izis_2003 21.08.03, 19:22 Już czuc ją powolutko wieczorkiem. A na targu już są astry. Urlopy powoli sie kończą i dzieci coraz wiecej pod blokiem bo rok szkolny za pasem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda13 Re: Jesień nadchodzi 25.08.03, 21:00 ech szkoda szkoda uwielbiam lato i żar z niebios. W zimie mi tak zimno i nieprzyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Jesień nadchodzi 25.08.03, 21:54 Taaak,ale na razie czuc ja tak przyjemnie.Wieczorem pachnie wilgocia i liscmi z lasu:))Najgorzej bedzie jak przyjdzie plucha,a to juz na pewno niedaleko.Ale podobno w piatek ma byc u nas prawdziwe lato:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Jesień nadchodzi 04.09.03, 10:16 izis_2003 napisała: > No to byle do piatku :) tylko ktorego?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Jesień nadchodzi IP: *.resetnet.pl 04.09.03, 21:37 czarna33 napisała: > Taaak,ale na razie czuc ja tak przyjemnie.Wieczorem pachnie wilgocia i liscmi > z lasu:))Najgorzej bedzie jak przyjdzie plucha,a to juz na pewno niedaleko.Ale > podobno w piatek ma byc u nas prawdziwe lato:)))) Czarna trzymam za słowo - jutro jest piątek :D. ZOh Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Jesień nadchodzi 04.09.03, 22:31 A poszła a kysz ta zimnica. JA chce słonka, kolorowych liści i już. A te deszczycho i zimnica niech sobie leci do ciepłych krajów albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Jesień nadchodzi 09.09.03, 10:14 Słonko się zameldowało, trzymajmy je mocno za nogi, coby se nie poszło! Odpowiedz Link Zgłoś