie rzady psychopatow sie skonczyly, teraz mogą polamentować. w tym są najlepsi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globetrotuar Pani Aniu IP: *.dsl.bell.ca 05.11.07, 09:34 Kiedys byla pani dzielna suwnicowa jedna z ikon solidarnosci. Walczyla pani o wolnosc. Dzis nie romumie pani znaczenia slowa wolnssc. Liberalizm to wlasnie wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Pani Aniu IP: *.intersoft.pl 05.11.07, 09:44 Okazuje sie, ze ona walczyla o zmiane tych, ktorzy zniewalaja - z czerwonych na czarnych. O wolnosci to ona nigdy nie miala pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Wybory w kościele co 4 lata IP: *.azoty.pulawy.pl 05.11.07, 09:36 na arcybiskupów i innych waznych klechów. Nie wiem, czy Życiński byłby jeszcze metropolitą lubelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
totila Faktycznie mamy katolicki rząd, wszak Dorn właśnie 05.11.07, 09:40 dopiero co przyjął chrzest (ściślej został przechrztą). Ponadto pani zapomniała dodać uwagę o wściekłym ataku cyklistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberalista Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami IP: 88.220.44.* 05.11.07, 09:46 Patrząc w te "myślące" oczy pani Walentynowicz, aż się chce zostać liberałem do końca świata i jeden dzień dłużej. Od razu przychodzi mi na myśl Wanda Wasilewska i jej "troska" o robotników. Ludzie na każdym kroku nadużywający słów miłość, komuchy, , ojczyzna, szpiedzy, Bóg, zdrajcy, honor, właściciele jednynej prawdy objawionej, kłamcy, katolik itp. itd. nie zasługują na żadną uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Chcesz zaprzeczać faktom? Wolisz ułude michnika? IP: *.chello.pl 05.11.07, 09:47 prawda w oczy kole? Dlaczego sam siebie oszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Abp. Życiński wprowadz zakaz dla katolików IP: *.chello.pl 05.11.07, 09:49 noszenia krzyżyków itp, a rozpocznij zamienianie kościołów w agencje towarzyskie, jakeś prawdziwy liberał. Meczety czas zacząć też budować w imię liberalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Siły zła decyzją wyborców zostały juz odsunięte od 05.11.07, 09:50 władzy, ale pani Walentynowicz z powodu słabego wzroku chyba tego nie zauważyła. No cóż, szkoda że tak zasłużona dla Polski osoba dostała się pod wpływ handlarza psychonarkotyków z Torunia.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Nie taki diabeł straszny jak go malują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 09:54 To próbuje przekazać nam Wybiórcza. Ale kto się przejmuje takimi skrajnymi zachowaniami garstki ludzi? Czy ktoś się przejmuje jakimiś ONR-owcami czy innym wariatami? Starsi ludzie im bardziej atakują otaczający ich świat, tym bardziej skazani są na wyginięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Ciekawe kiedy Michnik zacznie wykańczać Życińskieg IP: *.chello.pl 05.11.07, 09:54 Michnik którego dusza czerwona i lewicowa, cierpi katusze udajac przyjaznego katolikom, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hohoł Ktoś nas podzielił na konserwy i liberałów IP: 212.160.172.* 05.11.07, 10:00 Wiecie kto??? Patrząc logicznie na ten podział to chce mi się śmiać!!! Liberał o poglądach konserwy i konserwa o poglądach liberalnych! Taka jest Polska! Bracia Kaczyńscy to stwierdzenie obraźliwe! Hipokryzja! Wstydzą się własnego nazwiska??? A p.Anna zapomniała chyba o co walczyła??? O wolność....? I w jakiej formie. I po co kościelni mieszają się w polityke???? To nie czasy PRL! Mamy demokracje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3lt49 Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami IP: *.199.50.179.tesatnet.pl 05.11.07, 10:01 Az dziw bierze jak mozna byc wypranym i ograniczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Michnik walcz o wykorzenienie katolicyzmu z Pols IP: *.chello.pl 05.11.07, 10:07 Tyś wierny syn KPP, a katolicyzm to opium dla mas, a jedynynm włądcą polskich matołków powinieneś być ty jako mądrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykatolik Re: Michnik walcz o wykorzenienie katolicyzmu z P IP: *.wyrzysk.net.pl 05.11.07, 10:27 rozumiem, że to odpowiedź do mnie... otóż odpowiadając na tytuł twoje posta: jeżeli walczy o wykorzenienie katolicyzmu w Polsce to należy go wspierać z całych sił i na każdym etapie jego walki... dodatkowo uhonorować orderem Polonia Restituta za wybitne osiągnięcia w walce o pełną niezawisłość tego kraju. Co do epitetów kierowanych do mojej osoby to i owszem... w 100% bliższe są mi ideały KPP niż twoje i twoich popapranych idoli. Po czym cię rozczaruję.. nie aspiruję do tytułu władcy, przywódcy czy jakiegokolwiek lidera podobnych ugrupowań... będę najszczęśliwszy jeżeli wam podobni znikną z pamięci młodego pokolenia polaków - a wszystko na to wskazuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami 05.11.07, 10:15 Daremne żale Próżny trud Bezsilne złorzecenia... Żal mi takich ludzi jak Walentynowicz, bo są adwokatami przegranej sprawy. Ludowy katolicyzm w stylu lat 20-tych ubiegłego wieku, gdzie ksiądz proboszcz był wyrocznią, nie ma przyszłości. Dobrze przynajmniej że stało się jak się stało, bo już wydawało się, że cała Polska przegrała i to na długie lata. