gregor_tg 09.05.08, 17:17 Witam serdecznie :) Czy ktoś może wie czy busy Anmar jadą w kierunku Kazimierza i z powrotem zatrzymują się na ul. Nałęczowskiej w pobliżu skrzyżowania z Kraśnicką? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m2 Re: Busy Anmar - Przystanki? 09.05.08, 18:53 Pytasz na którym drzewie zatrzymują się? Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_tg Re: Busy Anmar - Przystanki? 10.05.08, 13:08 Wiem, że ilość wypadków, w których "główną rolę" odgrywają busy, może być wynikiem humorystycznych docinek ;) Ale chodzi mi jak najbardziej o przystanki :) Jak kiedyś jechałem do Nałęczowa, to bus się tam zatrzymywał, ale bus jechał chyba tylko do Nałęczowa :) Więc może ktoś po prostu wie i ma pewność czy busy jadące do Kazimierza i z Kazimierza zatrzymują się też na PRZYSTANKACH na Nałęczowskiej w pobliżu skrzyżowania z Kraśnicką?:) Mam nadzieję, że na tyle się jasno wyraziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekjot Re: Busy Anmar - Przystanki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 14:26 z pewnością, gdyby busiarz wpisał we wniosku- przystanki gdzie chce sie zatrzymywać to mógłby to robić. Ale busiarze maja dziwną skłonność do omijania miejsc, gdzie sa kontrolę, więc dla swietego spokoju wpisują tylko przystanki krańcowe. a pózniej jęcza na forach, ze ITD ich sciga Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Busy Anmar - Przystanki? 10.05.08, 14:08 oby się nie "zatrzymywały" na przystankach, to już lepsze drzewo niż bus koszący ludzi na przystanku Odpowiedz Link Zgłoś