bozo33 15.01.08, 19:52 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yawiedyeni Re: Vena- meble kuchenne w Domixie IP: 91.200.94.* 19.02.09, 09:12 witam! szkoda ze nie zajrzałam tu wcześniej, przychylam się do opinii. Do momentu podpisania umowy wszystko ok, projektowo bardzo ładnie a potem zaczynają się problemy. Na jakiekolwiek uwagi jest jedna odpowiedź musimielismy sie dostosowac. meble wykonane BARDZO BARDZO NIESTARANNIE, zeby nie powiedziec spartaczone. zle dociete tyly,uszkodzenia to tylko wierzcholek gory lodowej. Oczywiscie telefony nic nie daja.meble maja 2 miesiace i nie wiem czy za miesiac sie nie rozpadna.jesli ktos chce zobaczyc zapraszam.artadamas malpa o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
manka133 Re: Vena- meble kuchenne w Domixie 02.07.13, 10:50 Witam, my tez mamy problem z ta firma od kilku miesiacy wiec moze razem sie zbierzemy i zalatwimy ta sparwe wspolnie, jaki jest Twoj email? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Vena- meble kuchenne w Domixie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 19:17 Witam, nasza kuchnia od 3 tygodni jest w trakcie montażu ..Zamówiliśmy u nich aż dwie, ale do drugiej nawet meble nie zostały zamówione, dlatego też zerwaliśmy umowę. Kompromitująca się właścicielka dzwoni codziennie odkładając montaż na dzień kolejny wymyślając coraz ciekawsze wytłumaczenia, nie ma ekipy, nie doszły fronty itd. Mamy już umówioną wizytę u rzecznika praw konsumenta, ale nie wiadomo na czym to wszystko się skończy. BARDZO PROSZĘ o kontakt od kogoś z Państwa, może wspólnie w końcu uda nam się pokonać tą pseudo firmę, która nie wiadomo jakim cudem 20 lat jest na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinent Re: Vena- meble kuchenne w Domixie IP: *.ip.netia.com.pl 16.06.14, 11:54 Również mamy z nimi, problem. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!! źle zrobione wymiary, 2 mc opóźnienia w montażu, generalnie o wszystko trzeba się prosić i pokazywać palcami co jest nie tak. Nie tego oczekuje klient od firmy działającej 20 lat na rynku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkee@wp.pl Re: Vena- meble kuchenne w Domixie IP: *.play-internet.pl 17.07.14, 22:07 witam, Po roku czasu od montażu oraz nieusuniętych do dziś usterkach, które zgłosiłem 04.2013 pojawiły się kolejne problemy. Otóż na ok. 85 % frontach i ściankach odchodzi folia. za pół roku podejrzewam, że całkiem odpadnie i pozostanie goła płyta MDF. Z racji iż mam już dość słuchania bajek i wykonywania telefonów, które nie przynoszą skutku sprawę zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta, i stoczymy wojnę w sądzie pewnie. Nadmieniam od razu, że wymiana lub naprawa nie wchodzi w grę. nie wyobrażam sobie że przyjadą i zabiorą większość wyposażonej kuchni i cholera wie kiedy przywiozą. Tym bardziej, że ja nie mam czasu na umawianie się na przyjazd - po ostatniej zabawie z tą firmą mam dość. Już sam wolę sobie pojedynczo to odkręcać i zawozić do prawdziwych fachowców. Będę walczyć o zwrot kasy za to badziewie, które kosztowało 13 700 zł. do w/w opisu na temat odklejania się folii: kuchnie-vena.pl/2014/03/03/fronty-z-mdf-porzadne-czy-tandeta/ zostawiam kontakt ewkee@wp.pl na maila przyślijcie swoje spostrzeżenia/uwagi oraz nr telefonów chętnie oddzwonimy i powalczymy razem z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olik Re: Vena- meble kuchenne w Domixie IP: *.free.aero2.net.pl 18.07.15, 21:16 My tez zaczynamy mieć problem z tą firmą - nic się nie uczą na błędach - to, co wyczytaliśmy niestety dopiero teraz zgadza się: o wszystko trzeba się prosić, projektantka nie daje wytycznych, odkrywamy coraz to nowe błędy mimo pomiarów. Miło było do momentu podpisania umowy. Mamy już teraz mega obawę o nasze zamówienie. Jak toczą się Wasze sprawy?rozważamy zerwanie umowy. A wiecie, gdzie oni robią te meble? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka0408 Re: Vena- meble kuchenne w Domixie 26.10.16, 21:47 Vena- meble kuchenne w Domixie Profesjonalna ekipa. Solidnie, starannie i terminowo. Mam teraz piękną kuchnię, która wszyscy podziwiają. Polecam Sami zobaczcie www.kuchnie-vena.pl fot nr 58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser kuchni Kuchnia godna podziwiania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.16, 18:25 Podaj swój adres. Ja też chcę podziwiać Twoją kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka0408 Re: Vena- meble kuchenne w Domixie 26.10.16, 21:57 Moja kuchnia jest bardzo pakowna i ładna, wszystko było jak trzeba, a Ty Zdzisiek nie bój się aż tak konkurentki. Fajne z nich projektantki i Ty się przy nich te z wybijesz, Nadal wzoruj się na ich projektach, jak do tej pory, tylko ostrożnie, bo Cię ostatnio mało co nie nakryła jedna z nich na kopiowaniu ich projektów Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka0408 Re: Vena- meble kuchenne w Domixie 26.10.16, 22:03 wiem miasto małe, konkurencja silna,a wyjdź jednak Zdzisiek z tej swojej stodoły. To ,ze ty nie uklepiesz tam porządnych mebli nie znaczy ze masz szargać pod różnymi nickami opinie porządnej firmie. Popatrz Zdzisiu ile oni mają pięknych zdjęc z realizacji. i nie pij już dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka0408 Re: Vena- meble kuchenne w Domixie 26.10.16, 22:28 Zdzisiek, choć Cię znam i nawet lubię to uważam, że postępujesz nie fair tworząc nowe posty i pisząc sam ze sobą udając klientów. Tamci weszli kilka lat temu. Rozwinęli dobrą markę, stali się znani. Nie zniszczysz ich pisząc obelgi, ani nie wywindujesz firmy z garażu do profesjonalnej, bo zwyczajnie trzeba się na tym znać. Zwołujesz kolegów i po piwie piszecie różne obelgi, każdy na swoim laptopie. Zazdrość i nieuczciwość nie da Wam sławy i kasy. Trzeba zakosić rękawy i wziąć się do roboty. Wstydźcie się Mrówka Odpowiedz Link Zgłoś