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami 05.11.07, 10:16 Brawo i Bóg zapłać księże Arcubiskupie! Tymczasem: Wczoraj, późnym wieczorem, odbyła dintojrę pewna mafia. Oczywiście o czym tam było, niewiadomo, bo mafie nie upubliczniają swoich postanowień. Domyślamy się, że czołowym tematem było, jak temu Tuskowi (czytaj: Polsce) dopieprzyć. Gratulacje dla Arcymafiosa! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_zorro Re: Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami 05.11.07, 10:31 Bardzo trafne spostrzeżenia. Mi na myśl przychodzi jeszcze jedno określenie - sekta. Miejmy tylko nadzieję, że nie będziemy teraz musieli brata Arcymafiosa za tą wypowiedź przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Rosna zMacDonaldyzowane pokolenia IP: *.chello.pl 05.11.07, 10:21 odmóżdżone plemię, gdzie mózgiem będzie Michnik, a co mi tam, taki los parobków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista A ja to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 10:24 Nikt o mnie nie pamięta? A tak się starałem, codziennie czyściłem pedały, założyłem nawet własną loże masońską. I nic. A tak się starałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Abp. Życiński chce zamknać usta innym pogladom? IP: *.chello.pl 05.11.07, 10:25 Tylko lewactwo ma prawo głosu, to dyktatura lberalno-lewackich pustych głów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykatolik Re: Abp. Życiński chce zamknać usta innym poglado IP: *.wyrzysk.net.pl 05.11.07, 10:32 kiedy to prawo wręcz grawitacyjne (czyt,. naturalnie wymuszone baranie) zawsze słucha się tych którzy mają coś do powiedzenia, coś ciekawego, konstruktywnego, dość już bezsensownego rydzykowego bełkotu, kaczego plucia jadem, mielenia jęzorem o wartościach o których sami nie macie pojęcia. Poczytaj swoje posty... poza wyzwiskami i bezsilnością nie ma tam nic co może trafić do myślącego człowieka... Poza tym kolego, nie przegraliście z liberałami, lewactwem, siłami zła... przegraliście z Polską,,, to Polska was pognała w cholerę... a to boli najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filozof Re: Abp. Życiński chce zamknać usta innym poglado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:07 TW "filozof" powinien przycichnac na kilka przynajmniej miesiecy, by to przycichlo. Oczywiscie cicho-bez kazan jadowitych, przesiaknietych michnikowszczyzna. Ludzie- widzicie ile zlego ten arcy zrobil dla Kosciola. To renegat. Napisz jeszcze troche artykulow do GW to zupelnie odejdziemy od Kosciola. W szczegolnosci od Kosciola Akademickiego. Ksieza tam gloszacy kazania uciekaja w historie kosciola, rozwijaja na sto sposobow slowa Ewangelii, analizuja poszczegolne fragmenty. Wyglada to na fragmenty prac doktorskich i habilitacyjnych, pisanych pod kierunkiem arcy- Zycinskiego. Jest to SŁOWOTOK jak w medycynie SLINOTOK. Wsyd dla KUL-u, wstyd dla ludzi bioracych udzial w tzw. "seminariach" Zycinskiego. SEKRETARZU arcy-Zycinskiego, zrob print tego listu i daj mu na jego biurko, niech poczyta i sie zastanowi. A wladze Kosciola powinny zabronic mu kontaktow z GW i Michnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami IP: *.chello.pl 05.11.07, 10:35 Twój lewacki bełkot ma sens? ty liberalny terrorysto, zakrzyczeć każdego kto nie mówi tak jak ty i twój guru michnik, demokracja? pusty śmiech mnie ogarnia jak widze takich nawiedzonych "demokratów" Odpowiedz Link Zgłoś
oranvag Re: Abp. Życiński: nie straszcie nas liberałami 05.11.07, 11:15 Słuchaj, koleś, bo może czegoś nie czaisz. Ludzie lubią wolność. I nie ma znaczenia, jakie ktoś ma poglądy polityczne, zdecydowana większość społeczeństwa nie chce mieć nad sobą bata i inkwizytora, miliona praw i ograniczeń, tylko niezahamowaną możliwość samorealizacji i cieszenia się życiem. Jeżeli Ty uważasz inaczej, to cóż - spróbuj porozmawiać z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś