Gość: Helena Sz. IP: 213.78.84.* 09.08.03, 12:14 Zandarmeria "nie ma sil i srodkow"? Nie ma srodkow bo przepila, a sil bo ja glowa boli czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onyx zetony to przechlane buraki boja sie ruszyc poza rewir IP: *.bb.telenordia.se 09.08.03, 14:03 a na pijanych poborowych to trzeba weterynarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Terror we wsi Rudy IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.13.* 09.08.03, 16:16 Sprawa rozejdzie się po kościach. Żandarmi powiedą, że "w dokumentacji oficera dyżurnego nie ma notatki o wzywaniu pomocy, natomiast po żołnierza który nie wrócił z przepustki jadą po 14 dniach". Dowiodą swej sprawności kontrolując rozkazy wyjazdu oraz stan techniczny gaśnic w pojazdach wojskowych - bezpieczniejsze zajęcie niż poskromienie pijanego żołnierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candyman1 Re: czy ten facet od żan darmów jest idiotą ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 17:00 żandarmeria musi interweniować zawsze , nawet kiedy zołnierz jeszcze jest na przepustce , co za wojsko , co za żandarmeria , zapewne pan pulkownik poszedł na pielgrzymke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: czy ten facet od żan darmów jest idiotą ? IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.03, 09:48 Gość portalu: candyman1 napisał(a): > żandarmeria musi interweniować zawsze , nawet kiedy zołnierz > jeszcze jest na przepustce , co za wojsko , co za żandarmeria , > zapewne pan pulkownik poszedł na pielgrzymke Do żandarmerii wybiera się żołnierzy ze szczególnie ciężkim niedowładem umysłowym. Tak było, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydros Re: Terror we wsi Rudy IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 18:48 To jakaś paranoja, żandarmeria wojskowa gania po dworcach spokojnych żołnierzy a boi się jednego pijanego gówniarza.Do czego my doszliśmy? Jakie to nasze Państwo jest bezsilne.Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad Re: Terror we wsi Rudy IP: *.ltk.com.pl 09.08.03, 23:04 "Bezskutecznie próbowano wzywać pomocy. - W poniedziałek po południu wykręciłem numer żandarmerii wojskowej. Tam dowiedziałem się, że żandarmeria nie może zająć się sprawą z urzędu" - ale dlaczego nikt nie wpadł na to by zadzwonić po policję? Nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Terror we wsi Rudy IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 10.08.03, 06:31 Oczwiście naajprościej zrobić z żołnierza wariata - pojedzie do psychologa dadzą mu bzdurny test na inteligencje- gdzie każdy kto chce może zrobić w wojsku z siebie wariata tak badają wojskowi psychologowie , lub można potraktować go jaj dorosłego czlowieka odpowiedzialnego za własne czyny- mógł pić teraz niech poniesie twgo konsekwencje - dość robienia na siłe z żoónierz biednych skrzywdzonych dzieci które musiały iść do wojska i źle to znoszą emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Terror we wsi Rudy IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 11:28 Do Iraku z nim i Pseudo-Zandarmeria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaspin Re: Terror we wsi Rudy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 12:41 Czytając wypowiedź "oficera"z ŻW zrozumiałem dlaczego w moich czasach na takich "panów" mówiono krótko trep wojskowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ek Re: Terror we wsi Rudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 13:13 To jakaś paranoja. Ktoś się awanturuje, jest groźny to dlaczego ja mam wiedzieć gdzie dzwonić do żandarmerii czy jednostki. Ja płacę podatki z których utrzymywana jest Policja i niech ona się zajmuje takimi sprawami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Co zrobić z krewkim wojakiem? IP: *.gorzow.mm.pl 10.08.03, 13:15 Odp. - Mieszkańcy wsi (czytaj: kompani od wódy) powinni chłoptasiowi spuścić wpierdol i odesłać go do jedostki z adnotacją, że spadł ze schodów. Ale na wsi tak się nie da: wszyscy się za dobrze znają i będą z nim dalej pić co nastąpi już niedługo! Zapewne psycholog stwierdzi niepoczytalność (jak to zwykle po wódzie) i zwolnią go ze służby co by się chłop w mundurze nie męczył. Następnej udanej imprezki życzę mieszkańcom wsi Rudy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻANDARM Re: Co zrobić z krewkim wojakiem? IP: *.lublin.mm.pl 10.08.03, 13:21 NIE MA DOBREJ ARMI BEZ POLICJI WOJSKOWEJ-Bonaparte !!żandarmeria wojskowa ponad wszystko ŻW 99-00 roulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY ŻANDARM Re: Terror we wsi Rudy IP: *.pwradio.pl 10.08.03, 13:39 PANIE PUŁKOWNIKU,PAN SKOŃCZYŁ ZAPEWNE KURS KONTRWYWIADU WOJSKOWEGO W SORBONIE W MIŃSKU MAZ.ZE 30 LAT TEMU , TO MY PODATNICY PANU PŁACIMY ,JAK PAN NIE WIE JAKIE MA OBOWIĄZKI CO PAN ROBI W WOJSKU A JUŻ NIE WSPOMNĘ O ŻANDARMERII.PEŁNI PAN OBOWIĄZKI JAK KOMENDANT WOJEWÓDZKI POLICJI.PAŃSKIM OBOWIĄZKIEM JEST POPRZEZ PODWŁADNYCH ZAPEWNIĆ ŁAD I PORZĄDEK W GARNIZONIE I TERENIE OCHRANIANYM POD WZGLĘDEM PREWENCYJNYM I DOCHODZENIOWYM.DZIAŁANIE PIJANEGO ŻOŁNIERZA JEST ROZBOJEM PRZY UŻYCIU NIEBEZPIECZNEGO NARZĘDZIA JAKIM JEST BUTELKA .MAM NADZIEJE ŻE ROZLICZY PANA ZA TO KOMENDANT GŁÓWNY ŻANDARMERII I MINISTER OBRONY ORAZ PODLEGLEGO PANU OFIC.DYŻ.JAK PAN CHCE ZE MNA POROZMAWIAĆ NA TEMAT INTERWENCJI ORGANÓW ŻW ODSYŁAM DO USTAWY O ŻW I PROSZĘ O INFORMACJE NA ŁAMACH GAZETY .ŻYCZE SUKCESÓW PODCZAS SLUŻBY W ŻW / MAM NADZIEJE ŻE PODZIELI PAN LOS PŁK. ZE SZCZECINA / NIE ZNA PAN SWOICH PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW Odpowiedz Link Zgłoś