prawdziwykursant 25.06.08, 11:28 hej czy wiecie może czy to dobry ośrodek? bo chce się zapisać na kurs. czekam na odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: prawo jazdy Rozpęd? 25.06.08, 18:37 Użyj szukajki forumowej, temat regularnie wałkowany. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: prawo jazdy Rozpęd? IP: 213.25.120.* 25.06.08, 21:01 Według mnie jeden z lepszych! Podchodza jak do człowieka a nie jak do debila który nic nieumie! Bardzo dobrze tłumaczą! Wszystko dokładnie i spokojnie! Śmiało sie zapisoj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: prawo jazdy Rozpęd? 25.06.08, 21:08 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Według mnie jeden z lepszych! Podchodza jak do człowieka a nie jak > do debila który nic nieumie! Bardzo dobrze tłumaczą! Wszystko > dokładnie i spokojnie! Śmiało sie zapisoj!!!!!! A ile "uczelni" tego typu miales okazje lepiej poznac, zeby teraz moc doradzac? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: prawo jazdy Rozpęd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 08:08 na szczęście jedna. Z opowieści moich znajomych wiem ze niektóre szkoły poprostu sobie jezdza po lublinie i tyle,olewaja parkowania,ronda itp. Tam mnie przynajmniej nauczyli jezdzic a moich znajomych niestety nie.POZDRO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: prawo jazdy Rozpęd? IP: *.chello.pl 26.06.08, 17:49 Zgadzam się z Bartkiem. Ja też uczyłam się w Rozpędzie i jestem BARDZO zadowolona. Ja też od znajomych słyszałam jak to szkoły biorą kase i stoją w korkach albo 15 godzin na placu. A potem idziesz na egzamin i nic nie umiesz :\ Ze stwojej strony mogę także z pełnym przekonaniem polecić tą szkołę!! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: prawo jazdy Rozpęd? IP: *.chello.pl 26.06.08, 17:50 I jeszcze link do bloga jeśli ktoś by chciał dowiedzić się czegoś więcej :) csk-rozped-lublin.bloog.pl/.?ticaid=66239 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doświadczony Rozpęd IP: *.centertel.pl 26.06.08, 21:33 Witam!A ośrodek Rozpęd idzie na łatwizne i reklamuje sie na forum...nieładnie...troche taktu...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Rozpęd IP: *.chello.pl 27.06.08, 19:50 hehe...a konkurencja powinna mieć trochę godności :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Rozpęd IP: *.chello.pl 28.06.08, 18:03 No właśnie..nieładnie sie reklamowac na forum..Tu powinny być tylko osoby które miały naprawde styczność z tym ośrodkiem..jedyna podejrzaną osoba na tym forum jest MAGDA. To pewnie sekretarka w Rozpędzie albo Pani instruktor. Ja niestety niemialam styczności z tym Rozpedem ale chyba ta szkoła jest okej,wyglada pożądnie..ładny samochod no i biuro superowe! nie jakaś piwnica :) zastanawiam sie nad tą szkoła ale jest cholernie daleko i chyba zapisze sie gdzie indziej...Niewiecie czy oni przyjeżdzają po kursantów pod dom???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Rozpęd IP: *.chello.pl 28.06.08, 22:58 To kwestia uzgodnienia. Ja umawiałem się z instruktorem tam gdzie mi pasowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Rozpęd IP: *.chello.pl 28.06.08, 23:03 Wiesz co Gosiu nie jestem ani sekretarką ani instruktorem w tym ośrodku. A o reklame tego ośrodka nikt mnie nie prosił.Pomagam tylko tym którzy myślą o kursie a szukają naprawde porządnej szkoły bo ja sie na niej nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Rozpęd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 14:07 A co to ten rozpęd jest? To jakiś nowy ośrodek? Czy stary? Naprawde tam dobrze uczą? Niewiem czy iść do Kulki czy do Rozpędu bo w sumie to niedaleko od siebie są.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Rozpęd IP: *.chello.pl 08.07.08, 20:02 Niestety nie wiem kiedy powstał.Ale ja też robiłam prawko w tym ośrodku i jestem naprawde z nigo zadowolona. Jeśli miałabym teraz wybrać z tych dwóch to wybrałabym tak samo. Pozdrawiam i życze powodzenia na kursie! :) Odpowiedz Link Zgłoś