lek.lek 10.04.08, 15:42 Inteligentni ludzie Tego, co ma oczy... vege.pl/plik_zdj/1107.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edico Re: Intelientni ludzie 10.04.08, 15:50 Niechcąco dotknąłeś bardzo poważnego i na ogół nieznanego problemu. Naukowcom udało się znaleźć zwierzęta, które są bardzo podobne do ludzi. Tymi zwierzętami są właśnie świnie. Narządy wewnętrzne ludzi i świń mają podobną budowę i wielkość, więc chirurg mógłby sobie poradzić z połączeniem narządu świni z naczyniami krwionośnymi organizmu człowieka. W dodatku świnie jako jedne z ulubionych zwierząt hodowlanych już od dawna towarzyszą człowiekowi pokonując ostre zakręty ewolucji :) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Intelientni ludzie 10.04.08, 15:52 Po za tym świnie są bardzo inteligentne, wrażliwe i łase na pieszczoty:)) Są tez bardzo czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Intelientni ludzie 10.04.08, 16:05 Zgadza się. Z ciekawostek można dodać, że - jeżeli można wierzyć przekazom medialnym - dobrze zachowują się podczas spacerów na smyczy. Mało tego, gdzieś w TV przed paru laty pokazywano taką świnię, która miało nawet obronić właścicielkę przed napastnikiem. Nie wiem, na ile to prawda, ale fama wydaje się być bardzo pozytywna w tym zakresie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Intelientni ludzie 15.04.08, 18:01 edico napisał: > Zgadza się. Z ciekawostek można dodać, że - jeżeli można wierzyć przekazom > medialnym - dobrze zachowują się podczas spacerów na smyczy. Mało tego, gdzieś > w > TV przed paru laty pokazywano taką świnię, która miało nawet obronić > właścicielkę przed napastnikiem. Nie wiem, na ile to prawda, ale fama wydaje si > ę > być bardzo pozytywna w tym zakresie :) > > Pozdrawiam > Więc jeśli ktoś do mnie mówi "Ty świnio" wcale nie powinienem się obrażać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Intelientni ludzie 15.04.08, 18:13 Myślę, że nie, ponieważ sformułowanie takie epitetu świadczy raczej o nieuchronnym oddaleniu adresującego od tego, co niosą za sobą osiągnięcia nauki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina.log Re: Intelientni ludzie 14.04.08, 15:07 Chcę być świnką: vege.pl/plik_zdj/405.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Intelientni ludzie 15.04.08, 18:14 Twarz bardziej przyjazna, niż wielu ludzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś