redakcja_lublin 14.09.03, 17:20 Po wygranej z Dospelem Katowice Górnik Łęczna nadal liderem. Czy to przypadek czy potwierdzenie wysokiej klasy? Co sądzicie? ws Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toniebylemja Re: Górnik liderem 14.09.03, 17:40 witamy po wakacjach panie wlodziemirzu :) a gornik, no coz jedyna pozytywna wizytowka regionu :( trzymamy kciuki w nastepnej kolejce Odpowiedz Link Zgłoś
pani_miloszowa Re: Górnik liderem 14.09.03, 17:42 jak to jedyna...???? pozytywna....??? a moj mezus - to coooooo???? pies???? cala polska go zna... a ja wcale nie wiem co to za gornik.... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Górnik liderem 14.09.03, 18:52 Oby tak dalej. Miejmy tylko nadzieję, ze piłkarzom z Łęcznej sława do głów nie uderzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadafi Re: Górnik liderem IP: 212.182.109.* 14.09.03, 19:06 róznica pomiędzy Górnikiem a większością klubów jest taka jak między Bogdanką a resztą kopalń w Polsce. Każdy wie jaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Górnik liderem 14.09.03, 19:26 Wydobywają najdrożej w Polsce węgiel i jeszcze to im się opłaca. Jedyne co mnie martwi, to to ,że sprzedajemy głównie te zakłady, które dobrze properują, często po to żeby przestały. Bo ja, jeżeli miałbym dwa samochody sprawny i grata, to wolałbym pozostawić sobie ten sprawny, a opchnąć grata... U nas, w gospodarce krajowej robi się jednak odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Górnik liderem IP: *.szel-sat.com.pl 14.09.03, 19:29 Co? Kto? Dzie? Kto z kim grał i wygrał i gdzie liderem? Jężeli jest jakimkoliwiek liderem to serdeczne gratulacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_miloszowa Re: Górnik liderem 14.09.03, 19:58 4 do kola? to prawda? to ile oni za to wzieli? to kupili czy sprzedali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma2003 Re: Górnik liderem IP: *.szel-sat.com.pl 14.09.03, 21:08 pani miłoszowa to od razu musi tak po jackowemu: ile dali komu sprzedali itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Górnik liderem IP: *.lublin.mm.pl 14.09.03, 22:53 Typowa sensacja jednego sezonu (jak Odra i GKS w porzednim). Moze nawet bedzie wysokie miejsce pod koniec sezonu (puchary??), ale kiedys bajka sie skonczy. Najwazniejsze, ze sa warunki do dalszego rozwoju, ciezko pracowac i moze Górnik zadomowi sie w I lidze na dluzej (choc pewnie juz bez P. Bugaly). Odpowiedz Link Zgłoś