Dodaj do ulubionych

Barska wkrótce wróci :)

28.02.08, 23:05
uprzejmie donoszę, że pani Joanna Barska powoli wraca do zdrowia, a
do nas na forum - najszybciej w przyszłą środę. :D niech się radują
i fani, i oponenci!
pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • esmeralda_2 Re: Barska wkrótce wróci :) 01.03.08, 22:29
      Cieszę się bardzo, że powraca do zdrowia. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: bosman na zdrowie!!! IP: *.centertel.pl 03.03.08, 12:15
      to dobra wiadomość :-)
      • joannabarska J E S T E M !!!!! 04.03.08, 15:29
        Jestem, smierc kliniczna nie jest tak straszna jak samo leczenie,gdy
        jest i ból, i skrępowanie drutami (kroplówki)i lezenie w
        pampersach, i kompetny brak siły.Pielegniarki są cudowne,
        cierpliwe,trzeba cos robic,bo zarobki ich slabiutkie, chyba ze maja
        (nie muszą?)tzw, prywatne boki. Dziekuje za troske, odezwę sie.
        Grunt,że zyje,
        • empi Re: J E S T E M !!!!! 04.03.08, 15:33
          Witam! :). Zdrowia i spokoju!
          pzdr.
        • joannabarska Do empi 04.03.08, 15:33
          Nie mam laptopa, moj dom(komputer jest otwarty dla wszystkich,ktorzy
          chca sie na forum tym czy tamtym podzielic I IP może byc zmyłką!
          • Gość: bosman pozdrawiam.... IP: *.centertel.pl 04.03.08, 15:36
            życzę zdrowia......
        • 4gwiazdki Re: J E S T E M !!!!! 04.03.08, 15:39
          No wreszcie.Może to forum wreszcie odżyje i znów będzie się na nim coś dziać.
          Zdróweńka życzę i wytrwałości w aktywności forumowej.
        • leniak Witaj 04.03.08, 19:23
          i chowaj się nam zdrowo...
          • joannabarska Re: Witaj 04.03.08, 19:40
            Wyczyszczenie kompa z przesylek to na razie ponad me siły.
            • esmeralda_2 Re: Witaj 05.03.08, 07:26
              Wszystko powoli, najważniejsze, że jesteś Joa. Proszę mi się nie przemęczać, bo
              pojadę do tego Lublina i Ci dam klapsa w pupę.
    • Gość: Paul Tow.Barska wiecznie zywa slonce forum jest z nami! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 05.03.08, 08:50
      • Gość: psychiata Paul,to jeden z tych mocno trzepnietych IP: *.it-net.pl 05.03.08, 22:31
        Szpital w Abramowicach zaprasza!Drzwi dla ciebie zawsze otwarte.
        Hasło:Paul z forum
        • Gość: folkatka WITAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 22:43
          Witam serdecznie Pani Joanno. Zdrowia życzę.
      • 4gwiazdki Re: Tow.Barska wiecznie zywa slonce forum jest z 09.03.08, 10:24
        paul,jeśli ci nie odpowiada to forum,to nc nie stoi na przedszkodie,abyś założył swój wątek.
        A wogóle netykieta oraz kultura osobista nie pozwala na ubliżanie innym.
        Czyżby "odwaliło" z powodu nieobecności w Lublinie?
    • dzika_zdzicha Re: Barska wkrótce wróci :) 07.03.08, 01:55
      Warszawa pozdrawia Barską!!! ;)
      • off_nick Re: Barska wkrótce wróci :) 07.03.08, 16:03
        Podlasie też pozdrawia Panią Joasię;-)

dzika_zdzicha >
        • joannabarska Jest i widzi 08.03.08, 13:04
          Jestem,ale po 3 miesiaca lezakowania w szpitalnych łożkach trudno
          przyzwyczaic sie do pozycji siedzącej przy kompie A smierc kliniczna
          nie ma żadnego tunelu do jakiejs jasnosci.Ksieza w szpitalach to
          osobna sprawa. Jeden zamknalby prof. Seniszyn w Abramowicach. Tak
          ksiadz denerwuje niektorych ludzi przed operacja. Mam i inne
          kwiatki. Przeszłam z ks. A. na "pan".A w klinikach czuja sie oni
          przewaznie jak w kosciele. W Nałeczowie np msza w salce
          telewizyjnej, a niedzielna - w stołówce. Miałam dosc tego wycia.
          • wampir-wampir Re: Jest i widzi 09.03.08, 09:34
            Ty miałas dość, ale innym jest to potrzebne. Tolerancji trochę,
            proszę...
            • Gość: joAnna Re: Jest i widzi IP: *.it-net.pl 09.03.08, 10:35
              Tolerancja tolerancją,ale.....czytaj watki ze zrozumieniem.
              Tu nie chodzi o czary mary w wykonaniu przebierańca w damskie ciuszki.Tu chodzi o to,że zamiast czarną magię odstawiać w miejscu do tego przeznaczonym-klecha zajmuje salkę telewizyjną lub stołowkę.
              • wampir-wampir Re: Jest i widzi 09.03.08, 11:09
                ZAjmuje innych niż Ty pacjentów tym zajęciem. Czytaj ze
                zrozumieniem...;-)))
                • wampir-wampir Dla Ciebie Joasiu... 09.03.08, 11:33
                  www.poezje.hdwao.pl/wiersz_1363-z_wiatrem_krzysztof_kamil_baczynski.html
                • esmeralda_2 Oj jej znowu się zaczyna to co autor miał na myśli 09.03.08, 11:51
                  bardzo tego nie lubiłam,
          • elan13 chyba trochę wstyd pani Barska 09.03.08, 11:42
            Absolwentka KUL-u zwraca się do księdza katolickiego per "pan"?
            Chyba trochę wstyd.

Niedawno w programie "Warto rozmawiać" zacytowano fragment
            broszury, jaką środowiska biedroniowe rozprowadziły w gimnazjach,
            bedący instrukcją homoseksualnych technik pieszczenia językiem
            odbytu. Zaproszona Skrzeczyszyn stwierdziła, że nie ma w tym
            rozprowadzaniu nic złego i trzeba wspierać (w ten sposób) edukację
            seksualną wśród młodzieży. Obecny poseł Palikot mało się nie
            porzygał z obrzydzenia i oburzony zagroził Pospieszalskiemu, że
            zaraz opuści program.

Czy zatem rzeczona Skrzeczyszyn nie wymaga terapii w ośrodku typu
            Abramowice?
            • Gość: rada parafialna Re: chyba trochę wstyd pani Barska IP: *.it-net.pl 09.03.08, 15:06
              ...Absolwentka KUL-u zwraca się do księdza katolickiego per "pan"?...
              A jak miała się zwracać?-per proszę pani?Ale chyba tak by było lepiej.No bo jak by nie było,ktoś kto nosi sukienkę to albo kobieta albo tranwescyta.
              • elan13 Re: chyba trochę wstyd pani Barska 09.03.08, 16:25
                Gość portalu: rada parafialna napisał(a):

> ...Absolwentka KUL-u zwraca się do księdza katolickiego
                per "pan"?...
                > A jak miała się zwracać?-per proszę pani?Ale chyba tak by było
                lepiej.No bo jak
                > by nie było,ktoś kto nosi sukienkę to albo kobieta albo
                tranwescyta.

A tych w "sukienkach", ze zdjęcia poniżej też nazwiesz <rado
                parafialna> kobietami z brodą, albo transwescytami (pisownia
                oryginalna)?

fzp.jewish.org.pl/images/spotkania/pasz.jpg

A może uważasz, że na portalu GW - organu środowisk semickich i
                filosemickich wypada prymitywnie wyśmiewać strój księdza
                katolickiego, ale stroju rabina już nie?
                • Gość: PJ Znowu to samo IP: *.it-net.pl 09.03.08, 17:50
                  Emerytowany "dziennikarz", chwalca "legendarnego" Che,Castro, 22 VII
                  i innych "rzeczy" w tym stylu, powrócił. Zdawać by się mogło, że
                  poważna choroba, wiek spowodują pewne wyciszenie, ale gdzie tam.
                  Znowu atak na księży, za chwilę będzie PiS, Kaczyńscy i tak dalej.
                  To prawda, że jak ktoś całe życie chodził na czworakach to nigdy się
                  nie wyprostuje. Smieszą mnie te nawoływania w stylu pani Joanna,
                  pani Barska, bo gościu ma damski nick: joannabarska. Co do postu
                  joAnny. Czy byłaś/eś kiedyś w sanatorium, albo w pensjonacie. Tam
                  stołówka jest czynna w określonych godzinach; co komu przeszkadza,
                  że na godzinę, przecież nie na więcej, zamieni się w kaplicę. Czy
                  naprawdę Cię to tak razi. Że chorzy mogą wysłuchać Mszy św.na
                  miejscu. Odpowiedzi nie oczekuję, ale tak wyglądają chamskie
                  zachowania.
                  • Gość: bosman ano szkodzi to...... IP: *.lublin.mm.pl 09.03.08, 19:53
                    że katabasy bezczelnie wpier....ja się juz wszędzie,czy proszeni,
                    czy nie. Czy w sanatorium kaplicy nie ma? Czy nie napisała że raz w
                    stołówce a raz w salce telewizyjnej? Won z czarnymi do kruchty!
                    Jasne gościu?
                    • Gość: tomekjot Re: ano szkodzi to...... IP: *.gprs.plus.pl 09.03.08, 20:05
                      ano nie ma bo czerwoni to zlikwidowali.

a czy nie ,mozna pójśc na ręke chorym i odprawić im msze , w sposób
                      taki aby nie musieli wychodzić na mróz
                      • elan13 Re: ano szkodzi to...... 09.03.08, 20:20
                        Gość portalu: tomekjot napisał(a):

> ano nie ma bo czerwoni to zlikwidowali.
                        >
                        > a czy nie ,mozna pójśc na ręke chorym i odprawić im msze , w
                        sposób
                        > taki aby nie musieli wychodzić na mróz

Nie sadzę, żebyśmy w Polsce, kraju katolickim musieli prosić o to,
                        żeby pójść na rękę i móc odprawiać mszę w sposób dogodny dla
                        pacjentów. A jak sie komuś nie podoba, niech jedzie leczyć się za
                        wschodnią granicę.

To ta <joannabarska>, to stary komuch-propagandzista? Z tym
                        studiowaniem na KUL-u też pewnie bujda. A ja do niego - pani
                        Barska... A fe!
                        • joannabarska Re: ano szkodzi to...... 10.03.08, 18:54
                          Na KUL-u lepiej poznałam księzy, choc byli wsrod nich wspaniali
                          ludzie takze. Wymarli na ogol.A czy wierzysz czy nie w moje
                          magisterium na tym uniwerku to mi wisi...
                    • Gość: PJ Re: ano szkodzi to...... IP: *.it-net.pl 09.03.08, 21:10
                      Radzę ci przeczytać to co napisałeś. I zastanowić się co to ma
                      wspólnego z dyskusją i moim postem. Wynika z tego, że poza chamstwem
                      nic innego nie potrafisz. Ale to ludzie będą decydować czy i gdzie
                      chcą uczestniczyć we Mszy św. A nie decydować za nich będą
                      nawiedzeni lewacy i "zwykłe" chamy. Jasne "gościu".
                      • Gość: rada parafialna Re: ano szkodzi to...... IP: *.it-net.pl 09.03.08, 21:17
                        To w takim razie do czego służą kaplice szpitalne (sanatoryjne),skoro ze stołówki czy sali telewizyjnej ksiądz robi arenę cyrkową?Przebiera się w różne kolorowe,haftowane fatałaszki,zakłada nocną koszulę i robi sobie cyrk w sali telewizyjnej nie pozwalając innym na oglądanie programów.A może w tym czasie leciała "plebania" lub jakiś inny program katolicki?
                        Ksiądz jakby mógł,to wszystkich chorych (lub kuracjuszy)umieścił by w jednej salce,a w pozostałej części budynku urządził sobie miejsce pracy.
                        P.S.Czy ktoś wie czy w trakci takich przedstawień zbierana jest kolekta (zwana też tacą)?
                        • esmeralda_2 Re: ano szkodzi to...... 10.03.08, 05:19
                          Ja mam małe pytanko, a kto by utrzymywał taką kapliczkę szpitalną, czy sanatoryjną.
                          • Gość: rada parafialna Re: ano szkodzi to...... IP: *.it-net.pl 10.03.08, 07:44
                            Takie kapliczki w szpitalach czy sanatoriach są!Ale sukienkowy woli czary mary w sali tv (gdy jest dobry program) albo w styołowce,gdy pora przygotowania do posiłku (przy okazji pleban wtrząchnie porządny posiłek)
                    • zesty Znaczy Panie Bosman... 10.03.08, 07:48
                      ...znaczy ja Panu "poszedlem na reke" w sprawie wycinania drzew przy
                      polskich szosach;-}. Znaczy ja bardzo Pana prosze, zeby Pan raczyl
                      poskromic swoj ostry jezyk jesli rozchodzi sie o wiare katolicka,
                      jej wiernych i sposob w jaki chszescijanie swa wiare celebruja.
                      Znaczy, rozumie Pan, znaczy ja tez rozumiem, ale wszystko ma swoje
                      granice;-}. Z gory dziekuje za zrozumienie i pomoc w w.w. "sprawie".
                      Pozdrawiam.
                      Uszanowanie,
                      Paul
                  • joannabarska To samo? Bedzie ostrzej! 10.03.08, 18:49
                    Atak na księży? kilka słów na nie, to atak? A dzis w "GW" opisanie
                    pedofilii ksiedza to tez atak? Nie robic swietych z powodu tego, ze
                    noszą sukienke. Ale prof. Senyszyn musi celnie uderzac w czarnych,
                    skoro tak sie do niej odnoszą. Ot, Polska, kraj spozniony w Europie
                    o kilka wieków. Che to wielka postac współczesnego swiata.
                    Sluchaliscie wczoraj Michnika na spotkaniu ze studentami w W-wie?
            • joannabarska Sam sie wstydz 10.03.08, 18:51
              Idiotyzm. Pan to słowo, które obraża? Nie daj sie,elanie,zwariowac.
              Sa księża pany ponad pany...
              • joannabarska A do roboty!!! 10.03.08, 19:14
                Zaproponowałam "panu księdzu" , aby pomogl chorym zmieniac pampersy
                i włączył sie czynnie do opieki. Zawsze mezczyzna ma więcej sil niż
                kobieta - pielegniarka!
                • wampir-wampir Re: A do roboty!!! 10.03.08, 19:21
                  Zaproponowałaś by kobietom zmieniał pampersy czy też oddział był ko-
                  e...???
                  • joannabarska Re: A do roboty!!! 10.03.08, 19:30
                    By zmieniał chorym pacjentom. O pacjentki bym sie bała... Wiele
                    wyzdrowieja...wiadomosci.onet.pl/1707363,0,0,32892,przeglad.ht
                    ml
                    • wampir-wampir Re: A do roboty!!! 10.03.08, 19:32
                      Aaa, nie można odnaleźć strony - pewnie jakiś hardkor, a ja głupi
                      Tarantino oglądam...;-)))
                      • joannabarska elanizm 10.03.08, 20:15
                        Na forum kazdy przedstawia w ł a s n e poglądy. Jak mamy się
                        głaskac, to po diabła nm takie forum potrzebne. Poglądy każda(y)
                        jakies tam zwykle ma. Po co jednak szukac dziury w całym? Studiowała
                        na KUL-,nie studiowała, propagandzista komuszy, nie propandzista.
                        Baba czy chłop? A co to kogo obchodzi? Nie bede zmieniała mózgu
                        (ma?)elana 13,niech się on odemnie odczepi. Chyba, ze będzie
                        dochodził do 80, wtedy mozemy pogadac, a tak - szkoda mi czasu!
                        Dozyj, chłopie(lub babo)!
                      • joannabarska wampir wampir 10.03.08, 20:39
                        www.gazetawyborcza.pl/1,75480,5004192.html
                      • 4gwiazdki Re: A do roboty!!! 10.03.08, 21:22
                        właściwy adres strony:
                        wiadomosci.onet.pl/1707363,0,0,32892,przeglad.html
                        (w 2giej linijce były 2 literki "ml").Czy to aż tak trudno było "rozszyfrować"?
                        • wampir-wampir Re: A do roboty!!! 11.03.08, 06:42
                          Nie wiem czy trudno... leniwy jestem... Ale wiedziałem, że to
                          hardkor....;-)))
                          • joannabarska Kultura w sutannie 12.03.08, 10:26
                            W którym lublskim szpitalu nie ma kaplicy,lub czegos,co ma sluzyc
                            jako kaplica? Po co nam lekarze? Księża wszystto załatwią. Za te
                            (podobno) jedyne 1800 zl na miesiąc (bez tak zw.boków). Za komuny
                            nie likwidowano kaplic w szpitalach, bo ich tam raczej nie
                            było.Księża dyskretnie pytali,czy moga porozmawiac. A teraz wchodzi
                            jeden z drugim,gasi telewizor bez pytania tych,co ogladają. Musze
                            uczyc takich kultury! I troche chyba poduczylam, bo na seminariach
                            to nie jest tematem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka