Gość: Taksobiepiszę Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 13:00 A Michnika brat był komunistcznym prokuratorem i nie wykonywał pustych , głupich gestów tylko słał ludzi na smierć. I co na to GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Takcisiębredzi...... IP: *.centertel.pl 19.03.08, 13:05 aż dziw bierze, na dworze tak paskudnie i zimno a ten ma gorączkę i bredzi. A może twój praprapraszczur u Szeli szlachtę wieszał a ty bezwstydnie patrzysz ludziom w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: UBekistan – europejska enklawa bezprawi 19.03.08, 13:04 Gość portalu: Policyjny Serwis I napisał(a): > --- Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka dlaczego GW się tym nie zajęła?? oceńcie (link) 19.03.08, 15:02 26.10.2006 powiadomiłem GW na 3 różne maile o propagowaniu symboliki nazistowszkiej: "proszę zwrócić uwage na poniższe zdjęcia Dody z ubranymi w SS-mańskie mundury osobnikami: muzyka.wp.pl/id,45998,size,2,galeria.html muzyka.wp.pl/id,45999,size,2,galeria.html muzyka.wp.pl/id,46001,size,2,galeria.html niestety zablokowano mi mozliwość zaprotestowania (blokada IP), więc proszę o stosowne działania z poważaniem stały czytelnik" bez echa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Czemu im wszystko kojarzy się z nazizimem ?!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 13:08 Rzymskim gestem pozdrawiali sie wszyscy narodowcy łącznie z zydowskimi. Zarówno ignoranci jak i perfidni intryganci powinni o tym wiedzieć.Mam nadziej iz chłopaki trafia na Sąd w polskim składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h3x Re: Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 13:08 Faszyzm jest teraz trendy, więc sprawa zostanie umorzona Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Trzech pederastów zamawia piwo ? 19.03.08, 13:12 Czy może ci zboczeńcy są starożytnymi rzymianinami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesiek Hola, hola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 13:20 On tylko pokazywał złym ludzio: "hola, hola, dokąd to". Albo twierdził, że to rzymskie pozdrowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k saluto romano to nie sieg heil 19.03.08, 13:22 a jak ktoś tego nie odróżnia, to ma problem: konserwatyzm.pl/content/view/2777/111/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmun A ja bym dał 5 lat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.08, 13:30 I żeby go jeszcze nauczyli trochę historii w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galanonim Re: A ja bym dał 5 lat IP: 212.125.240.* 19.03.08, 13:32 5 lat pracy u O/D Rydzyka chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Wolność zagrożona !! IP: *.eranet.pl 19.03.08, 13:33 Dokąd prowadzi ta droga? Kiedy za machnięcie ręką ściga prokurator? czy nie do społeczeństwa totalitarnego? Relatywizm GW jest porażający - macanki pederastów na paradach, krucyfiksy z penisem, nie mówiąc o koszulkach z mordercą Guevarą nie stanowią wg niej podstaw do wszczęcia jakiegokolwiek śledztwa, ale niech tylko człowiek zasugeruje, choćby ironicznie, prześmiewczo - że macha ręką w charakterystycznym geście - i już nadaje się do odsiadki. Prostackość i fanatyzm tego rozumowanie, tzn. machnięcię ręką = III Rzesza = gazowanie Żydów jest przerażająca.. No ale to nie dziwi, zważywszy ile mamy Faszystowskich Antyfaszystów w GW i duchowo-materialnych przyleglościach. Odpowiedz Link Zgłoś
the-dubliner Re: Wolność zagrożona !! 19.03.08, 13:45 po wizycie w obozie (wycieczka) wiem, jak malo w glowie trzeba miec by propagowac nazizm/faszyzm :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx mogą go cmoknąć w pąpę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.08, 13:41 to nie jest faszystowskie pozdrowienie tylko rzymskie i mogę sobie je stosować jak chcę i kiedy chcę. żadna buraczana prokuratura nie będzi mnie pouczać moralności. a wymyślanie że to jest propagowanie faszyzmu jest tak tępę jak polski wymiar sprawidliwości, a raczej pseudo sprawiedliwości. buuuuahahhaaaahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snajper Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.pse.pl 19.03.08, 13:58 @sharn1 za co te brawa?? Prezentujesz ten sam poziom co goście ze zdjęcia. Oni poprostu wykonali gest tzw."salut rzymski", a że komuś kojarzy się z Hitlerem i nazistami to jego problem. Ostatnio sąd przyznał rację chyba jakieś oragnizacji młodzieżwo-politycznej, która została o to samo została oskarżona. Salut rzymski to nic złego salutowano tak już w starożytnym Rzymie... wiec gościom ze zdjęcia mozecie naskoczyć hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Syn burmistrza Łęcznej się doigrał 19.03.08, 14:26 To była I R O N I A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.08, 14:02 Pytanie tylko, czy GW musiala tez to zdjecie pokazac. Nie wystarczylo napisac o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Czy to taki sam "faszystowski" " Sieg Heil" ?