leniak 12.03.08, 09:26 o i to jest dobry tekst... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Re: Etyka w pigułce - gorycz Marca 12.03.08, 10:18 Jestem w tych 13 proc., choć byłam wowczas w Lublinie, a nie w stolicy. Dosc ciekawy tekst w ostatniej "Polityce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Gorycz inna IP: *.lublin.mm.pl 12.03.08, 11:36 prawdziwy zryw inteligencji (studentów), właściwie jedyny w powojennej historii w którym nie chodziło o michę, został przekręcony przez politruków w pamięci obecnych młodych na jakiś antysemicką hecę, która była rozgrywką między bandytami z pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Gorycz inna 12.03.08, 11:41 Podziwiam...Jakie to dla Ciebie,Jacku,proste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Gorycz inna IP: *.lublin.mm.pl 12.03.08, 12:05 wiem, ty zapewne wolisz historie o antysemityzmie wypitym przez Polaków w mleku matki, o tych bohaterach z pzpr co teraz gorzko żałują i za ten żal są witani szeroko otwartymi ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś