Gość: m IP: *.chello.pl 19.05.08, 17:08 Mam zaplanowaną biposję piersi w Top Medicalu. Proszę o opinie, czy któraś z Was miała to badanie, czego mam sie spodziewać? Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lublinianka Re: biosja piersi IP: *.pronet.lublin.pl 19.05.08, 18:27 Ukłuli, pobrali próbkę i po krzyku:). Nie bolało. Ważne by lekarz robił biopsję oglądając guzek na monitorze, a nie tylko na podstawie zdjęcia i ręcznego dotyku. Bo podobno można nie trafić. Miałam tak robione badanie w Lux-medzie, a potem się okazało, że trzeba jeszcze raz biopsję powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: biosja piersi IP: *.chello.pl 14.06.08, 12:32 kto robił Pani biopsję w Luxmedzie, nie wiem do kogo mam iść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: biosja piersi IP: *.chello.pl 14.06.08, 12:44 czy iśc do dr Konratowicz w Sanitasie czy do dr Wakowicz w Luxmedzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: biosja piersi IP: 87.246.214.* 14.06.08, 14:20 W Lux-Medzie miałam biopsję robioną przez dr Kowaczyka z Centum Onkologii i serdecznie odradzam tego pana. Biopsję miałam później robioną w centrum Onkologii, ale byłam tak zdenerwowana, że nie pamiętam nazwiska lekarza:(. Tych dwóch lekarzy o których pytasz nie znam zupełnie i nic o nich nie słyszałam. Natomiast w Medicosie przyjmuje dr Sołowiej (z centrum Onkologii), bardzo dobry lekarz i po prostu dobry człowiek. Zadzwoń może tam i zapytaj, czy wykonuje biopsje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: biosja piersi IP: 212.106.28.* 30.06.08, 08:05 Odradzam zdecydowanie dr Kowalczyka z Centrum Onkologii, miałam robioną przez niego biobsję-nie mógł trafić igłą w guzek, w efekcie trwało to kilka minut i bolało mnie do tego stopnia, źe prawie zemdlałam zrobił mi się wielki siniak a pierś bolała mnie jeszcze kilka dni, do tego bardzo niesympatyczny człowiek. Polecam natomiast dr Madej, u której miałam robioną biobsję po raz pierwszy -nawet nie poczułam ukłucia, do tego wszystko szybko i pani dr bardzo sympatyczna. Niestety nie wiem gdzie teraz przyjmuje (kilka lat temu była na Szwajcarskiej) Odpowiedz Link Zgłoś