Gość: laser IP: *.devs.futuro.pl 07.01.02, 14:46 Stało się to w dziś w nocy i długo oczekiwany moment wreszcie nadszedł. (:o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! 07.01.02, 14:52 Laserku, czy my się dobrze domyslamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! IP: *.devs.futuro.pl 07.01.02, 14:59 Tak Ronju, waży 3310g i ma 55cm wzrostu. Jest poprostu śliczna.Synek chce ją nazwać Gabrysia. Tak jak za pierwszym razem ,dzielnie żonce asystowałem. (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Sto lat, sto lat.... 07.01.02, 14:56 ....zarowno rodzicom, jak i slicznej, jak mniemam pannie, ktorej dopiero teraz przyjdzie swiat poznawac. Oby samych dobrych ludzi spotykala w zyciu. Serdecznie gratuluje i zycze wiele pociechy. Imie juz wybrane??? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Sto lat, sto lat.... 07.01.02, 15:10 Gabrysia śliczne imię!!!! Gratuluję, a najbardziej Twojej żonie - ogromny bukiet kwiatów się jej należy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! IP: *.extern.kun.nl 07.01.02, 15:20 wow, ale jazda :))))))))) gratulacje serdeczne :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! IP: 192.168.0.* 07.01.02, 15:29 Gość portalu: laser napisał(a): > Stało się to w dziś w nocy i długo oczekiwany moment wreszcie nadszedł. (:o) Hurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaa!!!!!!!!!!!! Gratuluję:))))))))))))))))))))))))))))))))))) To już jest parka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się czują obie kobietki?????? A jak się czuje tata????????????? Nie rośnie zdrowo, niech się pięknie rozwija ta Lublinianka na pociechę Rodzicom i Lublinowi :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! IP: *.devs.futuro.pl 07.01.02, 15:42 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > > Hurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaa!!!!!!!!!!!! > Gratuluję:))))))))))))))))))))))))))))))))))) > To już jest parka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Jak się czują obie kobietki?????? > A jak się czuje tata????????????? > Nie rośnie zdrowo, niech się pięknie rozwija ta Lublinianka na pociechę > Rodzicom i Lublinowi :))))))))))) Kobietki czują się dobrze i obie są urocze,a ja jak wracałem rozdygotany ze szpitala to mnie patrol milicji zatrzymał.Wyglądałem chyba podejrzanie,bo kazali mi dmuchać w alkomat. Muszę tu przyznać,że obsłudze w szpitalu nic nie mogę zarzucić. /Al.Kraśnicka/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! 07.01.02, 15:52 Gość portalu: laser napisał(a): > Kobietki czują się dobrze i obie są urocze,a ja jak wracałem rozdygotany ze > szpitala to mnie patrol milicji zatrzymał.Wyglądałem chyba podejrzanie,bo kazal > i > mi dmuchać w alkomat. > Muszę tu przyznać,że obsłudze w szpitalu nic nie mogę zarzucić. /Al.Kraśnicka/ Z tego wrażenia to napisałeś hm milicji;) A ten patrol był wyrozumiały czy Cię "skaleczył"???????? Uściskaj swoje Kobietki od nas???????? Brawo obsługa szpitala !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! 07.01.02, 16:20 Słyszałam już pochwały na temat tego oddziału położniczego! Córkę i synka w górę! Hop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! IP: *.devs.futuro.pl 07.01.02, 16:20 Ta "milicja" to cały mój obraz i stan ducha w dniu dzisiejszym.Dodam,że miałem napisać krótko MO,ale się zreflektowałem i wyszła "milicja". (:o) Z uwagi,że przez parę dni rękę trzymałem na pulsie,to nic nie piłem co zawierało alkohol,a policjanci przypomnieli mi żebym po drodze na stacji paliw się zaopatrzył odpowiednio do sytuacji. ps. wiadomość z ostatniej chwili: żonka dzwoniła i mówiła,że niunia ciągle doi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! 07.01.02, 16:27 Gość portalu: laser napisał(a): > ps. wiadomość z ostatniej chwili: żonka dzwoniła i mówiła,że niunia ciągle doi. Laserku:)))) Już tak będzie całe życie, ha, ha :)))) Wiadomo! Kobieta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Przybyła nam nowa lublinianka !!! 07.01.02, 16:32 Będzie się rzucała na życie i czerpała z niego radość całymi garściami!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Moje Gratulacje!!!! IP: 216.194.3.* 09.01.02, 02:47 Calej wspanialej Rodzince Gratuluje i zycze wszystkiego naj,...duzo zdrowia, szczescia i wszelkiej pomyslnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Czy wybraliscie juz imie dla uroczej lublinianki? IP: 216.194.7.* 09.01.02, 17:26 Jesli nie proponuje: Victorie, Olivie, Alexandre, Natalie, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Czy wybraliscie juz imie dla uroczej lublinianki? IP: 192.168.0.* 09.01.02, 17:41 Gość portalu: mops napisał(a): > Jesli nie proponuje: Victorie, Olivie, Alexandre, Natalie, > Pozdrawiam. Laser wyżej napisał, że synek wybrał imię - Gabrysia :) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Czy wybraliscie juz imie dla uroczej lublinianki? 11.01.02, 11:42 Laser:))) Czy nasze lublinianki wróciły już do domu????????? A jak się czują????? Odpowiedz Link Zgłoś