_____ 19.03.08, 14:10 Czy to taki sam "faszystowski" " Sieg Heil" jaki cie trzej ONR-owcy wykonali pod pomnikiem Powstancow Slaskich? No bo jesli taki sam jak w tamtym wypadku, to to wcale nie jest zaden "Sieg Heil" tylko wyciagnieta reka w gore dla oddania holdu. Zreszta, w podobny sposob na calym swiecie wyciaga do gory reke miliony fanow na koncertach rockowych, zielonoswiatkowcy czczacy Boga, katolicy witajacy Papieza, kibice pilkarscy swietujacy zwyciestwo swojej ulubionej druzyny, itd, itp. Zeby byl "Sieg Heil" to - jak chyba juz powiedziala sedzina w sprawie trzech mlodych z ONR - musi byc dokldnie taki znak jaki robili hitlerowcy a nie tylko podobny, i musi byc INTENCJA robienia hitlerowskiego znaku i rowniez GLOSZENIE faszystowskiej ideologii. Jesli ktos tylko podnosi reke do gory to nie mozna od razu zakladac, ze daje znak "Sieg Heil". Podejrzewam, ze jakies przewrazliwione lewackie ekstremistyczne grupki niby wszedzie tropia "faszyzm", a tak naprawde chodzi im o walke z organizacjami o charakterze narodowym i patriotycznym bo chca zniszczyc polskosc i chca by Polacy stali sie bezwolna masa ktora bedzie mozna latwiej manipulowac i zmuszac do przyjmowania "postepowej" ideologii. Trzeba wiec nie tylko patrzec kto jest oskarzany ale trzeba za kazdym razem DOKLADNIE sie przyjrzec kim jest oskarzajacy. Wtedy prawdopodobnie sie okaze, ze w 100 procentach przypadkow oskarzajaca jest faszystowsko-stalinowska ekstrema lewacka. I wszystko juz bedzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Czy to taki sam "faszystowski" " Sieg Heil" ? 19.03.08, 14:15 mialo byc: Czy to taki sam "faszystowski" " Sieg Heil" jaki jacys trzej ONR- owcy wykonali pod pomnikiem Powstancow Slaskich, o ktorym pisala prasa pare tygodni temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel chory kraj gdzie się czepia gestu pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 14:41 Jesteśmy chorym społeczenstwem przykłdow jest wiele i ten również śwaiadczy o zacofaniu Zamknijmy do więźnia wszystkich kierowców którzy robią to na co dzień. Obetnijmy pisiory bo gwałciciele też to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: chory kraj gdzie się czepia gestu pozdrowieni 19.03.08, 14:49 Gość portalu: gargamel napisał(a): > Jesteśmy chorym społeczenstwem przykłdow jest wiele i ten również śwaiadczy o > zacofaniu Zamknijmy do więźnia wszystkich kierowców którzy robią to na co dzień > . > Obetnijmy pisiory bo gwałciciele też to robią. Ty jesteś idiotą od urodzenia czy też może niedawno upadłeś na głowę ze stołu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin to "oskarżyciele" są chorzy a nie kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 14:49 Mam nadzieje iż przytrafi im sie Sąd o składzie p o l s k i m Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: to "oskarżyciele" są chorzy a nie kraj 19.03.08, 15:07 Gość portalu: Rzymianin napisał(a): > to "oskarżyciele" są chorzy a nie kraj Tez tak uwazam. tylko nie jestem pewien czy chorzy sa na stalinizm czy na trockizm? I ciekawe czy te chorobe da sie leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Re: to "oskarżyciele" są chorzy a nie kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 15:27 Ja bym raczej obstawiał wpływy Bronsteina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: to "oskarżyciele" są chorzy a nie kraj ? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 19.03.08, 15:59 Mam nadzieje iż przytrafi im sie Sąd o składzie p o l s k i m -------------------------------------------------------------------- Jaki tam "Rzymianin"... dla mnie ta wypowiedz na forum to tylko i wylacznie kolejny przyklad pisaniny autorstwa malego, szmatlawego ksenofoba, ultra-nacjonalisty, czy tez calkiem pospolitego "faszola"! Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Koniecznie trzeba ukarac 19.03.08, 14:59 Koniecznie trzeba karać wszystkich co mają włosy ostrzyżone na jeża (ja też), także tych co to rękę podnoszą do góry. Oba te czyny są karygodne podobnie jak dawniej odwrócenie się na wschód i pierdnięcie z całej mocy bynajmniej nie perfumami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spring Re: Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: 193.188.253.