Gość: **** IP: *.lublin.mm.pl 29.07.03, 22:14 Od kilku dni TV Lublin reklamuje się,że 86% Polaków wierzy lubelskim wiadomościom. Zastanawiam się,czy w Szczecinie,Ustce,Zielonej Górze też oglądają lubelską trójkę i czy wierzą tym wiadomościom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: oszustwo TV Lublin 29.07.03, 23:04 To już nawet do TVL wdarli się ci, co głoszą tylko wiarę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastiatan Re: oszustwo TV Lublin IP: *.pol.lublin.pl 30.07.03, 11:12 Jak łatwo zauważyć, lubelskie środki przekazu tworzą coś na kształt towarzystwa wzajemnej adoracji. Prywata... hulanki, swawole, przy tym żenujący poziom profesjonalizmu (ten poziom można by już komentować w terminach parkingu wielopoziomowego ... podziemnego). Potem w prasie albo telewizji można zobaczyć i/lub usłyszeć jak to w naszym mieście jest świetnie, wszystko jest doskonałe, wszyscy (a zwłaszcza władza) są mądrzy. A koń jaki jest każdy widzi. Wystarczy wyjść na ulicę i nawet nie trzeba się specjalnie rozglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
daff Re: oszustwo TV Lublin 30.07.03, 23:11 Ja ten program mam ustawiony na 47 kanale... nigdy nawet do niego nie docieram. Nigdy nie lubiłem TVL. Zawsze kojarzyła mi się z tandetą i beznadziejnym wykonaniem. O wiadomościach czy pogodzie nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: oszustwo TV Lublin IP: *.visp.energis.pl 30.07.03, 23:22 Nie wiem czy są jeszcze ci wąsacze prowadzący programy, i ci reporteży klasy Adama Tomanka... ;-) mam niestety tylko C+, tęsknię za tym przaśnym smaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: oszustwo TV Lublin IP: *.lublin.mm.pl 31.07.03, 09:18 Od czasu do czasu zaglądam do TV Lublin oglądając wiadomości.Trzeba przecież wiedzieć co dzieje się w mieście i regionie.Ale wiadomości czy też reportarze w wydaniu lubelskim,są pożal się Boże.Odnoszę wrażenie,że jest to najgorsza telewizja regionalna.No ale jeśli jest zarządzana przez ludzi,którzy kiedyś tworzyli tzw.telewizję niezależną,to efekt mamy do dziś i każdy widzi jaki. Ale szkoda słów.Są "fachowcy" od telewizji,Rydzyk "szkoli" nowe kadry w studium kultury medialnej,to może coś się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastiatan Re: oszustwo TV Lublin IP: *.pol.lublin.pl 31.07.03, 10:28 Wiecie, jest jeden program, który namiętnie oglądam w TVL. To jest lokalna prognoza pogody z Idolką w roli głównej. Podziwiam zwłaszcza mimikę i gestykulację. Co za swoboda (ale nie nonszalancja!!!), co za wyszukanie, prawie przepych ruchów. A ta dynamika... Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: oszustwo TV Lublin 31.07.03, 10:43 Musze Cię zmartwić, Twoją Idolke zredukowano tylko do łikendów :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: oszustwo TV Lublin 31.07.03, 14:26 Wszystko wrzuciliście do jednego wora. Trójka to program ogólnopolski a Lublin "produkuje się" tylko w pewnych godzinach. Te "pochwały" czy samochwalenie słyszałam własnie w programie ogólnopolskim. Ja w TV3 Lublin z wielką niecierpliwością czekam na reportaże, szczególnie w niedzielę o 14-ej. Nie wiem czy w czasie wakacji nadają to. To świetne odkrywanie historii Lublina i Lubelszczyzny, zagadki przeszłosci..pasjonujące!!! Tylko bardzo to krótkie jest, dla mnie za krótkie:( Odpowiedz Link Zgłoś