* 19.03.08, 15:00 Ale za brak wiedzy kopa w dupe lub jakas szczegolna nagrode za wysluchiwanie dzwiekow ze zdjec. Od kiedy "Sieg heil" to jest gest ? "Sieg heil" tojest okrzyk ale dla takiego szmatlawca jak GW i jej pseudo dziennikarzyny nie ma znaczenia, wazne zeby byc pierwszym, "dowiedziec sie z wiarygodnego zrodla" itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxskinxxx Re: Syn burmistrza Łęcznej się doigrał 19.03.08, 15:11 skąd GW wie, że to był gest(?) Sieg heil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: 195.136.177.* 20.03.08, 14:42 w tym sek ze oni gowno wiedza szkoda ze nie chca sie przyznac ze ich wlasciciel to komuch!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.08, 15:16 Wiek nie posiada patentu na mądrość, tak samo siwa broda lub łysina, tak samo mlodość nie posiada patentu na głupote i nieodpowiedzialność.Tak samo kto sie ku... urodzi to świętym nie zdechnie.Wychowanie bez bata żrebaka,jest tragedią dla konia gdy dostanie batem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteryk Co to za rozebrane pedały ?! IP: *.net-serwis.pl 19.03.08, 16:14 Tych 3. zboczeńców zamawiających zboczonego kliena ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Gazeta sama propaguje... IP: *.sofrecom.pl 19.03.08, 16:26 ...te gesty. Dlaczego to zdjęcie jest na stronach gazety? Czy tak może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteryk. Re: Gazeta sama propaguje... IP: *.net-serwis.pl 19.03.08, 18:11 Gość portalu: Mirek napisał(a): > ...te gesty. Dlaczego to zdjęcie jest na stronach gazety? Czy tak może być? Gazeta pokazała tylko trzech rozebranych pederastów. I tyle. Naomiast nie pokazała ich w czasie stosunków oralno-analnych. Zrozumiał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: 195.136.177.* 20.03.08, 10:53 Wy debile wiecie kto to Dmowski na jego pogrzebie tez byl pokazany ten gest i to nie musio byc sieg heil tepaki a wiecie dlaczego tak napisaliscie bo wasza gazeta to gazeta **** i boicie sie takich ludzi jak oni!! SZCZERBIEC ostatni bastion prawdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: 195.136.177.* 20.03.08, 11:00 a podobno wlascicielem gazety wyborczej jest komunista czy to was boli?? Odpowiedz Link Zgłoś
japolan Syn burmistrza Łęcznej się doigrał 20.03.08, 18:24 Dobry wieczór, 1. Proszę spojrzeć na plik filmowy: myvi.ru/ru/videodetail.aspx?video=105217b5b4bb40559f26316d592769f1&ap=0 Jeden z bohaterów filmu zachowuje się w sposób kontrowersyjny, zwłaszcza w świetle współcześnie panujących kryteriów oceny - szczególnie chodzi o sekundy: 42 - 44. Czy ktokolwiek w państwie, w którym było mnóstwo ofiar hitleryzmu, jest ścigany? 2. W serwisie "Nasza klasa" widziałem różnież inne niemądre zdjęcia. W jakimś stopniu zdjęcia wpływają na ocenę osoby. Czy jednak stać nas na to, by oddelegowywać śledczych do buszowania po wskazanym serwisie? Ośmielam się wątpić. 3. Jeśli interpretacja przedmiotowego zdjęcia jest prawidłowa, to jakim prawem zdjęcie owo zamieszczono w gazecie? Czy ktoś będzie ścigany za publikację zdjęcia? Sądzę, że nie. W oparciu o jakie kryteria wolno uznać, że - publikując to samo zdjęcie - internautę można ścigać, a redakcję można zostawić w spokoju? Czy są to kryteria prawne, czy też jakieś inne? Jeśli inne, to jakie? Czy każde nietypowe zachowanie zasługuje na uruchamianie machiny państwowej? Kiedyś panowała reguła: "De minimis non curat praetor." (chodziło o to, że pretor nie zajmuje się dribiazgami lub bzdurami). Z poważaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 20:14 Ano tak to się dzieje już od młodości . W szkole w której uczę , uczeń wszedł mi do klasy po dzwonu też z takim gestem i okrzykiem . Skończyło się na przyrzeczeniu poprawy i przeprosinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.kalisz.mm.pl 23.03.08, 11:16 Ja bym ich za karę umieścił na dwa miesiące w hitlerowskim obozie koncentracyjnym. Tylko skąd teraz wziąć taki obóz? A może to panisko chce takiej władzy i obozów dla przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Syn burmistrza Łęcznej się doigrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.08, 11:39 ludzie - mieszkańcy Łęcznej - powinni jako wyborcy zainteresować się "profilem" ojca tego faszysty, a nawet doprowadzić do jego odwołania. Zwykłą ściemą jest, że zasłania się dorosłością synalka. Odpowiedz Link Zgłoś